reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no ja mam zabieg w zwyklym publicznym szpitalu....oni maja tutaj takie "przyboczne" infertility clinic.....tak jest w kazdym szpitalu w Danii

moglam sobie wybrac szpital jaki chce - wybralam ten bo byl najszybszy.

No tez widze, ze zly nie jest bo z tego co mowisz, to calkiem niezle maja wyniki.
Ja nie wybralam mojego, oni mi wybrali. Tyle, ze jak zastanawialam sie nad zabiegiem prywatnie, to porownywalam kliniki blisko mnie i zdecydowalam sie na wlasnie ta, do ktorej mnie skierowali. Nawet emailowalam z nimi, a pozniej sie okazalo ze dostalismy refund. Ironia losu :-D
Zobaczymy tylko co teraz z tego wyjdzie i czy nie lepiej mi bylo jechac do Polski i zrobic IVF prywatnie. Nie wiem ale ja zawsze jakos mialam wieksze zaufanie do polskich lekarzy, pomimo tego ze moja klinika jest jedna z najstarszych w Europie i sa prekursorami roznych metod.
Powiem Wam, ze jak zobaczylam ta klinike to nigdy bym nie powiedziala, ze jest jakas wyjatkowa. Strasznie skromnie wyglada. Zwykle 2 domy polaczone i tyle. Jeszcze nawet nie widzialam sie z lekarzem, tylko z pielegniarkami. Nie mowiac juz o tym, ze w Polsce robi sie jakies 300% wiecej badan przed... :dry:

Kaprycha niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobra kobieto...Już wszystko rozumiem..A możecie mi jeszcze powiedzieć jakie mniej więcej są koszty tych zabiegów? Łącznie z lekami itp

Oj bardzo prosze, niech mnie wynagrodzi ile wlezie nawet trojaczki przyjme z radoscia :-D:-):-D
Cen juz Ci szukam - Noshhh, akurat nie dziala cennik w Invikcie w Warszawie. Ja bym sie na ta klinike wlasnie zdecydowala, bo maja ten program "Do skutku", co uwazam ze daje duze nadziei + wzbudza zaufanie do kliniki

Powiklania Olesiu, miedzyinnymi to :

Ciaza mnoga, Hiperstymulacja, ciaza pozamaciczna, powiklania dotyczace narkozy itp.

Ostatnia edycja:
Tutaj tez okrojone badania: hormony, zoltaczka, aids, cytologia, chlamydia, endo, i jakies tam inne bakterie
Juz mam wsie porobione i wsio jest dobrze. Czekam tylko na stymulacje.....

Jejku strasznie to wszystko takie..mh.."pracochłonne" i skomplikowane..Oby efekty były jak najlepsze..

A ja już po serduszkowaniu z mężulkiem, a że zmęczony to go ululałam.. :) Dziewczyny - miałyście rację, że po takim poście będzie bosko!

Jejku strasznie to wszystko takie..mh.."pracochłonne" i skomplikowane..Oby efekty były jak najlepsze..

A ja już po serduszkowaniu z mężulkiem, a że zmęczony to go ululałam.. :) Dziewczyny - miałyście rację, że po takim poście będzie bosko!
A gołąbki wszystkie zjadł czy zostawił trochę dla nas??

Tak sobie myślę że światowa medycyna strasznie szybko się rozwija i pewnie w międzyczasie jeszcze wynajdą coś by pomóc parom starającym się..Natomiast Polska będzie cały czas 3 wieki za ....I to wszystko, przez to że jesteśmy krajem katolicko-religijnym....a nie tak jak niektórzy mówią "prorodzinnym"..

reklama
Do góry