• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

A dziewuszki, przyjęłybyście mnie na wątek zamknięty? Tak skromnie o zaproszenie chciałam poprosić. Chociaż nie udzielam się jakoś czesto i jeśli nie dostanę to tez zrozumiem

reklama
Moj bukiecik bedzie niedlugo mial 4 latka,tez trzymam i szkoda go wyrzucic tylko ze jest u moich rodzicow w moim dawnym pokoiku:-)tam nikomu nie przeszkadza,jest pieknie zasuszony wiec ladnie sie prezentuje na meblach,no moze troche sie zakurzył:-D

ja wlasnie dzis go spryskalam lakierem do wlosow i sie troche odswiezyl :) pewnie jeszcze troche postoi :)

my dopiero w pazdzierniku mamy 2 rocznice ... w zeszlym roku rodzice chcieli nam zrobic kolacje i totalny niewypal byl ... maz obiecal ze kolejne beda tylko lepsze :D

reklama
A ja mierzylam sobie cukier i mam 103 :P Wiec niezle :)
Ale nie jadlam dzisiaj owocow ,nie pilam sokow z kartonow i nie zajadalam sie slodkim ...no ale przyznam sie :-D jak wyszeld mi taki cukier to wrabalam kilka ciastek teraz ,nie wytrzymalam !!!!!!!!:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry