Eve84
2 lata przerwy.....
wow!!!! robi wrazenie!!! :-):-):-) tez bym chetnie to zobaczyla na zywca! a ty jak sie czujesz???chej kochane... co tam u was?? testowala ktoras dzisiaj??
ja wlasnie na necie ogladam sobie rysynki 3d na ulicy... wkleje wam kilka zdjec zebyscie iwedzialy o co mi chodziswietna sprawa... i co myslicie?? jak dla mnie to jest swietne... chcialabym zobaczyc to na zywo
![]()
ale ze co grozisz nam!???Ja was kiedyś zamordujękto to słyszał żeby tyle pisać!!!!
Żadna @ nie przyjdzie. Kibicujemy całym serduchem!!!!!
A propos M. Jak się czuje?? Jak jego plecy??

witam sie z ranca!
buziole dla wszystkich pieknych kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

hmmm.... no ja sie nie spotkalam z refundacja ... moze dlatego ze jezeli jest to dotyczy tylko dzieci???A propo Eve jestes w temacie masz aparacik na ząbki czy NFZ refunduje cokolwiek? bo ja mam krzywy zgryz a w zasadzie gorna nie nachodzi dobedze na dolna tzn sie stykaja i jednynki na gorze nie pokrywaja sie z tymi na dole (dolne lekko uciekaja w lewo) i dlatego mam podejrzenie choroby okluzyjnej.. i teraz staram sie umowic do ortodonty i cobaczymy co dalej..

a pro po wady mam to samo! to sie nazywa zgryz krzyzowy

nie dziekuje!
Powodzenia![]()

wiecie co mam zagwostke ....... na jutro umowiona jestem do ginki (100zl) ale umawialam sie wtedy co mialam co 2 tyg @ teraz w zasadzie o ile progesteron wyjdzie ok to nie mam po co isc ... a do tego wlasnie M. wciaga mnie w swoj pakiet medyczny z pracy i bede miala ginke i wsio za darmo