Zajączek81
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile ci do porodu olu zostało
Ja lapie !!!!!!!!!!Mniaaaaam, mam nadzieje ze zarazliwe niczym swinska grypa![]()
Kochana, 1 piwko dziennie wcale nie musi prowadzic do alkoholizmu. We Francji, Wloszech, Hiszpanii codziennie sie pija wino do obiadu a caly narod nie jest alkoholocki
Sylwia .. skoro nie będzie dobrze to po co wogóle byc z takim człowiekiem.. ja dla jego dobra bym go ubezwłasnowolniła i wtedy na leczenie. Innej drogi nie ma. No chyba, że rozwód.
Marzenko, nie zazdrość, tylko dupka w troczki, M. za fraczki i na urlop. My na prawdę nie zapłaciliśmy Bóg wie ile. Pojechaliśmy na last minut.a juz pisalam kiedys, nudne rzeczy w sumie...... wlutowuje rezystorki na płytki i paski ledowe..... ogólnie na końcu powstanie z tego ekran LED
zajączku ale ekstra fotki!!! pozazdroscic tylko!!!!!
a juz pisalam kiedys, nudne rzeczy w sumie...... wlutowuje rezystorki na płytki i paski ledowe..... ogólnie na końcu powstanie z tego ekran LED![]()
Witam kiedy sie zorientowłaś że jesteś w ciązy i jakie miałaś objawy bo ja dzis lece po test ale nie wiem czy warto sie łudzić![]()
okres miałam 2 tyg temu mam mdłości zawroty głowy bóle głowy senność a i moje kochanie nieco inaczej pachnie jestem na zapachy wyczulona
No tak, to faktycznie wyglada na kolchoz
Masz jakies objawy? Spoznia sie @?
No mam nadzieje ze uda nam sie w pazdzierniku lub w listopadzie gdzies śmignąc , wczesniej niestety moj malz nie ma czasu.....Marzenko, nie zazdrość, tylko dupka w troczki, M. za fraczki i na urlop. My na prawdę nie zapłaciliśmy Bóg wie ile. Pojechaliśmy na last minut.
okres miałam 2 tyg temu mam mdłości zawroty głowy bóle głowy senność a i moje kochanie nieco inaczej pachnie jestem na zapachy wyczulona
jesli mialas okres 2 tyg temu to nie mozliwe zebys byla wciąży, a raczej masz dni plodne wlasnie..... teoretycznie.....okres miałam 2 tyg temu mam mdłości zawroty głowy bóle głowy senność a i moje kochanie nieco inaczej pachnie jestem na zapachy wyczulona
Broń boże nie odciągaj pokarmu. Trzeba kupić wkładki laktacyjne.Doświadczone - co ja mam z tym zrobic??????![]()
Myślałam, że się przewidziałamJa tez ciebie pamiętami Lilu i Kingus,mam nadzieje ze pokrótce przypomnicie co sie u Was przez ten czas działo. Ano staram sie o drugie malenxtwo,