reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
My te dada z biedronki i super są, ale ostatnio kupiliśmy taką mega pakę huggisów i nie są złe, ale takie dziwne wrażenie mam jak nasika w nie trochę, jakby wilgotne od zewnątrz się robią tzn. spodnie ma takie jakby wilbotne, ale to nie to że przemiękają bo suche są, ale takie dziwne odczucie jest to tak jak się dotyka mokrej szyby od tej suchej strony i wydaje się jakby też była mokra. No nie wiem takie dziwne to.

:sorry: przepraszam, ale nie lubię pisać bo mam czasem tyle myśli i chcę szybko napisać wszystko i potem takie wychodzą kwiatki:sorry2: :-) ostatnio mój mąż mi powiedział, że trochę mi się słowa kręcą, jak siedzieliśmy z jego kolegami, tylko powiedział mi to już w domu, że pare razy coś pokręciłam i nie wiedział o co mi chodzi ale już mnie nie poprawiał :-) przepraszam będę się starać przemyśliwać co mam napisać i co pisze :-) co bym do zrozumienia była :blink:

bo Ja dbam o Was, żebyście ćwiczyły umysły ;-)

my na jakieś wyjścia czy wyjazdy używamy pampersiaków 4 też za 46 czy 47zł..a na codzień tych z lidla..kupiłam za Waszą namową i się suuuper sprawdziły 50szt za 25zł bez promocji a w promocji 22zł:tak: także cena extra:) a chusteczki używaliśmy nivea pure ale kupiłam raz z biedronki DADA Sensitive i są najlepsze z wszystkich jakie miałam..sa super nawilżone i mają delikatny przyjemny zapach:tak:

My mamy chusteczki johnsona bezzapachowe i super są tylko drogie, ale my kupujemy ze sklepu hurtowego więc mamy taniej, ale te z biedronki też kiedyś kupiłam i faktycznie są super. Kurczę muszę jechać do rossmana bo jeszcze tych pieluch nie miałam a widzę że wszystkie prawie używacie.

labudka w sumie to tylko leki na tarczycę biorę, ale nie wiem czy one mają jakiś wpływ na mnie w sumie na ulotkach napisane że można po nich prowadzić to chyba nie przez nie, Ja już chyba tak mam, a może to że sama ciągle siedzę hmm może powinnam się nad tym zastanowić ;-)

A ja ostatnio kupilam bella happy 78szt.za 32zl. w realu byly w promocji :-)...i nie narzekam dla mnie siur;-)tzn.dupki Kajki;-)
Chusteczki kupuje cleanic lub bambino :-)

reklama
labudka w sumie to tylko leki na tarczycę biorę, ale nie wiem czy one mają jakiś wpływ na mnie w sumie na ulotkach napisane że można po nich prowadzić to chyba nie przez nie, Ja już chyba tak mam, a może to że sama ciągle siedzę hmm może powinnam się nad tym zastanowić ;-)

hihihi dogadalybysmy sie :D ja tez taka roztrzepana jestem :-D:-D:-D:-D

Do góry