reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

wpadam na chwilke bo bylam na solarium ( kropeczko :* ) , brwi sobie przy okazji zrobilam, teraz zjem obiadek i dalej do lutowania....:confused2:

zrobiłam testa owu i jestem mega wqrwiona!!:crazy: nie wiem czy mam jakies trefne testy czy co! dzisiaj ta testowa kreska taka sama ledwo widoczna jak wczoraj, ale malo tego ta kontrolna tez nie jest za ciemna , wczoraj to samo bylo ale myslalam ze moze ten jeden taki dziwny , albo zle zamoczylam, ale dzis to samo! widac ta kontrolna ale jest słaba a testowa juz wogole blada ze ledwo widac....... :angry:

reklama
wpadam na chwilke bo bylam na solarium ( kropeczko :* ) , brwi sobie przy okazji zrobilam, teraz zjem obiadek i dalej do lutowania....:confused2:

zrobiłam testa owu i jestem mega wqrwiona!!:crazy: nie wiem czy mam jakies trefne testy czy co! dzisiaj ta testowa kreska taka sama ledwo widoczna jak wczoraj, ale malo tego ta kontrolna tez nie jest za ciemna , wczoraj to samo bylo ale myslalam ze moze ten jeden taki dziwny , albo zle zamoczylam, ale dzis to samo! widac ta kontrolna ale jest słaba a testowa juz wogole blada ze ledwo widac....... :angry:
Szlaken trafen,nio :wściekła/y:
z wykresiku wynika że owu była w 11-12 dc :-( ale ja nie mierzę temperatury więc opieram się tylko na tym co dziewczyny pisza w sensie ucze się obserwować :tak:
LOLITKA mogłaby tu duzo więcej powiedzieć

zrobiłam wczoraj dopiero pierwszy bo zapomniałam wczesniej ze je mam w domu i wczoraj sie natknęłam na nie i zrobiłam
Bernatko z tego co dziewczyny pisza to pozytywny test owu może wyjśc jeszcze dzień-dwa po(poprawić mnie jesli się mylę)

niestety tak
a mówie niestety bo obawiam sie ze przegapilismy bo serduszkowalismy wczoraj tylko a w poniedziałek kiedy miał 19mm nie i we wtorek też nie i myślę ze wczoraj juz mogło byc za piuźno

lekarz widział ciałko żołte i jest zadowolony ze bez CLO mam owulacje

ale bardzo się martwie ze nie zdązyliśmy :-:)-:)-:)-(
co o tym sadzisz ??

wiesz niby 2 mm na dobe czyli we wtorek byłoby 21mm moze a noz widelec trafiliscie w owulke.. nie bede Cie nakrecac ale nie wiedomo kiedy pekl.. wiec glowka do gory czekamy 2 tygodnie..

nie wiem ktory dzis masz dzien cyklu ale jesli juz po owu to nie zaszkodzi juz dzis brac.. gin(ka) nic nie mowil(a)?

co do testu u mnie wychodzi w dzien owu pozytywny i przed ale jesli robilabys we wtorek i bylby pozytywny to owu od 12-36h.. a jesli owu w srode to mogl juz test nie pokazac owu..

Ostatnia edycja:
wiesz niby 2 mm na dobe czyli we wtorek byłoby 21mm moze a noz widelec trafiliscie w owulke.. nie bede Cie nakrecac ale nie wiedomo kiedy pekl.. wiec glowka do gory czekamy 2 tygodnie..

nie wiem ktory dzis masz dzien cyklu ale jesli juz po owu to nie zaszkodzi juz dzis brac.. gin(ka) nic nie mowil(a)?
dziś mam 18dc i zapomniałam zapytać gina czy mam brać bo jak idę do niego do szpitala to on zawsze ma mało czasu dla mnie i nie zapytałam z tego wszystkiego czy mam brać czy jeszcze nie a pierwotnie miałam brać od 16dc ale że owulki nie bylo to kazał od 21 a jeszcze wcześniej miałam od 17dc brac i tak brałam

z jednej strony wcale sie nie smuce, jelsi owu byla 11-12dc , bo serduszka są chyba dobre :tak: a pozatym cykl bedzie krotszy i we wrzesniu zalapie sie na owulke zanim wyjade do siostry :-) ale ja nigdy nie mialam tak wczensie owulki! a pozatym wkurza mnie to ze jesli byla to ja jej nie zauwazylam! wprawdzie bolal mnie dwa dni temu okropnie jajnik ale wydaje mi sie ze to bylo rosnięcie pecherzy! a moze pekanie:eek: juz zgłupiałam......

reklama
jestem...bo nie wiem czy zauwazono, ale mnie nie bylo...jakas chwile:-p:-D:-p

Bernadko-bardzo dobrze, ze byla samoistna owulacja...widzisz-wszystko z Toba jest ok!!! jesli dotychczas nie udalo sie wam zafasolkowac to mnie sie zdaje, ze to przez zółwie tempo zolnierzykow...ale - nic straconego, teraz byla owulka, bylo przytulanka, wiec czekamy na przebieg wydarzen. na wszelki wypadek jednak, jesli by sie przegapilo tą owulke to niech M dalej lyka witaminki-ma pelen zestaw jaki nalezy???

A Ty zacznij mierzyc tempke od jutra rano...moze ona nam cos powie w najblizszych dniach....

Marzenixx---usmażysz malego koszałka jeszcze w zarodku....szklanka po łapkach...paskiem po pupie-tej podsmażonej!

Badaicka...co ja tam mialam...nie pamietam:-) ***

Loree-jak wizyta??????? no wylaz z krzakow!!!! Juz!!!!

I czy ktos ma wiesci od Karoli De...kiedy jej wielki dzien, pamietacie moze? i od Qcz?

Do góry