reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ewciu przepraszam, ale ja użyłam raz tego testu i pokazał ciążę, a wcale tak nie było, beta potwierdziła głupotę, która ten test pokazał, dał mi nadzieję, a żadnej ciaży nie było.

Użyłam co prawda płytkowego a nie strumieniowega -ale...........

Ja już nigdy z niego nie skorzystam!!!

No mam taką nadzieję, ale niech tu zajrzy i nam to powie

Troszkę jej pozazdrościmy, potem zapytamy siebie "czemu znów nie Ja", a potem z tego doświadczenia weźmiemy dla siebie jeszcze więcej nadzieji, że ja będę następna, skoro innym się udaje to mi też przecież musi:-):-):-)

Badaicka - ja tam flaszki nie postawię, bo nigdy nic nie widomo - a jak fasolka rośnie

Nie ładnie jest pić w ciąży :-)
Prosze mio tu nie strajkowac :-D:-D:-D:-D
Wprawdzie naszej Jaśniewielmoznej Hanki Głowy tego watku ni ma :-:)-(
:-(ale PORZĄDEK MUSI BYĆ :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
HANKA WHERE ARE YOU???????
To moze ja dam przykład :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

MAKARONKA speciale for you ;-);-);-)

CIEZARÓWECZKI speciale for You

A dla niezafasolkowanych-bierta co chceta :-D;-)

:szok::szok::szok:
Agniesiar - pamiętaj, że Ty możesz postawić i nie pić - same też damy radę ją wypić;-) a jak Jaśnie Pani Wielmożna Hanna wróci i się zdenerwuje:szok: ja bym nie ryzykowała;-):-D:-D:-D

a tak w ogóle

Hanka - wracaj!!!!!
Dobrze gadasz kochana poczęstuj się tam z bareczka :-D

Witam się i ja:-)

Nie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!!:no: jestem zła, i sfrustrowana teraz!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przestań, przestań, ja Ci dam sfrustrowaną, zaraz nas z innego wątku zaatakują:-)
Jeszcze Ci się wkrótce odechce nieprzespanych nocy i wrzasków w niebogłosy a i czasu na sprośne zabawy z M nie będzie;-)

Dzien dobry! dzisiaj ciut lepszy nastruj!!!! za to po poludniu mam spotkanie z promotorem wiec bede miechem rzucac! :no:

No to dobrze ze już nie jest tak źle. Ja trzymam kciuki i zaraz obejrze Twój wykresik:-)

mari ja chyba testuje jakos pod koniec miesiąca w związku z tym ze owulacje juz miałam..... to pewnie @ przylezie wcześniej.......

a ja wlasnie jestem dzis sfrustrowana!!!!:wściekła/y:

ciiiiiiiiiiiiiiiiii

Mari ja mam zamiar testowac 25 sierpnia to bedzie juz po terminie @ wiec albo bede testowac albo nie zobaczymy co los przyniesie! :happy2:

Będziesz , będziesz:-) a masz jakieś objawy, bóle piersi itd?
hejoł, ja jestem z kawka... jak mnie jeszcze ktos pamieta...;-);-)

Hej:) wszyscy Cię tu pamiętają

Ja zmykam - będę po południu:tak:

miłego dnia

Miłego dnia, również

Ja też raczej na chwilkę bo musze w końcu trochę pobyć na świeżym powietrzu a nie tylko przed kompem.

reklama
Do góry