reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

doczytalam do konca a tu juz nikogo nie ma... buuuu:zawstydzona/y:

teraz podejrzewam ze to po tym ze moj M jest alergikiem i zyrtec lyka.. chociaz tez moze to nie to.. trudno orzec
kochana moj tez jest alergikiem od zawsze i łyka zyrtec i różne inne swinstwa i do tego ciagle cos na zatoki i tez sie balam ze bedzie zle przez te leki, ale okazalo sie ze dobrze, wiec moze to nie przez to u was co?...

reklama
Jak zyrtec to i sterydy. A ma pokarmową czy pylki czy wszystko razem??
tylko na pylki.. i chwała ze nie na żarcie.. i tak juz z nim mam trzy światy.. francuski piesek.. nie je wszystkiego:)
Nektarynko a powiedz mi po tymleku co Twoj M brał cos mu sie polepszyło. Bo moj M też miał to przepisane, ale jak poczytalismy o skutkach ubocznych to nie stosowaliśmy tego.
bral androvit i nic sie nie poprawiło wrecz przeciwnie ale nie wiem dokladnie od czego
Kamila - a dlaczego powtarzaliscie badania - bo rozumiem, że wynik powtórnych jest gorszy i tak się zastanawiam co Was do tego skłoniło, skoro były dobre wyniki wcześniej:szok:
M w okolicach czerwca mial isc na kontrole do urologa z wynikami ale czerwiec zlecial lipiec tez tak troche i w koncu powtorylismy badania moczu i nasienia (bo M wczsniej mial jakies zapalenie a teraz wyszlo ze leucytow za duzo a to tez jakies zapalenia.. czy cos tylko ze teraz lekarz na urlopie wiec dopiero po wtorku musimy dzwonic i zobaczymy co powie
kochana moj tez jest alergikiem od zawsze i łyka zyrtec i różne inne swinstwa i do tego ciagle cos na zatoki i tez sie balam ze bedzie zle przez te leki, ale okazalo sie ze dobrze, wiec moze to nie przez to u was co?...

wiesz tak teraz sobie poprzypominałam ze moze jakies zapalenie sie przyplatalo co go nie widac a ma wplyw na chłopaki.. jeszcze tydzien M sie umowi do lekarza i zobaczymy co dalej

Badaicka Trzymam kciuki za mame

Witajcie kochane - kto na kaffke?? zapraszam...:-):-):-)
Wczoraj juz nie mialam sily do Was zagadac...poczytalam tylko...

Pajkaa - mam nadzieje, ze pecherzyki Ci urosna i jesziecze bedzie owu. Jak mozesz to idz jeszcze do gina na podgladaniejutro...moze da ci pregnyl na pekniecie...
Hania - czekamy na relacje po wizycie u gina...

U mnie dzis znowu beznadziejna pogoda...zimno i jeszcze nie pada... ale pewnie zaraz zaczn

Dzień dobry! ale tu pustki z rana! :szok:
Hello.
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciuków za moją mame.
Bylam w szpitalu, niestety nadal nic nie wiem :-( lekarz który miał dyżur nic nie wiedział a i w karcie nic nie było napisane :baffled:
kazali mi przyjsc jurto koło południa jak bedzie ordynator i lekarz prowadzący to może cos mi powiedzą :baffled:
Mama miała dziś gasroskopiei prześwietlenie płuc,maja byc jeszcze wyniki krwi i jutro rano mam miec konsultacje z laryngologiem.
Tak wiec nadal czekamy i mam nadzieję,ze jutro sie coś wyjaśni i czegos sie dowiem
Trzymam kciuki zeby bylo juz cos dzisiaj wiadomo!!!!
i pseprasam ze sie wczoraj nie odezwalam .... ale zabraklo sil :confused2: musialam umys 3 razy podloge w sypialni a nie mialam sily mopa trzymac w lapkach :confused2: ale meble poustawiane wsio ogarniete tylko kurze poscierac zalorzyc firaneczki zasloneczki (jak kupie teraz byly z jasnym zoltym kolorze ze zlota nitka a jak teraz sciany sa w kolorze magnoli to chce taki ciemniejscy fiolet/fuksje wszystkie dodatki)
a potem tzn o 21ej musialam usiasc do poprawiania pracki inz bo dzisiaj ja juz wysylam promotorowi :confused2:
Czekoladke wypilam i byla tak pyszna ze polowe mi męzu wypil i kubka nie chcial oddac :-D ale niestety zapomnialam spisac nazwe! :no: gapa ze mnie!
wszystko co tam wydac w tym katalogu mozesz u mnie kupic w sklepie lub zamowic, i jeszcze damskie ciuszki w ktorych musze pracowac. Ostatnio wybralam sobie spudniczke (BLOOMSBURY FINE CHECK PENCIL SKIRT at LAURA ASHLEY) i jest taka waska ze musze ja podciagac jak wchodze po schodach (nie mowiac nic o drabinie ;-) sexi)
ale mi sie spodobaly te fioletowe buciki ......... zakochalam sie! :sorry2::sorry2::sorry2:
Lece Laseczki się przekąpać, łogolić bo jutro wizyta u lekarza ktory zadecyduje czy działamy w tym cyklu. Jutro mam na 8 do roboty do 16.00 wpadam do domu szybki sałer toaleta i jade 35 km dalej do Super G II. Wizytę mam na 18.30 oczywiście planowo sie nie odbędzie więc będę po 21.00 w domu. Bawcie się dobrze, robcie dzieci i flałer pałer
no to ja juz z zacisnietymi kciukami za wizyte siedze! ;-)

a pro po porzadkow ...... moj M. to jednak w swej pracowitosci jest kochana pierdolą! ten pokoik co to niby dla dzidzi (kolor tygryskowy) zarzucil caly misiami itp ..... tylko zapomnial najpier kurze poscierac!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D on tak psiątal jak ja przed kompem siedzialam :-) a w salonie to samo mam taka ceratke na stole co imituje fajnie obrus to co misiek zrobil zeby byla czysta .... przekrecil na druga strone! :-D:-D:-D:-D pomiajm oczywiscie ze kurzy tez nie starl ... ale dla oka jest czysciutko ze hej bo nie lerza przeciez rzadne zbedne rzeczy! :-D

a i mam prośbe zerknijta na mego (pip) wykresa - co sadzicie!?

Cześć Gosiaczku :*

Dzień dobry! ale tu pustki z rana! :szok:

Trzymam kciuki zeby bylo juz cos dzisiaj wiadomo!!!!

i pseprasam ze sie wczoraj nie odezwalam .... ale zabraklo sil

Czekoladke wypilam i byla tak pyszna ze polowe mi męzu wypil i kubka nie chcial oddac :-D ale niestety zapomnialam spisac nazwe! :no: gapa ze mnie!

ale mi sie spodobaly te fioletowe buciki ......... zakochalam sie! :sorry2::sorry2::sorry2:

a pro po porzadkow ......
Dzień dobry
Ewus
po 1 Dziekuje bardzo
po 2 nie przepraszaj bo nie ma za co
po 3 super,ze czekolada smakowała i spoko,spoko przypomne sie o nazwę-juz Ty się nie martw ;-)
po 4 ja sie raczej nie ubieram w tym stylu ale.... w niektórych ubrankach z tej kolekcji tez sie zakochałam-hhmm nawet sukienki i spudnice mi wpadły w oko a to juz jest cud jakiś :-D
po 5 no ma pomysła Twój M,żeby cos zrobic a się nie narobic :tak::-)

Ostatnia edycja:
Kochane teraz znikam zrobic szybko jakiś obiad i lecę (mimo iz leje jak cholera) do mamy do szpitala.
Po obiedzie jedziemy z Pawłem na kawę do jego ciotki wiec jeśli zajrzę na Bb to późnym wieczorem.
Życzę WAM MIŁEGO DNIA I ZOSTAWIAM BUZIAKI

czesc dziewczyny :-) ja dzisiaj sama w domciu bo moj mąż wymyka z kolegami:-)a co mi tam niech idzie sie poszaleć trochę:-)a ja najchetniej to bym spała cały dzien bo pogoda do dupy jakaś taka i jeszcze od 3 dni cholernie boli mnie brzuch :wściekła/y:

No i dziewczyny jest - przyszla @

Kochane teraz znikam zrobic szybko jakiś obiad i lecę (mimo iz leje jak cholera) do mamy do szpitala.
Po obiedzie jedziemy z Pawłem na kawę do jego ciotki wiec jeśli zajrzę na Bb to późnym wieczorem.
Życzę WAM MIŁEGO DNIA I ZOSTAWIAM BUZIAKI

dzieki wielkie i wracaj z dobrymi wiesciami ze szpitala...
czesc dziewczyny :-) ja dzisiaj sama w domciu bo moj mąż wymyka z kolegami:-)a co mi tam niech idzie sie poszaleć trochę:-)a ja najchetniej to bym spała cały dzien bo pogoda do dupy jakaś taka i jeszcze od 3 dni cholernie boli mnie brzuch :wściekła/y:
mnie tez sie nie chce ruszac z domu - popoludniem jade do kolezanki ktora urodzila dzidzie w 27tc kilka miesiecy temu...

reklama
:tak: no to chiba trzeba sie cieszyc! :-) ile jeszcze musicie odczekac????:sorry:
tak naprawde to zadnych kategorycznych zakazow od gina nie mamy - wszystko zagojone i powiedzial, zeby ze dwie @ odczekac ale jak cos sie uda wykombinowac to i tak sie zdarza i nie powinno byc problemu... ja wychodze z zalozenia, ze jezeli ja i moja macica jest gotowa to jak ma byc fasola to sie zagniezdzi a jak jeszcze sie musi goic po zabiegu to nic z tego w tym miesiacu jeszcze nie bedzie...

Do góry