reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
cześć Kobiety podłe jedne.:-)
Poczytałam Was trochę ale ponad 20 stron to nie na moje siły a przede wszystkim czas w pracy. Dlatego musiałam wywalić cytaty bo i tak pewnie bym kogos pominęła:(

Badaicka, jak mama się czuje?? Weź tego swojego faceta do raportu!!!! niech rzuci w cholerę centralne i niech zajmie się inną instalacją;-)
I oczywiście jak zwykle częstujesz drinkami jak mnie nie ma!!!:crazy: foch;-)
No jak,no jak jak Cie nie ma :-( specjalnie z rana polałam cobyś juz w pracy zaczeła weekendować

Kochana nie daj sie!!! Za 2 dni macie rocznice, masz swietowac i sie radowac, chociazby tym ze sie nawzajem odszukaliscie i macie Siebie i swoja milosc a dopelnienie waszego uczucia samo sie zjawi. Straja sie myslec pozytywnie, zajmij sie mezem w koncu bez niego nie byloby nawet staranek.

Przytulam
Marzenko posłuchaj,tudziez poczytaj Darię dobrze pisze kobitka :tak:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-)No to dobrze ze już nie jest tak źle. Ja trzymam kciuki i zaraz obejrze Twój wykresik:-)
Będziesz , będziesz:-) a masz jakieś objawy, bóle piersi itd?
i jak podoba ci sie moj wykresik ???
a z tymi objawami to do De bo mam identyczne przed @ wiec narazie realizuje sie ten sam plan co co miesiac! :baffled: moze poza faktem tego chorego apetyty i dziwnych smyran w podbrzuszu :sorry2: ale w zasadzie to nic wielkiego.....
cześć Kobiety podłe jedne.:-)
ogromne kciuki dla testujących: Mari, Marzenki i Eve...

gosia? gosia?... gdzies dzwoni, ale w ktorym kosciele?..... zart kochana :-D witaj
:-D
no mam nadzieje - bo moje sfrustowanie osiagnie apogeum ;-);-)

Hej:) wszyscy Cię tu pamiętają

no i tak ma byc bo sie naprawde sfrustruje:-):-)
No jak nie jak tak.
Wczoraj w nocy wzywałam Cię do raportu.
Wiesz może co z Dżeni???????
wczoraj kochana to ja sie towarzysko udzielalam na grillu u znajomych...
Mam mega mega doła........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ide w krzaczory....... może zaglądne wieczorkiem.......:-(
no to sobie chlapnij jeden z drinkow badaickiej i sie juz lepiej poczujesz...
Gosia, co ty z tym kto pamięta???:-) Jaaaaasne że tak. Ja poprosze kawkę:) Jak wasze starania?? Już niedługo koniec odpoczywania....:baffled:
no tak i juz mi sie slabo robi na sama mysl powrotu do pracy... a ze starankami???
nie wiem co bedzie w tym miesiacu ze starankami bo wlasnie dzis w 9dc po dwoch dniach juz plamienia znowu wrocilo krwawienie - moze to tylko takie chwilowe - zobaczymy ale pewnie ze staranek w tym cyklu beda nici bo pewnie macica nie jest gotowa...

Mam mega mega doła........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ide w krzaczory....... może zaglądne wieczorkiem.......:-(

PRZESTAŃ!!!!!

Buziaki dla wszystkich życzliwych nam ciężarówek: Loree, Kasiulca, Kroptusi, Olicy, Olipolap, Katarzynki, Elizabeth, Makaronki, Passingby, Madzia, Sandryhaha,Kingus, Dzeni:-):-):-)
Buziaki

Dzięki za pamięć;-)

Kochana nie daj sie!!! Za 2 dni macie rocznice, masz swietowac i sie radowac, chociazby tym ze sie nawzajem odszukaliscie i macie Siebie i swoja milosc a dopelnienie waszego uczucia samo sie zjawi. Straja sie myslec pozytywnie, zajmij sie mezem w koncu bez niego nie byloby nawet staranek.

Przytulam

Makaronka dobrze gada!;-)

reklama
Do góry