reklama
Zajączku i Andzia dla kontrastu zrobię zdjęcie po kolacji:-) Takiego na pewno nie macie![]()
Teraz to chyba trochę podkoloryzowałaś

Loree
Fanka BB :)
Teraz to chyba trochę podkoloryzowałaś:-):-):-)
![]()
Oj bo to Wy pewnie przesadzacie z tymi brzuszkami!
Ja teraz jestem na takim etapie,że nikt mnie nie pyta (jak nie wie) czy jestem w ciąży, bo póki co wyglądam jakbym sobie podjadła. Widzę tylko czasem spojrzenia ;-)
Zajączku a Ty kiedy zaczynasz staranka tak dokładnie? Bo suwaczka nie masz żadnego.
Andziu czekasz jeszcze z wizytą w klinice niepłodności czy się tam wybierasz? Bo wiem,że miałaś we wrześniu, ale nie wiem czy czekasz jeszcze ten jeden cykl?
R
RiSiA
Gość
powiem tak jak i jeden taki drugi moze byc uszkodzony tego sie mozesz nie dowiedziec.. poza tym jesli zaczelas mierzyc jednym to do konca cyklu powinnas pozostac przy tym.. cos mi sie obilo o uszy ze rteciowy Ci sie popsuł? wiec skad pewnoscze tym razem nie wskazal zle..
jesli chodzi o to ze rteciowe sie nie moga zepsuc to powiem tak mam dwa i jeden uzywalam do mierzenia w pochwie a drugi byl dla calej rodziny do mierzenia pod pachą.. i kiedys sie zgubil ten rodzinny wiec oddalam swoj bo juz nie potrzebowalam, mialam juz elektroniczny, okazalo sie ze dwa termometry rteciowe pokazywaly co innego.. jeden rodzinny goraczke a drugi ze czlowiek zdrowy okazało sie ze faktycznie oszukiwal ale jako do mierzenia w pochwie chyba sie nadawal bo jak porownuje wykresy rteciowego do elektronicznego wygladaja podobnie..
Witam sę popołudniu

Tak zepsuły mi się dwa, ale miałam jeszcze jeden na zapas :-) w aptece był tylko jeden rodzaj elektronicznego kusfa ino na nim ni ma nazwy

R
RiSiA
Gość
to sa wyniki mojego M proszę Was powiedzcie mi cos bo mi to nic nie mówi
Objętość 7,1 ml
OCENA MIKROSKOPOWA -
Ocena ruchu plemników: -
Szybki postępowy (a) 12 %
Wolny postępowy (b) 2 %
Nieprawidłowy (c) 40 %
Brak (d) 46 %
Aglutynacja nieobecna
śywotność (% żywych) 61 %
Liczba plemników w 1 ml 34,9 mln
Liczba plemników w elakujacie 247,79 mln
Liczba leukocytów w 1 ml poniżej 1 mln
Liczba kom. spermatog. w 1 ml poniżej 5 mln
Liczba plem. o prawid. budowie 28 %
WYNIK PO 24 GODZNACH -
Ocena ruchu plemników: -
Szybki postępowy (a) 0 %
Wolny postępowy (b) 0 %
Nieprawidłowy (c) 30 %
Brak (d) 70 %
żywotność (% żywych) 36 %
Widzę, że wyniki odebrane. My mamy bardzo podobne tylko mamy problem z żywotnością a u Was widzę też ruch a co na to lekarz??
Loree
Ja uciekam, bo pranie mi się zrobiło i muszę je wywiesić. No i sałatkę zrobić na jutro bo po pracy goście wpadają do mnie.
A w czwartek mam wizytę i trochę się stresuję, bo 2 tygodnie temu robiłam dużo badań z krwi i nie odebrałam wyników- poszły od razu do mojej pani doktor. I nawet nie wiem co mi tam wyszło
Miłego popołudnia
A w czwartek mam wizytę i trochę się stresuję, bo 2 tygodnie temu robiłam dużo badań z krwi i nie odebrałam wyników- poszły od razu do mojej pani doktor. I nawet nie wiem co mi tam wyszło

Miłego popołudnia
Betka85
Pajkaa
lekarz powiedział ze wyniki nie są idealne ale i dobre też nie są że niestety ten ruch jest nie dobry i ta budowa też nie za rewelacyjna ale mamy szanse na poczęcie ale ja nie takiej odpowiedzi oczekiwałam miałam nadzieje ze z plemniczkami bedzie ok wszystko a niestety nie jest najlepiej
lekarz powiedział ze wyniki nie są idealne ale i dobre też nie są że niestety ten ruch jest nie dobry i ta budowa też nie za rewelacyjna ale mamy szanse na poczęcie ale ja nie takiej odpowiedzi oczekiwałam miałam nadzieje ze z plemniczkami bedzie ok wszystko a niestety nie jest najlepiej
Betka85
dziewczynki jak ja bym chciała zeby nam sie w tym cyklu udało zawsze chciałam zeby moje dziecko urodziło sie w maju a tak na poważnie to jeżeli się nam nie uda w tym cyklu to po @ czeka mnie HSG a tak sie tego boje ze szok
a powiedzcie mi czy jakoś można poprawic ruchliwosć plemniczków??
M lyka salfazin od jakis 3 miesięcy to nawet nie chce myśleć jakie by były te wyniki jakby nie brał tych witamin
a powiedzcie mi czy jakoś można poprawic ruchliwosć plemniczków??
M lyka salfazin od jakis 3 miesięcy to nawet nie chce myśleć jakie by były te wyniki jakby nie brał tych witamin
reklama
ANDZIA S cykl ma 28 dni u mnie jest potwornie nie regularnie a dni płodne wyliczył mi komputer hehe jakies 2 tyg po skończonym okresie mamy dni płodne to mi to pasowało że za pare dni mam te płodne dni zresztą sama bede wiedziała czy one są czy nie no ale tak mysle ze poczekam jeszcze troche z tym testem po co mam być rozczarowana .Ajeśli chodzi o was wszytkie to faktycznie z was gaduły i cięszkosie wdrożyc macie tyle wspulnych tematów że trudno jest sie przez nmie przebić Pozdrawiam

Podziel się: