reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ale sie wlasnie usmialam! :-D:-D:-D moj P. robi mi zazwyczaj kanapke do pracki miala mala przerwe na poczatku po zalorzeniu aparatka a teraz juz tak jak mowilam tylko przednie bola wiec znowu mi robi .... póki byl pasztecik bylo gitus a od wczoraj mimo ze odkraja grubsza skorke z chleba to wpitala mi do srodka kiełbaske zywiecka :-D a ja nie daje rady tego pogryść wczoraj byla jeszcze w miare cienka ale dzisiaj ma z pol cm i plasterek!!!!!! zebyście wy mnie teraz widzialy jak ja to jem!

reklama
ja pierdziele..ja juz normalnie nie bede sie odzywac..wyrazilam tylko swoje zdanie na niektore tematy a zaraz bedzie ze ja sie kloce i prowokuje klotnie..podziekowac za cos takiego

Kropka Ty lepiej mów co u Ciebie :)

***Robię mężusiowi gołąbki i zupkę pomidorową..to tak żeby go w dobry nastrój wprowadzić na wieczór :) ojojoj...już się nie mogę doczekać :)

Dzien dobry kobitki

Kaprycha jak dobrze ze sie odezwalas...
ja tez sie wzruszylam jak czytalam Twoj opis sytuacji....miekka jestem i pewnie sama popadlabym w histerie....boze drogi, ja nawet nie wiedzialam, ze takie cos sie podpisuje przed IVF:szok:

Trzymaj sie dzielnie i nie uciekaj juz od nas...razem damy rade i sie uda! zobaczysz!!! A fasolka/fasolek/fasolki bedzie/beda mial/miala/mialy najfajniesze bb-ciotki na swiecie:-)

Olesia-chyba specjalnie na to Twoje wolne zaswiecilo slonko:-) Duzy buziak!

Zapomnialabym: macie pozdrowienia do Zajaczka z.......EGIPTU!!!

reklama
ja pierdziele..ja juz normalnie nie bede sie odzywac..wyrazilam tylko swoje zdanie na niektore tematy a zaraz bedzie ze ja sie kloce i prowokuje klotnie..podziekowac za cos takiego

To nie mialo byc formalnie do Ciebie Olu-gluptasie...koniec tematu!!!! ...ja mowilam ogolnie i to tak pol zartem...pol serio.....bo przelecialam przez kilkadziesiat ostatnich stron i nic tylko kłotnie..."matko swieta!" mysle sobie...i czekalam az ucichnie....i jestem:-)

Kropka Ty lepiej mów co u Ciebie :)
:)

U mnie ok...po staremu. Kolanko nieco lepiej...ale tylko nieco:-) wystarczajaco jednak by ugotowac dobry obiad, poprasowac, posprzatac i zaplanowac mily weekend w Kornwalii...oby sie nie pogorszylo do piatku:) trzymajcie kciuki!

Spadam do obowiazkow przykladnej zony...
Buziaki dla Was wszystkich,
zagladne pozniej:-)
prosze bawic sie grzecznie:tak:

Do góry