reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam
Niby jakis stan zapalny nie wiadomo czym spowodowany ,podejrzewam mojego zeba po tydzien temu go wyrwalam i dentysta mowi ze byl tam stan zapalny.teraz czekam na wynik z cytologi.
Andzia S widze ze jestes z bedzina a do jakiego lekarza chodzisz
Pozdrawiam

Chodzę do Dąbrowy Górniczej do Ziembińskiego. w sumie to byłam na razie u niego 3 razy - mam się pojawić po wakacjach - ale jestem już zdecydowana na pójście do kliniki leczenia niepłodności - nie chcę już dłużej zwlekać bo czas płynie i nic. Więc prawdopodobnie we wrześniu umówię się do kliniki:tak:

reklama
dziewczynki ja zmykam spac :-)to do juterka :-)bede późno troszkę :-)a ten lek co dostałam na serce - hmmm po nim tez sie tyje po prostu zajefajnie:-(bede juz wazyc jak nie wiem :wściekła/y:DOBRANOC :rofl2:

ja chociaz jestem z zawiercia chodze do jastrzebskiego do bedzina chyba dobry lekarz mam kolezanke ktora rodzila 2 dzieci i jest zadowolona a slyszalas jakies opinie na temat tego lekarza???

a moze to nie zadna skórka tylko jakas mała niespodzianka.....;-)

kURDE MOZE TO TEN NIEDOROBIONY PĘCHERZYK CO PĘKŁ W 29 DC :-D żartuje, ale chyba z ciekawości walne sobie sikacza :szok: pewnie jedna krecha , ale co tam ;-)

witaj kama:-) a który to babolec cie do na wysłał??

Andzia jeszcze nic nie wiem o tym lekarzu jak bede wiedziała na 100 % dam Ci znac
a to ja :-):-):-) przyznajem się bez bicia :-D

Długo sie o dzidzię staracie ?????jęsli mozna wiedzieć
od listopada zeszłego roku tak mniej wiecej :tak:
Powiem Ci, ze troche dziwie sie lekarzowi, ze chce Ci HCG robic bo głównie jest tak, ze jak u M jest problem i u kobiety to raczej sie nie decydują tylko wysyłają już do kliniki . A leczycie sie przez klinike??
wiesz on stwierdził ze te wyniki m nie są najgorsze i ze mamy szanse na poczęcie z takimi wynikami więc dlatego jeszcze chce mi to HCG zrobić

ja chociaz jestem z zawiercia chodze do jastrzebskiego do bedzina chyba dobry lekarz mam kolezanke ktora rodzila 2 dzieci i jest zadowolona a slyszalas jakies opinie na temat tego lekarza???

Nasza Loree była u niego - co prawda raz i wróciła zafasolkowana - ale opinie słyszałam o nim dobre - też już o nim myślałam, ale chyba jednak skuszę się na klinikę - ja mam chora tarczycę, mój M ma cukrzycę i każdy nowy lekarz to dodatkowe czekanie:tak:

bernardko a co twój mąż powiedział na wyniki???

jesli lekraz powiedzial ze macie szanse to napewno sie uda... mąz połyka troche witamin i sie chłopaki rozruszaja troche:tak:
jak na razie to nie miałam jak porozmawiać z ni o tych wynikach wie tylko ze nie jest najlepiej ale dopiero teraz siądziemy i porozmawiamy ale widzę po nim ze go to troszke gryzie

też mam nadzieje ze witaminki pomogą choć On już od 3 miesięcy łyka salfazin tak ze nie wiem czy za bardzo pomogą te witaminy na ruchliwosc i budowa też nie do końca prawidłowa jest niestety

reklama
Do góry