malena81
mamusia październikowa 08
...a z kapaniem - to normalka ,ze jak sie zamoczy glowke ,to dziecko placze......dlatego glowke myje sie na koniec ! ;-)
??? pierwsze słyszę :-)
Każda z nas ma chwile zwątpienia...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...a z kapaniem - to normalka ,ze jak sie zamoczy glowke ,to dziecko placze......dlatego glowke myje sie na koniec ! ;-)
Chciałam Wam wszystkim podziękować za te posty, bardzo dużo mi dały. Moja córunia ma 12 dni i wczoraj złapałam doła, ze moze nie jestem dobra mamą, ze nie umiem się nią dobrze opiekować, też mam stracha że zacznie płakać, jak odłożę ją do łóżeczka to serducho mi wali jak oszalałe, czy sie zaraz nie obudzi... Ale teraz widzę, ze chyba dla wszystkich mam pierwsze dni są takie ciężkie. Bardzo podniosło mnie to na duchu! Szczególnie, że jestem sama z mężem za granicą i z dzieciątkiem zostaję całkowicie sama... Tak brak mi rodziny... Ale Mała wynagradza sporo![]()
Dziekuje Wam jeszcze raz![]()
jestem w tej samej sytuacji!jak czegos nie wie to dzwonie.na początku było ciężko strasznie ciężko, ale z czasem lepiej poznawałam córcie a teraz to w ogóle extra:-)wiec nie martw sie bedzie lepiej z każdym dniem
Ale wiem, ze nie ja jedna jestm w takiej sytuacji i troche mnie to pociesza.