reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Laseczki ja z rańca bo mam dylemata :-) mierzyłam tempkę. Mylnełam se termometr i wzięłam rtęciowy i pokazał 36,9 a potem bez wstawania stwierdziłak ok to zmierze jeszcze tym elektronicznym. I cio na drugim 36,2:szok:I albo mam do dupy termometr elektroniczny:wściekła/y:a jak tak to bede miała 3 ostatnie pomiary zakłócone :wściekła/y:juz nie wiem co mam o tym myśleć, ale wreszcie przestał mnie brzuch boleć:-)Bede wieczorkiem ciao. Może Wam się coś nasunie :-)

reklama
Witajcie Dziewczynki:-)

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....

torcikjx5.jpg

Cześć babeczki :-)
Błagam o skrot co sie dzialo od srody !!!! bo nie wiem kiedy dam rade sie ogarnac ta iloscia postow!!!!! ;-)

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....

torcikjx5.jpg
:-D:-D:-D Zarąbisty torcik!
a tak swoja drogą WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA! ZDROWEGO MALENSTWA I HMMMM..... WIESZ CZEGO! :-)

Sto lat kasiu a torcik - prima sort... bardzo adekwatny...;-);-):-):-)
Witam sie rankiem przy kawce...
Pajkaa - no to chyba cos z termometrem jest nie tak...a z tym to ci juz nic nie pomoge...

Eve - witaj, jakos takie pustki byly w ten weekend - chyba nic takiego sie nie dzialo...

Ja tez ciebie pamiętam:) i Lilu i Kingus,mam nadzieje ze pokrótce przypomnicie co sie u Was przez ten czas działo. Ano staram sie o drugie malenxtwo,ale nie dla mnie wątki typu chlopczyk czy dziewczynka,chcialabym aby wogle sie udalo, po porodzie w licpcu 2008 nie dostalam okresu,od maja zaczelam brac luteine przez trzy cykle, 1go lipca dostalam ostatni @@@ po luteinie i bylam pewna ze znowu dlugo bedzie cisza...a tu nagle 9 sierpnia sie zaczelo:) wiec to dla mnie znajk ze chyba cos jest lepiej, zawsze po odstawieniu leków na @@ czekalam nawet kilka miesiecy....dzien przed @@ 8go zauwazylam "plodny sluz-bardzo dlugo go u siebie nie widzialam, bylo go bardzo dozuo,nawet zabralismy sie z mezem do roboty:-D a tu nastepnego dnia @@:szok: sama nie wiem co o tym myslec, chyba bede musiala dlugo poczekac az sie wszystko unormuje....ale takie zycie

a jaką macie roznice wieku??? tez uwazam ze lepiej pozno niz wcale:)

ja polecam gre w monopol na kurnik.pl, potrafi czasem tak wciągnąc ze hej:)
jak bym teraz zaszła to było by 4 lata a wydaje mi się że to sporo a jak nie zajdę od razu to będzie jeszcze więcej .od 2 dni mam bóle głowy mam mdłości i bolą mnie nieco piersi okres miałam tydzień temu i mam takie dziwne skurcze czasami pod brzuchem ,pewnie wmawiam sobie te objawy bo tak bardzo chce 2 dzidzie że o niczym innym nie myśle a moze to oznaki ciąży??
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot.jpg

Witam się Baboki moje Kochane????
Tęskniłyście za mną???????????????????????????? Ja za Wami bardzo;-)
Ale odpoczęłam, wybyczyłam się, i pięknie opaliłam:-) Akumulatory naładowane:-)
A teraz bardzo Was proszę o jakiś skrót tego co się działo, kto ma fasoleczki bo ja nie dam rady nadrobić prawie 300 stron:-:)-(
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiu, sto lat dla Ciebie !!!!!!!!!! Zebyś spotykała już tylko wartościowych ludzi a nie....:-):-):-):-)

reklama
zbinio musisz poczekac az kobity wstaną!:-D

justynko witaj! super ze sobie odpoczelas i wrocilas do nas naladowana energia!!! jakies foty nam tu szybko dawaj!!!!! pewnie zbroiliscie tam na wczasach małego zajączka co?? buziolki :*******

katarzynko wszytsko co najpiekniejsze dla ciebie!!! a tort zajebisty!!!!!

witajcie dziewczynki :****

gdzie jest kropeczka?

Do góry