reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
kupiłam wczoraj te pieluszki z lidla i się sprawdziły (dziękuję mamuśki za podpowiedzi) no ale nie wiem jak ja patrzyłam że zamiast 4 :wściekła/y:wzięłam 3 no nie są złe ale troszkę małe no i jak najszybciej muszę zużyć chyba sama będę sikała :szok:w nie Nie podejrzewałam że to farbowanie na blond tak mnie uwsteczni:baffled:

Nie podejrzewałam że to farbowanie na blond tak mnie uwsteczni:baffled:
:-D:-D
Ty to aparatka jesteś :))
Ja wciąż kupuję 3 ale gdy zużyję opakowanie to już kupię 4.
Ostatnio dostałam pieluszki pampers active baby więc nie byłam pocieszona bo nie lubię pamepersów. No i polubiłam :tak::-D Fajne są! Przed weekendem poszłam je kupić a tu szok! 54 zł :szok: Niech się fakają. Rossmann ma za 32!
Chyba, że nie wiem o jakichś promocjach. Gdzie kupujecie pampersy i po ile?

ja raczej na Huggiesach jadę ale jak widzę w gazetkach promocję to tam kupuję ostatnio po 34,50 były Happy 86 szt czwórki z bandanką w promocji w biedronce to wzięłam i też były oki a pampersy Slep& PLAY w Netto 76 szt tylko to były jeszcze 3 kupowałam po 39 z groszami no ale na te mały jest uczulony no i kończę paczkę zakładając mu sporadycznie zostało tego 30 szt to muszę coś z tym zrobić

:-D:-DOstatnio dostałam pieluszki pampers active baby więc nie byłam pocieszona bo nie lubię pamepersów. No i polubiłam :tak::-D Fajne są! Przed weekendem poszłam je kupić a tu szok! 54 zł :szok: Niech się fakają. Rossmann ma za 32!

No ja w tej cenie kupuję i tylko jak narazie te pieluchy....
Ale czasem są promocje i za mega dwupack płacę 75 zł.
Zwykle w realu kosztują one u nas 46 zł

Peluszki z Lidla sa najlepsze :)

:tak::tak::tak:

:-D:-D
Ty to aparatka jesteś :))
Ja wciąż kupuję 3 ale gdy zużyję opakowanie to już kupię 4.
Ostatnio dostałam pieluszki pampers active baby więc nie byłam pocieszona bo nie lubię pamepersów. No i polubiłam :tak::-D Fajne są! Przed weekendem poszłam je kupić a tu szok! 54 zł :szok: Niech się fakają. Rossmann ma za 32!

kupowalam pampersy tylko po olbrzymich promacjach w Realu raz na jakis czas gdy kosztowaly np 50zl za 90szt:tak: zdarzaja sie ale rzadko i dotyczylo to mniejszych rozmiarow, bo pampers 4 juz w ogole sie nie oplaca :no:

reklama
ja nie mam czasu szukać promocji, kupuje rossmanowskie albo z biedronki, ostatnio rssmanowskich nie mamy, bo ciągle sklep zamknięty, albo przed nosem zamykają, a że biedronka ma wejście z drugiej strony budynku to w biedronce się zaopatruje, a chusteczki to tylko nivea, i absolutnie sensitiv bo niby bezzapachowe, a ja w nich czuje siki kocie

Do góry