reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
hej dziewczynki!nie bylo mnie pare dni a tu prawie nic nie pisalyscie!!bylam sobie 3dni nad morzem i w nocy wrocilismy:-)

Sofik ja chce 3kolowego i capri kolor tj ma Eve:-)ale ten co dalas faktycznie nieduzo kosztuje:-)
Sofiki jak Twoj dziadzio sie czuje??cos lepiej??

gie-oska, kółko wysrczy nasmarować i nic się nie zacina :tak:
Ja się zastanawiam czy nie sprzedać buzza bo chcę ten drugi wózek, zmusz mnie do tego brak miejsca, zabawki powiekszją w zastraszającycm tempie i mieszkanie powli się zagraca. Wózek trzymam w mieszkaniu (niecałe 40m) bo na klatce się boję :-)

no to faktycznie macie malutkie mieszkanko...i jak musisz sprzedac buzza to zawsze przy drugim dziecku mozesz znowu go kupic hehe:-)

a ja nad morzem widzialam pelno buzzow i za kazdym sie ogladalam:-)nie wiem jak mozna zakochac sie w wozku hehe:-)

ciekawe jak tam nasza Pawimi i jak jej wakacje??

a gdzie reszta dziewczyn??

EVE fajny

Oj buzzztanieja koleznka kupuje buzza 1400zl gold spacerowka , apple cos tam golndole i spiworek granatowy

gomd;le sprzedaje z miejsca za 500zl i ma buzzza za 900zl

Ostatnia edycja:
Evey tu sie ukrywasz:-D:-D
Mialam na marcowkach wkleic link do tego watku bo widze ze ty "wozkara"jestes jak Sofik,gastone i wiecej nie pamietam...hehe:-p:-p:-p

Eve sliczny kolorek a gdzie go we wroclawiu ogladalas??

Sofik wlasnie sa teraz takie promocje na allegro taki zestaw jak napisalas widzialam za 1490zl a gdzie Twoja kolezanka kupila taki zestaw za 1400??daj namiar?
?

reklama
Do góry