reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się w świateczny poranek:tak:

Loree - dziękuję i buziaki***

Martynka - czyli juro piewsze kłucie - pewnie się denerwujesz - trzymaj się - tak jak do tej pory byłaś dzielna - musi się udać:tak:

Olapolap - dbaj o Was - a M pomału się nauczy, że ciąża nie choroba ale tez nie stan codzienny:-)

Gosia - my wczoraj byliśmy u znajomych i też winko czerwone wypiłam - ale ja tylko 2 lampki nie butelki;-):sorry:

Madzia - widziałam fotkę maluszka na nk - super:tak:

Pajkaa - bo nie odpowiedziałam wczoraj - dzięki za info o lekarzu i provicie
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)

Martynka dziekuje bardzo za dobre słowa.. moze latwiej mi bedzie z myslą ze sa marne szanse nizeli ludzic sie z cyklu na cykl ze to ten cykl.. tym bardziej ze organizm mi plata figle co cykl to inaczej ostatnio tydzien mnie bolały piersi a teraz.. jak gbyby nic jutro mam dostac @ a jeszcze nie bolą..

Martynka dziekuje bardzo za dobre słowa.. moze latwiej mi bedzie z myslą ze sa marne szanse nizeli ludzic sie z cyklu na cykl ze to ten cykl.. tym bardziej ze organizm mi plata figle co cykl to inaczej ostatnio tydzien mnie bolały piersi a teraz.. jak gbyby nic jutro mam dostac @ a jeszcze nie bolą..

Kamila - sama lepiej wiesz jak dla Ciebie będzie lepiej - ale nadziei tracić Ci nie wolno:no:
ja to juz wiem po poprzednim cyklu, że nie wierzę w to co mi organizm robi - będę mierzyć temperaturę i tylko na tym będę opierac moje wnioski czy @ przyjdzie czy nie - bo się nakręciłam bez tego mierzenia za bardzo:szok::wściekła/y:

Andziu dziękuję za pamięć...
Nektarynko mnie w tym cyklu też piersi nie bolały po raz pierwszy przed @ nawet jak poszłam w czwartek na wizytę i dr robiła usg to miałam nadzieję że coś tam jednak jest...ale wiesz ja już dawno się pogodziłam że nie mam szans na naturalną ciąże...i wiesz jestem szczęśliwa że dzisiejsza medycyna potrafi pomóc takim parom...
Mam nadziję że niedługo będziesz wiedziała co masz dalej robić...ja z decyzją o pójściu do kliniiki leczenia niepłodności zwlekałam ponad rok...

Pajak powiedz mi bo pisałaś o IUI gdzie u was jest problem?

Martyna u nas problem jest obustronny:-( ja nie mam naturalnej owulki a przynajmniej mam ją bardzo rzadko - może raz na pół roku, a mój mąż ma słabą armię. I lekarze dają nam jeszcze 4 cykle z clo a jak się nie uda to bezpośrednio do kliniki.

Andzia - niestety nie odezwali się do mnie jeszcze z tej kliniki w poniedziałek postaram się tam dodzwonic i dowiedzieć jak to wszystko wygląda.

cześć dziewczyny! muszę was o coś zapytać! sprawa wygląda tak! kochaliśmy sie w 6, 12, 18,19,20 dc! w 28 dc dostałam plamień myślałam że to @ ! ale to tylko plamienie i nic poza tym! dziś jest 29 dc lub 2 dc - nie wiem ! i dalej tylko bardzo mało jasnobrązowego śluzu! 2 dni wcześniej ( czwartek ) bolał mnie mocno dół brzucha! mam napięte piersi! gdyby nie temp 36,5 to pomyślała bym o faselce! ale wczoraj zrobiłam test i 1 krecha! poza tym mam humorki i o dziwo 2!!!! rozstępy na brzuchu ( ale to raczej z innego powodu ) ! co myslicie? dziś mam imprezkę i nie wiem czy mogę sobie pozwolić na alkohol? a może testy za szybko? ( no chyba że sie rozkci ale zawsze miałam inaczej - a to mój 2 cykl po tab, w tamtym dostałam normalnego @ po 35 dniah ) czekam na wasze opinie! pozdrawiam :)

Czesc dziewuszki

ja jestem, ale siedze w krzakach jakos nie mam weny ani nic ciekawego do napisania. Plamienia ustaly , tylek troche boli od zastrzykow ale generalnie czuje sie dobrze. Ostatnio mam takie jazdy, ze musze cos przekasic w srodku nocy zeby mnie mdlosci nie meczyly (pojawiaja sie praktycznie tylko wtedy kiedy jestem glodna czyli srednio co 2 godziny hehe).

Dzisiaj odwiedzilismy babcie mojego m. i powiedzielismy o fasolce Jest bardzo szczesliwa bo po 1) zostanie 1szy raz prababcia po 2) babcia obchodzi 6 kwietnia 97 urodzinki a moj termin mniej wiecej 2-4 kwietnia takze bedzie super imprezka. Az mi sie tak miekko zrobilo jak zobaczylam jak sie cieszy, zawsze mowi ze jako doczeka urodzin to bedzie impreza (i jest co roku) a w przyszlym to juz musi na 100% doczekac. Kurde 96 lat kobieta i czyta ksiazki bez okularow, czujecie???:cool2::tak:

Poza tym nuda...

Dzien Doberek;-)ja juz po kosciółku,trzeba było troche sie pomodlic:tak:U nas jest jak narazie fajna pogoda,teściówka chce grila zrobic.A przeczytałam ze pisałyscie ze niektórych cięzaróweczek niema,ja nie mam zamiaru stąd znikac,bo dzieki Waszym radom Nam sie udało jesteście mi bliskie i jak sie cos spytam czy zamartwiam zawsze mi pomagacie.Jestescie Kochane:tak:Buziaczki dla Wasz babeczki;-)

reklama
Czesc dziewuszki

ja jestem, ale siedze w krzakach jakos nie mam weny ani nic ciekawego do napisania. Plamienia ustaly , tylek troche boli od zastrzykow ale generalnie czuje sie dobrze. Ostatnio mam takie jazdy, ze musze cos przekasic w srodku nocy zeby mnie mdlosci nie meczyly (pojawiaja sie praktycznie tylko wtedy kiedy jestem glodna czyli srednio co 2 godziny hehe).

Dzisiaj odwiedzilismy babcie mojego m. i powiedzielismy o fasolce Jest bardzo szczesliwa bo po 1) zostanie 1szy raz prababcia po 2) babcia obchodzi 6 kwietnia 97 urodzinki a moj termin mniej wiecej 2-4 kwietnia takze bedzie super imprezka. Az mi sie tak miekko zrobilo jak zobaczylam jak sie cieszy, zawsze mowi ze jako doczeka urodzin to bedzie impreza (i jest co roku) a w przyszlym to juz musi na 100% doczekac. Kurde 96 lat kobieta i czyta ksiazki bez okularow, czujecie???:cool2::tak:

Poza tym nuda...

Witaj;-)No nie kazda babcia ma w tym wieku taki dobry wzrok tylko pozazdroscic i napewno doczeka sie urodzinek:tak:

Do góry