martyna222
udało się ! :)
Pajak powiedz mi bo pisałaś o IUI gdzie u was jest problem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martynka dziekuje bardzo za dobre słowa.. moze latwiej mi bedzie z myslą ze sa marne szanse nizeli ludzic sie z cyklu na cykl ze to ten cykl.. tym bardziej ze organizm mi plata figle co cykl to inaczej ostatnio tydzien mnie bolały piersi a teraz.. jak gbyby nic jutro mam dostac @ a jeszcze nie bolą..
Pajak powiedz mi bo pisałaś o IUI gdzie u was jest problem?
Czesc dziewuszki
ja jestem, ale siedze w krzakach jakos nie mam weny ani nic ciekawego do napisania. Plamienia ustaly , tylek troche boli od zastrzykow ale generalnie czuje sie dobrze. Ostatnio mam takie jazdy, ze musze cos przekasic w srodku nocy zeby mnie mdlosci nie meczyly (pojawiaja sie praktycznie tylko wtedy kiedy jestem glodna czyli srednio co 2 godziny hehe).
Dzisiaj odwiedzilismy babcie mojego m. i powiedzielismy o fasolce Jest bardzo szczesliwa bo po 1) zostanie 1szy raz prababcia po 2) babcia obchodzi 6 kwietnia 97 urodzinki a moj termin mniej wiecej 2-4 kwietnia takze bedzie super imprezka. Az mi sie tak miekko zrobilo jak zobaczylam jak sie cieszy, zawsze mowi ze jako doczeka urodzin to bedzie impreza (i jest co roku) a w przyszlym to juz musi na 100% doczekac. Kurde 96 lat kobieta i czyta ksiazki bez okularow, czujecie???
Poza tym nuda...