reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziekuje za wyjasnienie.
Na angielskiej stronie czytalam pamietnik babki ktora zaszla w ciaze po IVF ale przechodzila przez pare IUI i leczenie hormonalne, w momencie gdy okazalo sie ze beta OK i USG tez wpisali ja na normalna liste do GP.

reklama
dziewczyny mam pytanie do Was dotyczące śluzu ile tak przed owu macie śluz płodny?? ja mam teraz 12 dc lewy jajnik boli :-) ale śluz bardzo kiepski biały i nierozciągliwy :wściekła/y:
owulacje zazwyczaj mam okolo 16-18dc wiec tak 3-4 dni przed.. ale czasem jest go tak mało ze az ciezko zauwazyc w tym cyklu ledwo co miałam sluz.. a jeden cykl to mialam go az nadto ale tez co dziennie przytulalismy sie..
A ja już po serduszkowaniu z mężulkiem, a że zmęczony to go ululałam.. :) Dziewczyny - miałyście rację, że po takim poście będzie bosko!
nie wiem dokladnie czemu to tak jest ale np po @ jak jest twn tydzien lub dłuzej postu to zawsze mi najlepiej smakuje.. a w tym miesiacu jakos tak spokojnie nic na sile i tez jest o wiele lepiej.. chociaz nie mowie ze było zle ale jak np codziennie to ciezko mi było dochodzic..

owulacje zazwyczaj mam okolo 16-18dc wiec tak 3-4 dni przed.. ale czasem jest go tak mało ze az ciezko zauwazyc w tym cyklu ledwo co miałam sluz.. a jeden cykl to mialam go az nadto ale tez co dziennie przytulalismy sie..
jutro mykam na usg więc pewnie wszystkiegho się dowiem, czy jest w ogóle jakakolwiek szansa na owuklę.
Ja to w tym cyklu mam taką chcicę , ze szok już mój mąż zaczyna przede mną uciekać :-D:-Dnie wiem co jest, ale chyba hormony szaleją :-)

Nektarynka wlasnie luknelam na twoj wykres, pieknie rosnie oby tak dalej i Fasolka.
jutro pewnie zaczną się spadki.. nie nastawiam sie bo akurat na poczatku cyklu badanka robilismy i nie sa zadowalające wyniki :-( wiec nie licze na to.. mierze bo mierze ale jako tako nic o tym nie mysle
jutro mykam na usg więc pewnie wszystkiegho się dowiem, czy jest w ogóle jakakolwiek szansa na owuklę.
Ja to w tym cyklu mam taką chcicę , ze szok już mój mąż zaczyna przede mną uciekać :-D:-Dnie wiem co jest, ale chyba hormony szaleją :-)

ja chocbym nie wiem jaka chcice miala to moj M zawsze bedzie mial wiekszą.. nie wiem czemu to tak jest.. :happy2:
daj znac jutro co i jak pochwal sie pecherzykami:) aaa i pamietaj jak np bedzie maly to nie trac nadzieji raz mialam w 11dc - 9mm a w 13dc juz miałam 15mm ale na drugim.. wiec tym sie nie ma co przejmowac:)

reklama
ja chobcym nie wiem jaka chcice miala to moj M zawsze bedzie mial wiekszą.. nie wiem czemu to tak jest.. :happy2:
daj znac jutro co i jak pochwal sie pecherzykami:) aaa i pamietaj jak np bedzie maly to nie trac nadzieji raz mialam w 11dc chba 9mm a w 13dc juz miałam 15mm ale na drugim.. wiec tym sie nie ma co przejmowac:)

no ja mam zawsze ten problem, ze mam małe endo a pęcherzyki są duże, ale nie pękają, a teraz jestem bez clo więc wole być miło zaskoczona niż się zawieść.
w sumie jutro to bedzie 13 dc wiec mam nadzieje, ze beda fajne. U mnie pecherzyk w 2 dni podobno wg lekarza urósł o 7 mm.Zawsze mówię, że organizm kobiety jest wielką tajemnicą :-) A jakie to mieliście badanka robione?? Miej nadzieje , że nie spadnie ;-)

Do góry