ana545
Mama Gabrysia
Ja kupuje pampers 5 za 54 zl ale teraz udalo mi sie w mega promocji za 46
postrzalka usmielam sie
postrzalka usmielam sie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi -j- przemówiła do rozsądku i krzesełka nie kupuję, ona daje radę to i ja dam, widzę jak Julka pięknie w takim krzesełku je, i -j- też potwierdziła, że dzieci niechętnie w nim jedzą (dzieci starsze)
ja krzesełko dostałam od sąsiadów, w spadku po ich wnuczce. Mila dopiero wtedy polubiła posiłki i jak widzi krzesełko to już się cieszy, że będzie coś wcinać)
dzisiaj po raz pierwszy zjadła cały słoiczek. :-) taką mam dzielną babę! Kocham ją!:-) (nie dlatego, że zjadła słoiczek marchewki, tylko ogólnie! Za to że jest!!)
My te dada z biedronki i super są, ale ostatnio kupiliśmy taką mega pakę huggisów i nie są złe, ale takie dziwne wrażenie mam jak nasika w nie trochę, jakby wilgotne od zewnątrz się robią tzn. spodnie ma takie jakby wilbotne, ale to nie to że przemiękają bo suche są, ale takie dziwne odczucie jest to tak jak się dotyka mokrej szyby od tej suchej strony i wydaje się jakby też była mokra. No nie wiem takie dziwne to.