reklama
Postrzalka
Oliwciowa maminka
My te dada z biedronki i super są, ale ostatnio kupiliśmy taką mega pakę huggisów i nie są złe, ale takie dziwne wrażenie mam jak nasika w nie trochę, jakby wilgotne od zewnątrz się robią tzn. spodnie ma takie jakby wilbotne, ale to nie to że przemiękają bo suche są, ale takie dziwne odczucie jest to tak jak się dotyka mokrej szyby od tej suchej strony i wydaje się jakby też była mokra. No nie wiem takie dziwne to.
Postrzalka
Oliwciowa maminka

bo Ja dbam o Was, żebyście ćwiczyły umysły ;-)
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
my na jakieś wyjścia czy wyjazdy używamy pampersiaków 4 też za 46 czy 47zł..a na codzień tych z lidla..kupiłam za Waszą namową i się suuuper sprawdziły 50szt za 25zł bez promocji a w promocji 22zł
także cena extra
a chusteczki używaliśmy nivea pure ale kupiłam raz z biedronki DADA Sensitive i są najlepsze z wszystkich jakie miałam..sa super nawilżone i mają delikatny przyjemny zapach

ale takie dziwne odczucie jest to tak jak się dotyka mokrej szyby od tej suchej strony i wydaje się jakby też była mokra. No nie wiem takie dziwne to.
postrzałka, zmień leki ;-) albo powiedz co łykasz ;-) uśmiałam sie

Postrzalka
Oliwciowa maminka
My mamy chusteczki johnsona bezzapachowe i super są tylko drogie, ale my kupujemy ze sklepu hurtowego więc mamy taniej, ale te z biedronki też kiedyś kupiłam i faktycznie są super. Kurczę muszę jechać do rossmana bo jeszcze tych pieluch nie miałam a widzę że wszystkie prawie używacie.
Postrzalka
Oliwciowa maminka
labudka w sumie to tylko leki na tarczycę biorę, ale nie wiem czy one mają jakiś wpływ na mnie w sumie na ulotkach napisane że można po nich prowadzić to chyba nie przez nie, Ja już chyba tak mam, a może to że sama ciągle siedzę hmm może powinnam się nad tym zastanowić ;-)
reklama
labudka w sumie to tylko leki na tarczycę biorę, ale nie wiem czy one mają jakiś wpływ na mnie w sumie na ulotkach napisane że można po nich prowadzić to chyba nie przez nie, Ja już chyba tak mam, a może to że sama ciągle siedzę hmm może powinnam się nad tym zastanowić ;-)
hihihi dogadalybysmy sie

Podziel się: