reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Pajkaa
lekarz powiedział ze wyniki nie są idealne ale i dobre też nie są że niestety ten ruch jest nie dobry i ta budowa też nie za rewelacyjna ale mamy szanse na poczęcie ale ja nie takiej odpowiedzi oczekiwałam miałam nadzieje ze z plemniczkami bedzie ok wszystko a niestety nie jest najlepiej

Powiem Ci, ze troche dziwie sie lekarzowi, ze chce Ci HCG robic bo głównie jest tak, ze jak u M jest problem i u kobiety to raczej sie nie decydują tylko wysyłają już do kliniki . A leczycie sie przez klinike??

reklama
witam:-)
jestem tu nowa,trafilam na ten watek za namowa jednej dziewczyna ktore tez jest aktywna na tym forum.
Tak wiec jestem jedna z was czyli staraczka,staramy sie od blizej nie okreslonego czasu,po prostu zawsze liczylismy na szczescie a jakos sie nie udalo:-(

Cześć :-D miło Cię tutaj widzieć ;-)

wiesz 2 dni nie mierzenia by Cie nie zbawily a z allegro po dwoch dniach bys miala.. no trudno..

Kochana najpierw trza miec konto na allegro :wściekła/y: a jo ni mom :-D wiec u mnie pewnie by to dłuzej trwało. Jednak zostane przy rtęciowym. Zobacze jaka jutro bedzie tempka, ale pewnie mój wykres jest nieziemsko zakłócony:zawstydzona/y:

Witajcie Dziewczynki:-)

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....

torcikjx5.jpg

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek duzo szczęcia miłosci,zdrówka dla malenstwa isuper faceta ;-):-)

WITAM :-)
Długo mnie nie było na tym wątku a dlaczego ach już nie chce pisać;-):sorry2:

Chciałam się pochwalić że maluszek mój już daje mocniejsze kopniaczki od początku 19 tc że aż brzuszek w tym miejscu się podnosi:-)nie są to jeszcze regularne ale sa:-)czuje się dobrze jeszcze troche i usg a wtedy dowiemy się czy na pewno synek mieszka w brzusiu:-)

Witaj Patrysiu,no naprawde długo ciebie nie było,ale super ze juz jestes i ze dziciątko jest zdrowe:tak:;-)

Ja nie mam pojęcia jakie kupować dzieciom prezenty jak patrzę na to , co one same sobie wybierają;-)
Daj znać co u mamy!
:-)

Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.:confused:
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo sama je sobie robiłam:tak:
Ja dziś w krzakach tradycyjnie. Piorę , sprzątam, gotuję. Jakoś tak mnie naszło. No ale tyle okazji do świętowania,że musiałam pojawić się na chwilkę. Pozdrawiam Was wszystkie i buziaki.

Ładniutki brzusio,ale szczerze ci powiem ze ja w 9tyg mam juz wiekszy brzuszek,ale masz zgrabniutki:tak:

witam:-)
jestem tu nowa,trafilam na ten watek za namowa jednej dziewczyna ktore tez jest aktywna na tym forum.
Tak wiec jestem jedna z was czyli staraczka,staramy sie od blizej nie okreslonego czasu,po prostu zawsze liczylismy na szczescie a jakos sie nie udalo:-(

Witam kama miło Cie poznac i zycze fasolinki pod serduszkiem:tak:;-)

reklama
Witam dziewczyny
Nie było mnie tu troszke czasu jestem juz po 1 wizycie kontrolnej po zabiegu niby wszystko ok tak mowi lekarz.mysle ze kolo wrzesnia znow zaczne starania.gnebi mnie wynik histopatologiczny doczesna ropiejaca zbita slyszalyscie cos na ten temat.
Pozdrawiam

Do góry