reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja miałam w domu 3 testy (gratisy). Kupiłam testy owulacyjne na allegro i do tego były gratis 3 ciążowe. Dzień przed spodziewaną @ zrobiłam sobie jeden tak o, bo koleżanka z innego watku BB testowała:-D Myślę sobie, mam trzy testy więc jak jeden zuzyje to zostaną mi do testowania jeszcze 2:tak: Zrobiłam i pojawił się cień drugiej kreseczki, myślałam, że światło w łazience źle padlo na test i poszłam do M zapytac co widzi:-D następnego dnia powtórzyłam test i dalej cien drugiej kreseczki. Parę dni potem kolejny i także już ciemniejsza kreseczka:tak:Pomyślalam, że te gratisy z allegro moga oszukiwac więc poszłam do apteki po test i w dzień imienin mojego M znow zatestowałam (pare dni po @) i była już wyraźna druga kreseczka:tak::-D
Trzymam kciuki z a Twój test:tak:

No to nie żle 4 testy a każdy dodatni ja jeszcze poczekam pare dni z tym testem wole zobaczyć czy jeszcze jakieś oznaki ciązy sie pojawia zresztą nie lubie robic testów bo są zawsze ujemne no z wyjątkiem jednego :)co ma teraz 3 latka:-):-):-)

Nic sie nie martw napewno sie uda! Moja znajoma miala in vitro robione bo jej mąż mial słabe plemniki a u niej bylo wszystko ok i udalo sie za pierwszym razem! takze u ciebie napewno sie uda!:tak:

zjadlam obiadek , wypije herbatke i dalej ide robic bombe:sorry2:
Marzenix
Amour23.gif

Nektarynko - a Ty też masz się tu czuć dobrze - co Wam sie stało - coś się wydarzyło jak mnie nie było???
a bylo pare takich tematow co byla burza na forum.. kilka osob kilka opinii i tak sie jakos posypalo lawinowo:)
Tak zepsuły mi się dwa, ale miałam jeszcze jeden na zapas :-) w aptece był tylko jeden rodzaj elektronicznego kusfa ino na nim ni ma nazwy :wściekła/y: tylko nie wiem dlaczego byłaby aż taka różnica w tempce. No nic ten wykres i tak jest do bani bo nawet jak któryś szfankuje to i tak do dupy w najważniejszym momencie.:wściekła/y:
a pisalam Ci jaki kupic.. ten co ja mam jest wodoszczelny i jesty typowo owulacyjny czy jakos tak..

Sylwia tak mi przykro nie wiem co napisac.. nie umiem doradzic ani pomoc, czuje sie bez radna.. :-:)-(

witam:-)
jestem tu nowa,trafilam na ten watek za namowa jednej dziewczyna ktore tez jest aktywna na tym forum.
Tak wiec jestem jedna z was czyli staraczka,staramy sie od blizej nie okreslonego czasu,po prostu zawsze liczylismy na szczescie a jakos sie nie udalo:-(

reklama
Kama - witaj wśród staraczek - życzę szybkiego zafasolkowania a na pewno w miłym gronie;-)

Nektarynko - nie wnikam w te tematy, żeby nie było powtórki;-) mam nadzieję, że juz po burzy:tak:

Sylwia - nadal myślę o tym co napisałaś - nie moge się otrząsnąć:szok:

Do góry