reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

tak naprawde to zadnych kategorycznych zakazow od gina nie mamy - wszystko zagojone i powiedzial, zeby ze dwie @ odczekac ale jak cos sie uda wykombinowac to i tak sie zdarza i nie powinno byc problemu... ja wychodze z zalozenia, ze jezeli ja i moja macica jest gotowa to jak ma byc fasola to sie zagniezdzi a jak jeszcze sie musi goic po zabiegu to nic z tego w tym miesiacu jeszcze nie bedzie...
jak dla mnie to dobre podejsice! :-) wiec ja po cichutku zaciskam kciuki za ten cykl:-);-)

reklama
Dziewczynki a u mnie nadal ta podwyższona tempka się utrzymuje :wściekła/y:ciekawe dlaczego ??jestem przeziębiona , ale normalną tempkę mam jam mierze, nie mam podwyzszonej a tu jak rano mierze to standardzik 36,8:confused:

Dziewczynki a u mnie nadal ta podwyższona tempka się utrzymuje :wściekła/y:ciekawe dlaczego ??jestem przeziębiona , ale normalną tempkę mam jam mierze, nie mam podwyzszonej a tu jak rano mierze to standardzik 36,8:confused:
malenka nie doczytałam gdzie mierzysz? i co to za zielone kropki? juz wczesniej mialam o nie zapytac..

Witam sie z ranca przy kawie:)

Ostatnia edycja:
a nie masz na wykresie @ zaznaczonej ... czemu??? a moze tescik warto by bylo wykonac ?? hmm...

a nie masz na wykresie @ zaznaczonej ... czemu??? a moze tescik warto by bylo wykonac ?? hmm...

miałam @ od 31 lipca do 4 sierpnia ;-)kurde nie wiem czy to jest ważne, ale 29 dc pękł mi drugi pecherzyk , ale 31 miałam juz @ ale nie wiem , czy coś by z niego mogło byc. Bo to była II owulka w tym cyklu.

Gosiaczku :) Nie myslałam że kiedokolwiek to powiem ale strasznie się cieszę, że przylazła do Ciebie @. Staranka coraz bliżej :)) Trzymam kciuki.

Hej Ewunia :)
Witaj Pajka, a w ogóle to jak masz na imię?

U mnie dziewczynki bez zmian, jakby nic nowego..@ brak - jak nie było tak nie ma. Tak jak wspominałam, na jutro umówiłam się na 17 do ginka..Pójdę jeśli nie przylezie @, jak przylezie to mam zadzwonić i odwołać wizytę. A mój mąż coś przebąkuje że może w ciąży jestem?! Ale ja jakoś w to nie wierzę, choć nie ukrywam że w głębi serca mam nadzieję.

reklama
miałam @ od 31 lipca do 4 sierpnia ;-)kurde nie wiem czy to jest ważne, ale 29 dc pękł mi drugi pecherzyk , ale 31 miałam juz @ ale nie wiem , czy coś by z niego mogło byc. Bo to była II owulka w tym cyklu.
przepraszam ze to powiem ale to jakas bzdura ze mialas 2 owu ... z tego wzgledu ze druga owu tzn pekniecie pecherzyka moze nastapic tylko w ciagu 24 h od pierwszej!!!! poniewaz wydzielany progesteron z cialka zoltego blokuje owu !!!! :dry: cos mi tu nie gra! skad wiesz ze 29dc ci pekl pechwerzyk?
Gosiaczku :) Nie myslałam że kiedokolwiek to powiem ale strasznie się cieszę, że przylazła do Ciebie @. Staranka coraz bliżej :)) Trzymam kciuki.
Hej Ewunia :)
Witaj Pajka, a w ogóle to jak masz na imię?
U mnie dziewczynki bez zmian, jakby nic nowego..@ brak - jak nie było tak nie ma. Tak jak wspominałam, na jutro umówiłam się na 17 do ginka..Pójdę jeśli nie przylezie @, jak przylezie to mam zadzwonić i odwołać wizytę. A mój mąż coś przebąkuje że może w ciąży jestem?! Ale ja jakoś w to nie wierzę, choć nie ukrywam że w głębi serca mam nadzieję.
Cześć PM! :-) siknij se testa co :-D

Do góry