reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Rudka

Sluz plodny moze sie zdarzyc po owu - to nie jest nic nienormalnego. Zwykle go nie ma, ale czasem sie zdarza w fazie lutealnej i tyle. Nie ma co tego roztrzasac.

Nie ma to nic wspolnego z szyjka - sluz sie moze zdarzyc po owu w kazdym dniu

to jaki jest sens obserwacji sluzu,skoro on swiarczy nie o owu ale o otwarciu szyjki?:crazy:
nie nie nie, nie o to mi chodzilo.. sluz płodny pojawia sie jak sie szyjka otwiera i on splywa do pochwy itd.. chodzilo mi o to ze on takze moze pojawic sie 1 dzien przed @ co nie oznacza owulacji (bo przeciez nie mamy owulacji 2 razy w cyklu) a to ze po prostu cos tak jeszcze jego zostalo i splywa jak sie szyjka otwiera ja @
a orientujecie sie czy na tej karcie 3,3 tez takie cos jest??

w karcie nie ma czegos takiego jak "mądre" wyznaczanie owu.. sama ja wyznaczasz (tzn program ja wyznaczy na podstawie danych wprowadzonych przez Ciebie tj dlugosc cyklu i długość fazy lutealnej po odjeciu tych dwoch liczb wychodzi mu owulacja)

Lolitko wydaje mi sie ze to na zwiazek z szyjka jak sie lekko otwiera to wtedy sluz splywa a przynajmniej tak zaobserwowałam u mnie.. oczywiscie moge sie mylic

Ostatnia edycja:
no to na razie na tym sluzie nie bede sie skupiac,co bedzie to bedzie. Staranka zaczynam razem z siostrą, niedawno wyszla za mąż:) marzy mi sie zeby udano nam sie razem,ale szanse raczej marne,zobaczymy:)

no to na razie na tym sluzie nie bede sie skupiac,co bedzie to bedzie. Staranka zaczynam razem z siostrą, niedawno wyszla za mąż:) marzy mi sie zeby udano nam sie razem,ale szanse raczej marne,zobaczymy:)
To zycze ci żeby wam sie udało wspolnie! Mi niestety sie nie udalo.... zaczęłam również razem z siostra w styczniu , ona zaszła odrazu a ja niesetty do tej pory dupa....:-(

Laseczki to ja się żegnam :happy: bo juro muszę juz o 5:30 wstać do pracvy niestety:-(ale tyko do czwartku bo w piątek mam urlopik i z moim misiem będę się obijała :-DDobrej Nocy życzę wszystkim - pewnie się tutaj jutro pojawię tylko koło 21 ;-)

reklama
Do góry