reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam wszystkie potwory!!!

Olesiu - zagladaj do nas częściej, teśknimy za Tobą...
jestes kochana az sie robi milutko na sercu

ja pierdziele..ja juz normalnie nie bede sie odzywac..wyrazilam tylko swoje zdanie na niektore tematy a zaraz bedzie ze ja sie kloce i prowokuje klotnie..podziekowac za cos takiego

Olenko BUZIAKI usmiechnij sie, od czasu do czasu trzeba oczyscic atmosfere ;-)

reklama
Noooooooooooo wreszcie i to cale 2 dni:-):-D
No normalnie szał ;-):-)
Dzien dobry wszystkim!!!
Loree-...ja bym powiedziala malej ciekawskiej istotce, troche prawdy a troche "nibyprawdy"...ale obrazowo....mianowicie:
matko...co bedzie nastepne???

PS jak sie macie moje drogie bbowiczki-klótliczki?
Sie masz Kropko :-D:-D:-D
Masz Ty wyobraźnie kobito :happy2:

ja pierdziele..ja juz normalnie nie bede sie odzywac..wyrazilam tylko swoje zdanie na niektore tematy a zaraz bedzie ze ja sie kloce i prowokuje klotnie..podziekowac za cos takiego
Pospiewaj sobie cus troche,zarzuc głosno muzę,odstresuj sie,bo Ci cycki oklapna ze stresu ;-)
Kropka Ty lepiej mów co u Ciebie :)

***Robię mężusiowi gołąbki i zupkę pomidorową..to tak żeby go w dobry nastrój wprowadzić na wieczór :) ojojoj...już się nie mogę doczekać :)
Lizus masz nadzieje na cos wiecej jak mu podniebienie połechtasz?:-D

Witajcie kochane...
U mnie leje a zacxzelo padac jak wyszlam z dom - szlag...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i musielismy sie z myszakiem wrocic do domu... bede z "rozkosza" sprzatac...:baffled::baffled::baffled:

ASIQ - STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiq-wszystkiego najlepszego!!! Cudownego dnia na dzis, a wspanialego zycia i bezustannej pogody ducha już na zawsze!!! :-):-):-) I naturalnie tradycyjnie: radosci, zdrowka, szczescia i.... fasolki;-)...takiej wyjatkowo slicznej i grzecznej! BUZIAKI!!!!

Podczas jazdy autkiem natomiast wydaje nam sie, ze one nas gonia, ale nie sa tak szybkie jak my....chmurki sa ciagle za nami....bo autkiem jedziemy szybciej niz wieje wiatr...i tak jakby uciekamy chmurkom...
ufff...wiecej w tej kwestii chyba juz nie wymysle:-)
matko...co bedzie nastepne???
Dziękuję Dziewczyny :-)

Kropeczko, jesteś niesamowita z tymi wyjaśnieniami :-):-):-) Jak wrócę we wrześniu do pracy, to będę Ci podsyłać pytania moich dzieciaków :-D:-D:-D

Zapomnialabym: macie pozdrowienia do Zajaczka z.......EGIPTU!!!
O kurczaczek!!! A tak się zastanawiałam właśnie gdzie Zajączek się podział :-) Pozdrów Ją gorąco, jak będziesz do Niej pisać :-)

U mnie ok...po staremu. Kolanko nieco lepiej...ale tylko nieco:-) wystarczajaco jednak by ugotowac dobry obiad, poprasowac, posprzatac i zaplanowac mily weekend w Kornwalii...oby sie nie pogorszylo do piatku:) trzymajcie kciuki!

Spadam do obowiazkow przykladnej zony...
Buziaki dla Was wszystkich,
zagladne pozniej:-)
prosze bawic sie grzecznie:tak:
Kochana, tylko jak wpadniesz w wir pracy, to nie przemęczaj się za bardzo. Trzymam kciuki, żeby nie bolało :-)

Ja tylko na chwilke w przerwie miedzy lutowaniem :tak:

lilu i kingus bo zaraz sie tam przejde do was za wygadywanie głupot :angry: :*******
kropeczko witaj kochana :* i pozdrów Justynke koniecznie :tak:
kaprycha no wkoncu przylazłaś! trzymam kciukasy zeby wszystko poszło zgodnie z planem :tak:
badaicko trzymaj tutaj wszystko w ryzach!! wpadne później sprawdzić !
asiq wszystkiego naj naj!!!!!:-)

reklama
a i zapomniałam Olu PM niestety sami to wy dzisiaj nie będziecie, ponieważ ja kocham gołąbki, w związku z tym ze sie wygadałaś ze je robisz, spodziewaj sie mnie dzis na kolacji....:-D:rofl2:

Do góry