martyna222
udało się ! :)
no co ty ja już się zasiedziałam na stałe...spojrzałam o od listopada...:-)Ale nie znikniesz nam tu z wątku - mam nadzieję![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no co ty ja już się zasiedziałam na stałe...spojrzałam o od listopada...:-)Ale nie znikniesz nam tu z wątku - mam nadzieję![]()
no co ty ja już się zasiedziałam na stałe...spojrzałam o od listopada...:-)
Ja miałam w domu 3 testy (gratisy). Kupiłam testy owulacyjne na allegro i do tego były gratis 3 ciążowe. Dzień przed spodziewaną @ zrobiłam sobie jeden tak o, bo koleżanka z innego watku BB testowałaMyślę sobie, mam trzy testy więc jak jeden zuzyje to zostaną mi do testowania jeszcze 2
Zrobiłam i pojawił się cień drugiej kreseczki, myślałam, że światło w łazience źle padlo na test i poszłam do M zapytac co widzi
następnego dnia powtórzyłam test i dalej cien drugiej kreseczki. Parę dni potem kolejny i także już ciemniejsza kreseczka
Pomyślalam, że te gratisy z allegro moga oszukiwac więc poszłam do apteki po test i w dzień imienin mojego M znow zatestowałam (pare dni po @) i była już wyraźna druga kreseczka
Trzymam kciuki z a Twój test
to pa...dobranoocto dobrze
ja zmykam - chyba się zdrzemnę chwilkę - odzwyczaiłam sie od wstawania wcześnie rano
do wieczorka![]()
Nic sie nie martw napewno sie uda! Moja znajoma miala in vitro robione bo jej mąż mial słabe plemniki a u niej bylo wszystko ok i udalo sie za pierwszym razem! takze u ciebie napewno sie uda!tak w tym cyklu...już się doczekać nie mogę!
MarzenixNic sie nie martw napewno sie uda! Moja znajoma miala in vitro robione bo jej mąż mial słabe plemniki a u niej bylo wszystko ok i udalo sie za pierwszym razem! takze u ciebie napewno sie uda!
zjadlam obiadek , wypije herbatke i dalej ide robic bombe![]()
hihiMarzenix![]()
a bylo pare takich tematow co byla burza na forum.. kilka osob kilka opinii i tak sie jakos posypalo lawinowoNektarynko - a Ty też masz się tu czuć dobrze - co Wam sie stało - coś się wydarzyło jak mnie nie było???
a pisalam Ci jaki kupic.. ten co ja mam jest wodoszczelny i jesty typowo owulacyjny czy jakos tak..Tak zepsuły mi się dwa, ale miałam jeszcze jeden na zapas :-) w aptece był tylko jeden rodzaj elektronicznego kusfa ino na nim ni ma nazwytylko nie wiem dlaczego byłaby aż taka różnica w tempce. No nic ten wykres i tak jest do bani bo nawet jak któryś szfankuje to i tak do dupy w najważniejszym momencie.
![]()