reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Zajączku - super zdjęcia, musiało być fajnie, mnie się moje wakacje z tamtego roku przypomniały..... też było super, myśmy pojechali w maju, temperatura była fajna, chociaż morze to było zimnawe:dry: uwielbiam wakacje...........:tak:

reklama

Mysle, ze nie ma sie co zadreczac, skocz po test i po sprawie... Ja tez nigdy nie lubilam robic testow, bo mnie dolowal widok jednej kreski, ale w Twojej sytuacji trzeba byc silna... Moze pogadaj z M i zrobicie razem?

już na samą myśl mi jest smutno a M powie że mam nie robić aby sie nie dołować bo znowu musiał by znosić moje marudzenie że znowu nic, no zobaczymy co zrobie ale taka nie wiedza to także męcząc sprawa::((((((((((( ale Dzięki

Katarzynko sto lat!! Oby maleństwo zawsze było zdrowe i śliczne!

I życzę Ci spotkania prawdziwego księcia z bajki. Bo ten poprzedni to chyba z jakiegoś horroru był :-)

Badaicka
dużo buziaków dla Paulinki z okazji urodzin.
Ja nie mam pojęcia jakie kupować dzieciom prezenty jak patrzę na to , co one same sobie wybierają;-)
Daj znać co u mamy!

Sylwuś Ja nie jestem wierząca, więc modlić się nie będę. Ale trzymam kciuki,żebyś to wszystko wytrzymała i podjęła słuszną decyzję.

Zajączku miło Cię widzieć. Nie za dobrze Ci tam było, co???:-):-):-)
Dobrze,że odpoczęłaś.

Kaprycha cholero jedna Ty! Ja się szlajam? To Ty wpadasz tu tylko jak zupę spieprzysz :-)

Szafirek schody już są, więc nie jest źle!!!:-)
A widok jak z Turcji- tam wszyscy mają w oknach i drzwiach jakieś szmaty powieszone! Oczywiście rozumiem,że w Twoim przypadku to są drzwi:-):-):-)

Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.:confused:
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo sama je sobie robiłam:tak:
Ja dziś w krzakach tradycyjnie. Piorę , sprzątam, gotuję. Jakoś tak mnie naszło. No ale tyle okazji do świętowania,że musiałam pojawić się na chwilkę. Pozdrawiam Was wszystkie i buziaki.

Załączniki

• DSC_5066.jpg
    DSC_5066.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 41
Katarzynko sto lat!! Oby maleństwo zawsze było zdrowe i śliczne!

I życzę Ci spotkania prawdziwego księcia z bajki. Bo ten poprzedni to chyba z jakiegoś horroru był :-)

Badaicka
dużo buziaków dla Paulinki z okazji urodzin.
Ja nie mam pojęcia jakie kupować dzieciom prezenty jak patrzę na to , co one same sobie wybierają;-)
Daj znać co u mamy!

Sylwuś Ja nie jestem wierząca, więc modlić się nie będę. Ale trzymam kciuki,żebyś to wszystko wytrzymała i podjęła słuszną decyzję.

Dobrze,że odpoczęłaś.

Kaprycha cholero jedna Ty! Ja się szlajam? To Ty wpadasz tu tylko jak zupę spieprzysz :-)

Szafirek schody już są, więc nie jest źle!!!:-)
A widok jak z Turcji- tam wszyscy mają w oknach i drzwiach jakieś szmaty powieszone! Oczywiście rozumiem,że w Twoim przypadku to są drzwi:-):-):-)

Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.:confused:
Ja dziś w krzakach tradycyjnie. Piorę , sprzątam, gotuję. Jakoś tak mnie naszło. No ale tyle okazji do świętowania,że musiałam pojawić się na chwilkę. Pozdrawiam Was wszystkie i buziaki.

Tylko pozazdrościć teko bunia :))))))))))))

Widać, żę Justyna wróciła - tyyyle do czytania:szok:
Witam się:-)
Zajączku - buziaki***:tak: zdjęcia cudowne - ale jakie Ty masz NOGI:szok::szok::szok: taaaaakie długie:szok:
Witajcie Dziewczynki:-)
Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....
Kasiu - wszystkiego najlepszego i spełniena marzeń - i cudownego dzieciaczka:-)
Cześć babeczki :-)
Witaj Eve - gdzie Ty byłaś, jak Ciebie nie było:szok::-D

Zbinio - witaj na BB - czasami ma się takie odczucie, że nikt nie słucha, bo nas tu dużo jest i wszystkie gaduły się przekrzykują jedna przez drugą:tak: wtedy łatwo zginąć w tłumie;-)
ale coś chyba pokręciłaś z tym cyklem - skoro dopiero co była @ to teraz czas na owulację - cykl nie trwa przecież 14 dni:no: moim zdaniem wstrzymaj się z testowaniem do terminu spodziewanej @:tak:
Witam Kobitki
Melduje sie ze zyje starania o fasolke trwaja nadal, testuje pod koniec miesiaca. Dam Wam znac co i jak.
Mari - trzymam ckiuki - M pilnuje dni płodnych, to musi się udać;-)
Na Usg miałam troche powiększone endomedrium (czyli cosik tam było) ale jeden z lekarzy który mnie badał powiedził że on by nie robił. Po następnej @ powinno byc wsio ok.
nooo:-):-)
Justyna - i dobrze, że nie zrobiłaś zabiegu:tak: natomiast do końca nie rozumiem tego z endometrium - jk za duze to moze oznaczać, ze fasolka była??? Hanka przecież ostatnio miała duże endo, a wcześniej ten test z cieniem cienia:sorry2:

Olapolap - czasami jest mała macica i wtedy gin nie moze stwierdzić, czy jest ciąża - tak jak pisałaś - nie ma porównania jak było wczesniej - testy są pozytywne to fasolka jest:tak: M chociaż trochę oswojony już z ciążą???

Badaicka - serdeczne życzenia dla Paulinki - i buziaki***
a kiedy wynik Mamy - bo nie doczytałam:sorry2:
Pamięta mnie ktos jeszcze??
Jak możesz tak pisać - oczywiście, że nie pamięta nikt, hmmmm, Czy Ty może jesteś Bernadka???;-)
Zartuję - Kochana witaj:-) niestety ja na wynikach za bardzo się nie znam, ale nie podoba mi się ruchliwość:no:

Agniesiak - śliczny maluszek - Tomuś:-)

Patrysiu - wpadaj do nas częściej i pisz, jak maleństwo kopie - to jest fajne i sympatyczne (przynajmniej dla mnie):tak:

Nektarynko - a Ty też masz się tu czuć dobrze - co Wam sie stało - coś się wydarzyło jak mnie nie było???

Kaprysiu - uległaś jednak pomysłowi wymieniania - chyba wszystkie nas ujęłaś - szacunek;-) a co do M - mój łyka salfazin, ale czy to mozna u Was kupić - chyba nie:no: Hanka pisała kiedyś o papryce surowej i pomarańczach - karm M:tak:

Witam Dziewczynki,
Sylwia - zgadzam się z dziewczynami - albo ubezwłasnowolnić czasowo i wysłać na przymusowe zamknięte leczenie, albo odejść...:-( przykro mi:-(

Witajcie Kochane,
Dzieki za pamiec jak mnie nie bylo...u mnie juz lepiej....
Kroptusiu - podziwiam, ze Ty jeszcze w dwupaku:tak: napisz po wizycie u lekarza:-)

Marzenixx - Ty naprawdę bombę lutujesz:szok::szok::szok: i to nie jedną - to juz masowa produkcja:szok:

Romka - urlopuj się póki możesz - buziaki*:tak:

a ja dziś pierwszy dzień w pracy - potem wróciłam do domu i z biegu złapałam się za mycie okna, żeby ochoty nie stracić (tylko jedno umyłam - pracę trzeba sobie dawkować;-)) i dopiero usiadłam do Was a tu rozpisałyście się, że ho, ho:szok:

Zajączku - super zdjęcia, musiało być fajnie, mnie się moje wakacje z tamtego roku przypomniały..... też było super, myśmy pojechali w maju, temperatura była fajna, chociaż morze to było zimnawe:dry: uwielbiam wakacje...........:tak:
ja też:-) Co do zimnawego morza.... chyba nigdy nie będzie tak zimne jak Bałtyk w wakacje w Polsce:D

Dobrze,że odpoczęłaś.
:-):-) Cześć Ciężarówko moja:-):-)
po kawałku nam się ujawniasz:-D Ale brzusio maleńki:tak:(ja mam większy bez ciąży;-)). Jak ten czas zapierdzela....

reklama

Loree - witaj - tak dawno Cię nie "widziałam":tak:
zdjęcie ok - tylko brzuszek to masz taki malutki - ja podobnie jak Justyna napisała to i bez ciąży taki mam:zawstydzona/y:
Buziaki dla Ciebie***:-)

Do góry