reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie Kochane,
Dzieki za pamiec jak mnie nie bylo...u mnie juz lepiej....
ciekawe co powie gin, znajac moje szczescie ciaza zagrozona - ciaza przenoszona jak z corka jak nie bylo rozwarcia tak nie bylo i sie nie doczekalam, trza bylo ciac...a ile sie umordowalam w skurczach niepotrzebnych to juz moje
Buziule...:-)
Kroptusia...MEGA przytulaniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ile Ci jeszcze zostało czasu w dwupaczku:-)

reklama
Napisał passingby
Dosyć obrzydliwie spytam: może mleczka??;-);-);-) Otóż moje piersi rozpoczeły laktację niezależnie od braku ssaka ktory nadal jest w brzuchu!!!!! Doświadczone - co ja mam z tym zrobic??????:crazy: no a co masz robić ściągaj iściągaj iściągaj a ile jeszcze do porodu?

Lapcie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D

Ja lapie !!!!!!!!!!
c027.gif
Mniaaaaam, mam nadzieje ze zarazliwe niczym swinska grypa :-D

Dlatego tak sie boje o mojego M, wiem, ze to sie zaczyna wlasnie od 1-2 piwek co wieczor... :baffled:

Kochana, 1 piwko dziennie wcale nie musi prowadzic do alkoholizmu. We Francji, Wloszech, Hiszpanii codziennie sie pija wino do obiadu a caly narod nie jest alkoholocki

Witajcie Kochane,

Przytulam mocno
k055.gif

A co Ty tam tak lutujesz??
a juz pisalam kiedys, nudne rzeczy w sumie...... wlutowuje rezystorki na płytki i paski ledowe..... ogólnie na końcu powstanie z tego ekran LED :tak:
kaprycha a ty co tak sama te fluidki łapiesz!! podziel sie!!:crazy:

zajączku ale ekstra fotki!!! pozazdroscic tylko!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry