diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Szczęśliwa - dodałam swojego maila do stosu innych ;-)
A ja jakby ktoś chciał mam w pdf Tracy Hogg "Język niemowląt"
A ja jakby ktoś chciał mam w pdf Tracy Hogg "Język niemowląt"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co ,myślę że to wina słoiczków.Jeśli gotujesz zypkę jarzynową to pewnie soku z winogron nie dodajeszNie no... moja szama wszystkie firmy, choć jabłuszko lepsze jest z gerbera niż z hippa jak dla mnie... małej tez bardziej gerber podchodzi. Może to moja kuchnia taka fatalna, że nawet dzieciak tego nie chce...

,albo marchewka ma smak marchewki a nie takiego czegoś marchewkowopodobnego i jeszcze kwestia proporcji warzyw oraz oliwy jak w domu dodasz z winogron,masła to potrawa ma inny smak niż z oliwą np sojową

.Więc to pewnie przyzwyczajenie maluszka do danego smaku.....j czy badane są te słoiki??? myśle tak jak Gabi że chyba nie aż tak jak producenci zachwalają (oni często naginają)
tak jak nosidła (patrz wątek zakupowy) - producenci czesto piszą od urodzenia a bardzo wątpie czy można noworodka w nosidełko włożyći kto to sprawdza? kto kontroluje?
.Ale...ja robiłam pracę mgr z zawartości azotanów itp. w soczkach dla niemowląt i normy były przekroczone w większości
Ale mam nadzieję,że kontrole są co raz lepsze.a któż to sie tak drze???
Gabi jak pisałaś prace to prosze Cie skrobnij coś wiecej bo ja generalnie ten temat bardzo lubię i w jestem ciekawa czy dobrze robiłam ze starszego wychowałam na słoikach- z mężem odmawialismy sobie wiele zeby Dominik miał zdrowe jedzenie
teraz do tego troche inaczej podchodze
u Dominika miałam chyba jakies dziwne przeczucia (chodziaz jeszcze nie wiedziałąm ze bedzie miał problem z nerkami) i bardzo dbałam o jakos wszystkiego co jadł

O cholera, trzeba będzie nauczyć się gotować![]()
Nie no... moja szama wszystkie firmy, choć jabłuszko lepsze jest z gerbera niż z hippa jak dla mnie... małej tez bardziej gerber podchodzi. Może to moja kuchnia taka fatalna, że nawet dzieciak tego nie chce...

z innej beczki - o pieluchach, jesteśmy już na 4, bo 3 zaczynały gnieść udka, odgniatały się i w ogóle już do kitu były

bo wtedy zamierzam dać pierwszą łychę.