reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

A dziewuszki, przyjęłybyście mnie na wątek zamknięty? Tak skromnie o zaproszenie chciałam poprosić. Chociaż nie udzielam się jakoś czesto i jeśli nie dostanę to tez zrozumiem

reklama
ok juz wiecej nic nie piszmy...Wczesniej dziewczyny tez pisaly, dlatego i ja zdecydowalam sie napisac, bo nie bylo mi łatwo...a tu zawsze znajde slowo otuchy i wszytskie glupie mysli mi mijaja...

Eliza nie bierz tego tylko do siebie to tak ogolnie zeby moze lepiej nie pisac a ze ty ostatnia cos napisalas to taki zbieg okolicznosci.

ja wlasnie tez mam sentyment i mi szkoda wywalic ... a za chwile bedzie mial 2 lata!!

Moj bukiecik bedzie niedlugo mial 4 latka,tez trzymam i szkoda go wyrzucic tylko ze jest u moich rodzicow w moim dawnym pokoiku:-)tam nikomu nie przeszkadza,jest pieknie zasuszony wiec ladnie sie prezentuje na meblach,no moze troche sie zakurzył:-D

Moj bukiecik bedzie niedlugo mial 4 latka,tez trzymam i szkoda go wyrzucic tylko ze jest u moich rodzicow w moim dawnym pokoiku:-)tam nikomu nie przeszkadza,jest pieknie zasuszony wiec ladnie sie prezentuje na meblach,no moze troche sie zakurzył:-D

ja wlasnie dzis go spryskalam lakierem do wlosow i sie troche odswiezyl :) pewnie jeszcze troche postoi :)

Mmmm... tak mi się nasz ślub przypomniał i się rozmarzyłam:-) Już niedługo pierwsza rocznica, ciekawe co moje kochanie tam planuje

my dopiero w pazdzierniku mamy 2 rocznice ... w zeszlym roku rodzice chcieli nam zrobic kolacje i totalny niewypal byl ... maz obiecal ze kolejne beda tylko lepsze :D

reklama
A ja mierzylam sobie cukier i mam 103 :p Wiec niezle :)
Ale nie jadlam dzisiaj owocow ,nie pilam sokow z kartonow i nie zajadalam sie slodkim ...no ale przyznam sie :-D jak wyszeld mi taki cukier to wrabalam kilka ciastek teraz ,nie wytrzymalam !!!!!!!!:cool2:

Do góry