lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ola - 10 do 12tys PLN
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja mam zabieg w zwyklym publicznym szpitalu....oni maja tutaj takie "przyboczne" infertility clinic.....tak jest w kazdym szpitalu w Danii
moglam sobie wybrac szpital jaki chce - wybralam ten bo byl najszybszy.
Kaprycha niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobra kobieto...Już wszystko rozumiem..A możecie mi jeszcze powiedzieć jakie mniej więcej są koszty tych zabiegów? Łącznie z lekami itp
A gołąbki wszystkie zjadł czy zostawił trochę dla nas??Jejku strasznie to wszystko takie..mh.."pracochłonne" i skomplikowane..Oby efekty były jak najlepsze..
A ja już po serduszkowaniu z mężulkiem, a że zmęczony to go ululałam..Dziewczyny - miałyście rację, że po takim poście będzie bosko!
Olesia
Pytasz o powiklania przy IVF ?