reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam kiedy sie zorientowłaś że jesteś w ciązy i jakie miałaś objawy bo ja dzis lece po test ale nie wiem czy warto sie łudzić :baffled:
Ja miałam w domu 3 testy (gratisy). Kupiłam testy owulacyjne na allegro i do tego były gratis 3 ciążowe. Dzień przed spodziewaną @ zrobiłam sobie jeden tak o, bo koleżanka z innego watku BB testowała:-D Myślę sobie, mam trzy testy więc jak jeden zuzyje to zostaną mi do testowania jeszcze 2:tak: Zrobiłam i pojawił się cień drugiej kreseczki, myślałam, że światło w łazience źle padlo na test i poszłam do M zapytac co widzi:-D następnego dnia powtórzyłam test i dalej cien drugiej kreseczki. Parę dni potem kolejny i także już ciemniejsza kreseczka:tak:Pomyślalam, że te gratisy z allegro moga oszukiwac więc poszłam do apteki po test i w dzień imienin mojego M znow zatestowałam (pare dni po @) i była już wyraźna druga kreseczka:tak::-D
Trzymam kciuki z a Twój test:tak:

Oj bo to Wy pewnie przesadzacie z tymi brzuszkami!
Andziu czekasz jeszcze z wizytą w klinice niepłodności czy się tam wybierasz? Bo wiem,że miałaś we wrześniu, ale nie wiem czy czekasz jeszcze ten jeden cykl?
Ja to wszystko zrzucam na konto tarczycy - ale chyba powinnam się zabrać za siebie:zawstydzona/y:
a do kliniki pójdę w następnym cyklu - w tym wybieram się do koleżanki na plotki - ona była pod opieką kliniki w Mysłowicach i w maju urodziła bliźniaki - ma mnie wprowadzić w temat i umówiłam się do niej w tym tygodniu - w połowie cyklu myślę, ze nie mam co iść do kliniki, zadzwonię do nich i zapytam w przyszłym tygodniu:tak:
już wróciłam od gina i nawet pęcherzyk jest ładny ma 19mm to nie jest źle a i luteine mam brać od 21dc a nie 16dc
idę po kawusie kto sie ze mna napije???????
Bernadko - ja juz w pracy piłam więc niestety z kawy rezygnuję - a pęcherzyk super wieści:-)
tak też mi wyglądała nieciekawie ta ruchliwość:-( niestety oprócz salfazinu i papryki Hanki;-) to nic mi do głowy nie przychodzi:sorry2:
Ja uciekam, bo pranie mi się zrobiło i muszę je wywiesić. No i sałatkę zrobić na jutro bo po pracy goście wpadają do mnie.
A w czwartek mam wizytę i trochę się stresuję, bo 2 tygodnie temu robiłam dużo badań z krwi i nie odebrałam wyników- poszły od razu do mojej pani doktor. I nawet nie wiem co mi tam wyszło :confused:
Miłego popołudnia
To już mamy odpowiedź czemu z porządkami szalejesz:tak: zwolnij kobieto???
A za wyniki trzymam kciuki:tak:
ANDZIA S cykl ma 28 dni u mnie jest potwornie nie regularnie a dni płodne wyliczył mi komputer hehe jakies 2 tyg po skończonym okresie mamy dni płodne to mi to pasowało że za pare dni mam te płodne dni zresztą sama bede wiedziała czy one są czy nie no ale tak mysle ze poczekam jeszcze troche z tym testem po co mam być rozczarowana .Ajeśli chodzi o was wszytkie to faktycznie z was gaduły i cięszkosie wdrożyc macie tyle wspulnych tematów że trudno jest sie przez nmie przebić Pozdrawiam
z testem poczekaj do terminu @ - mniejsze rozczarowanie jakby co - suwaczek jak wkleić napisała Marzenka - a co do tematów - wdrożysz się po kilku dniach - sama zobaczysz - tylko ostrzegam, to uzależnia:tak:
powodzenia:tak:

Martyna - pewnie większość z nas nie moze się doczekac Twojego transferu - przynajmniej ja też nie - a dokładnie kiedy "godzina 0"???

reklama
Do góry