reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej pajkaa ;-) to super ze sobie razem pojedziecie, trzeba korzystac ze sloneczka!
ja niestety w domku dzis bede pewnie lutować hehe a teraz sobie brwi skubie:-D malż poszedl do pracy po wczorajszym lenistwie:-D

hej pajkaa ;-) to super ze sobie razem pojedziecie, trzeba korzystac ze sloneczka!
ja niestety w domku dzis bede pewnie lutować hehe a teraz sobie brwi skubie:-D malż poszedl do pracy po wczorajszym lenistwie:-D

Moj juz od rana figluje :-) rano mnie obudził :-D na przytulanko, a tak mi sie spac chciało, ale nie miałam serca odmówic, potem poszłam jeszcze spac ;-)ale jestem rozbita :-D

Marzenixxx

To fajowo ze tam jedziesz. Nie tylko ze siostra, nie tylko ze inny kraj, ale tez ze moze psychicznie sie wyluzujesz i o fasolce tak myslec nie bedziesz. A wtedy |Cie zaskoczy :tak:

Moj juz od rana figluje :-) rano mnie obudził :-D na przytulanko, a tak mi sie spac chciało, ale nie miałam serca odmówic, potem poszłam jeszcze spac ;-)ale jestem rozbita :-D
o to super poranek mialas !:-D ja tam wczoraj w nocy troche pofiglowalam, ale musze ten tydzien wykorzystac na maksa!:-D jak mi sie znowu owulka przesunie to chyba pozabijam:angry::-)

Laseczki to ja zmykam bo mam sporo jeszcze do zrobienia a tylko 50 minut :szok: no, ale jak weszłam uakualnic se wykresa , to musiałam tutaj zaglądnąć moj mąż mówi, ze to uzależnienie :-D moj odliczacz owulki twierdzi, ze to dzic :-D:-D:-Da ja chyba raczej nie :-ptrza go usunąć bo ścieme wali :-D
To miłego dzionka dziewczynki wpadnę do Was po 15 :-D

reklama
Marzenixxx

To fajowo ze tam jedziesz. Nie tylko ze siostra, nie tylko ze inny kraj, ale tez ze moze psychicznie sie wyluzujesz i o fasolce tak myslec nie bedziesz. A wtedy |Cie zaskoczy :tak:
Własnie mam nadzieje, jesli mi sie owulka nie przesunie to zdaze małża wykorzystac przed wyjazdem i akurat tam bede czekac na @..... zobaczymy :tak: bo jade sama , małż niestety musi pracowac....

Do góry