reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam dziewczyny
Nie było mnie tu troszke czasu jestem juz po 1 wizycie kontrolnej po zabiegu niby wszystko ok tak mowi lekarz.mysle ze kolo wrzesnia znow zaczne starania.gnebi mnie wynik histopatologiczny doczesna ropiejaca zbita slyszalyscie cos na ten temat.
Pozdrawiam

Witaj Kochana jak miło ze jestes z nami i ze jest wszystko dobrze.Mam nadzieje ze tym razem sie uda:tak:Ja nic nie słyszałam na ten temat.Buziaki;-)

reklama
A ja zapomniałam Wam powiedziec, ze byłam dzisiaj u kardiologa i okazało się, że mam wade serca:-( musze brac leki i nietety na 99 % jeżeli uda mi sie zajsc w ciążę to skończę cesarką :-(Nie jestem z tego faktu zadowolona, ale cóż:-(
Na dodatek dzisiaj jechałam autobusem rano i musiałam jeden przestanek wysiąść wcześniej :szok:bo myślałam, że zwymiotuję:-(nie wiem co dzisiaj jest chyba się czymś strułam wczoraj , może jakaś skórka od pomidora mi siadła, ale cały dzień mi jest niedobrze:wściekła/y:

A ja zapomniałam Wam powiedziec, ze byłam dzisiaj u kardiologa i okazało się, że mam wade serca:-( musze brac leki i nietety na 99 % jeżeli uda mi sie zajsc w ciążę to skończę cesarką :-(Nie jestem z tego faktu zadowolona, ale cóż:-(
Na dodatek dzisiaj jechałam autobusem rano i musiałam jeden przestanek wysiąść wcześniej :szok:bo myślałam, że zwymiotuję:-(nie wiem co dzisiaj jest chyba się czymś strułam wczoraj , może jakaś skórka od pomidora mi siadła, ale cały dzień mi jest niedobrze:wściekła/y:

Oj Kochana przytulam wiem ze to nie jest dobra wiadomosc,trzymaj sie.Czasami tak jest ja mam stracha badania za tydz w pon je robie i mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:

Pajka mi tez dzis strasznie nie dobrze było.. strasznie mnie muliło.. po kompociku.. masakra jakas na obiad zrobiłam sobie grysik.. a co do cesarki są jej plusy wiec nie przejmuj sie:)

odnosnie allegro to pamietaj są apteki internetowe co tylko trzeba miec konto w bankudo zaplaty lub tez nie:)

Pajka mi tez dzis strasznie nie dobrze było.. strasznie mnie muliło.. po kompociku.. masakra jakas na obiad zrobiłam sobie grysik.. a co do cesarki są jej plusy wiec nie przejmuj sie:)

odnosnie allegro to pamietaj są apteki internetowe co tylko trzeba miec konto w bankudo zaplaty lub tez nie:)

wiesz ja do pewnych rzeczy chyba nigdy sie nie przyzwyczaję :-) teraz kupie sobie ze trzy rtęciowe i jak cos bede miała ;-)a ja własnie tak mysle, czym moglam sie struc :wściekła/y:ale nie mam pojecia moze ta pogoda...

Witam dziewczyny
Nie było mnie tu troszke czasu jestem juz po 1 wizycie kontrolnej po zabiegu niby wszystko ok tak mowi lekarz.mysle ze kolo wrzesnia znow zaczne starania.gnebi mnie wynik histopatologiczny doczesna ropiejaca zbita slyszalyscie cos na ten temat.
Pozdrawiam

Witam i życze powodzenia:tak:
ja się niestety nie orientuję w wynikach histopatologicznych, ale jeżeli coś jest ropiejące to jest zakażenie bakteryjne - czy lekarz coś mówił, co to znaczy.
ja miałam w wyniku zwłókniałe i zwapniałe kosmki, ale bez ropy:no:

Witam
Niby jakis stan zapalny nie wiadomo czym spowodowany ,podejrzewam mojego zeba po tydzien temu go wyrwalam i dentysta mowi ze byl tam stan zapalny.teraz czekam na wynik z cytologi.
Andzia S widze ze jestes z bedzina a do jakiego lekarza chodzisz
Pozdrawiam

reklama
Sylwia - nadal myślę o tym co napisałaś - nie moge się otrząsnąć:szok:
Anetko ja mam to samo..... czy poszłam do sklepu, czy podczas lutowania, czy jak obiad robiłam cały czas o tym myslalam, strzępki posta utkwiły mi w głowie i nie moge przestac myslec jaka straszna trauma to musi byc dla Sylwi i dla jej córeczki... boshe jakie to straszne nieszczescie....:zawstydzona/y:
A ja zapomniałam Wam powiedziec, ze byłam dzisiaj u kardiologa i okazało się, że mam wade serca:-(
Na dodatek dzisiaj jechałam autobusem rano i musiałam jeden przestanek wysiąść wcześniej :szok:bo myślałam, że zwymiotuję
mam nadzieje ze to nic powaznego ta wada....
a moze to nie zadna skórka tylko jakas mała niespodzianka.....;-)

witaj kama:-) a który to babolec cie do na wysłał??

Do góry