reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczku używam laktatora z Aventu, sprawdza się :tak:

jutro mam przywieź mleczko, będzie pierwsze karmienie małego

dzisiaj miałam go na rączkach :-) ależ byłam szczęsliwa ! i tak już teraz codziennie, nie ma już respiratorka, sam oddycha, ssie ładnie smoczek, sama radość :-)

Bershka bardzo sie ciesze i gratuluje pierwszego przytulenia synusia:tak:sama dobrze pamietam to uczucie,moj mlodszy synek tez po urodzeniu trafil na intensywna terapie:-(ale szybko wyzdrowial:-Di tak tez bedzie u Was,maluszek szybko wydobrzeje,przybierze kilka kilogramow i jeszcze bedziesz prosila zeby dziadkowie przypilnowali...zycze Wam szczescia i duzo duzo milosci no i oczywiscie zdrowka:-D;-):tak::-)

potwierdzam to co napisala BERSHKA odciagacz AVENTA i butelki sa najlepsze,moj maluszek nie mial ani kolki nic.super to chyba najlepsze butelki o jakich slyszalam;-):tak::-D:-)

:-):-):-):-) JESTEM W CIĄŻY :-):-):-):-)
Wczoraj ujrzałam swoje dwie krechy.:tak::tak::tak::tak:
nie pisałam bo komp mi nawalił,ale bardzo przyjemnie mi było teraz czytać,że o mnie pamiętacie.;-)

Witam :-):-):-)

Dziś piątek :-) jeszcze kilka godzin i urlop hura.gifhura.gifhura.gif

Pyszczek nie masz się czym martwić, to normalna rzecz :tak: tylko jednym zaczyna lecieć wcześniej innym dopiero po porodzie :tak: najpierw leci tzw. siara i nawet jak na początku będziesz karmiła synka to nie dziw się że mleczko jest żółte bo to właśnie przez tą siarę, ale z czasem jak zaczniesz produkować więcej mleczka będzie już miało normalny kolor ;-):tak: jeśli nie chcesz brudzić sobie biustonosza już teraz możesz wkładać sobie wkładki laktacyjne, które napewno przydadzą Ci się po porodzie :tak:np. wkładki johnson & johsnon są bardzo dobre :tak:

Bershka co za radość jesli można przytulić swoje maleństwo :-D:-D:-D napewno posmakuje synkowi Twoje mleczko :tak: a niedługo nie będzie mógł rozstać się z cycusiem ;-) życzę dużo zdrówa i szybkiego powrotu do domu :tak:Buziaczki dla Was Zobacz załącznik 156619

Ja też używałam laktatora i butelek Aventu i byłam zadowolona :tak:napewno przy następnym dziecku też będę ich używać :tak:

Strasznie się martwie co z naszą Gosią :confused::confused::confused::-:)-:)-( żeby zniknąć tak bez słowa :-(

Pozdrawiam Was wszystkie moje kochane dziewczynki :-):-):-)

WITAM KOBITKI:-)
A mój synuś od wczoraj daje niezłe kopniaczki że aż w tym miejscu gdzie kopnie brzuszek się podnasza:-)teraz jestem spokojna i mogę czekać do wizyty bo się troche martwiłam że taka cisza co już chciałam jechac ale teraz to tyyyyyylko się cieszyć:-D

:-):-):-):-) JESTEM W CIĄŻY :-):-):-):-)
Wczoraj ujrzałam swoje dwie krechy.:tak::tak::tak::tak:
nie pisałam bo komp mi nawalił,ale bardzo przyjemnie mi było teraz czytać,że o mnie pamiętacie.;-)

GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

BERSHKA jak się ciesze że już mozesz tulić Kubusia że dzisiaj wypije mamusi pierwszy raz mleczko:-)zuch chłopczyk:-)zdrówka:-)
PAULA ja tez się martwie kurka czemu GIEOSKA sie nie odzywa:-(

reklama
Witajcie :-) z rana :)

Pati skoro tak mówisz że to oznacza że bedę miała pokarm to juz się cieszę :-) chciałabym karmić piersią ;-)

Bershka, Pati cieszę się że polecacie Avent, bo też mam zamiar zaopatrzyć się w butelki i laktator tej firmy :) a buteleczki jakie na początek? Wystarczy jedna duża i jedna mała, czy lepiej dwie małe? Biorąc pod uwagę że może trzeba będzie dokarmiac butelką albo coś, albo przyda się do herbatek lub wody :)

Do góry