Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej martynka ;-)
a ty w tym miesiacu/ cyklu bedziesz miec transfer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u ciebie w profilu jak patrzysz na samej gorze forum na rozowym pasku masz menu i tam wejdz w menu i tam bedzie edytuj sygnature, otworzy ci sie okienko takie w jakim sie pisze posty i tam wklej link z suwaczkiem a nastepnie zaakceptuj!
Witam kiedy sie zorientowłaś że jesteś w ciązy i jakie miałaś objawy bo ja dzis lece po test ale nie wiem czy warto sie łudzić![]()
u ciebie w profilu jak patrzysz na samej gorze forum na rozowym pasku masz menu i tam wejdz w menu i tam bedzie edytuj sygnature, otworzy ci sie okienko takie w jakim sie pisze posty i tam wklej link z suwaczkiem a nastepnie zaakceptuj!
no i teraz dobrzeno i właśnie tak zrobiłam teraz
Ja to wszystko zrzucam na konto tarczycy - ale chyba powinnam się zabrać za siebieOj bo to Wy pewnie przesadzacie z tymi brzuszkami!
Andziu czekasz jeszcze z wizytą w klinice niepłodności czy się tam wybierasz? Bo wiem,że miałaś we wrześniu, ale nie wiem czy czekasz jeszcze ten jeden cykl?
Bernadko - ja juz w pracy piłam więc niestety z kawy rezygnuję - a pęcherzyk super wieści:-)już wróciłam od gina i nawet pęcherzyk jest ładny ma 19mm to nie jest źle a i luteine mam brać od 21dc a nie 16dc
idę po kawusie kto sie ze mna napije???????
To już mamy odpowiedź czemu z porządkami szalejeszJa uciekam, bo pranie mi się zrobiło i muszę je wywiesić. No i sałatkę zrobić na jutro bo po pracy goście wpadają do mnie.
A w czwartek mam wizytę i trochę się stresuję, bo 2 tygodnie temu robiłam dużo badań z krwi i nie odebrałam wyników- poszły od razu do mojej pani doktor. I nawet nie wiem co mi tam wyszło
Miłego popołudnia
z testem poczekaj do terminu @ - mniejsze rozczarowanie jakby co - suwaczek jak wkleić napisała Marzenka - a co do tematów - wdrożysz się po kilku dniach - sama zobaczysz - tylko ostrzegam, to uzależniaANDZIA S cykl ma 28 dni u mnie jest potwornie nie regularnie a dni płodne wyliczył mi komputer hehe jakies 2 tyg po skończonym okresie mamy dni płodne to mi to pasowało że za pare dni mam te płodne dni zresztą sama bede wiedziała czy one są czy nie no ale tak mysle ze poczekam jeszcze troche z tym testem po co mam być rozczarowana .Ajeśli chodzi o was wszytkie to faktycznie z was gaduły i cięszkosie wdrożyc macie tyle wspulnych tematów że trudno jest sie przez nmie przebić Pozdrawiam
tak w tym cyklu...już się doczekać nie mogę!hej martynka ;-)
jeszcze nic nie wiadomo stymulacja trwa tak do 14 dni i potem punkcja i po 2,3 dniach transfer...zobaczymy jak zareaguję na leki...Martyna - pewnie większość z nas nie moze się doczekac Twojego transferu - przynajmniej ja też nie - a dokładnie kiedy "godzina 0"???