reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

goska nie wiem, ale w takim razie wystawia ta kolekcje pewnie u nas na targach we wrzesniu.
ania - ja tez nie slyszalam o proszkach do sterylizatora ale wiem ze moj maz czyscil go jakims srodkiem przeciwko odkladaniu kamieniowi i mineralom z wody kranowej a poza tym uzywalismy tylko specjalnej wody takiej jakiej sie do zelazek wlewa. Nie wiem jak to po polsku sie mowi, destylowana?

No tak się zwie , ja też nie wiem , bo mam filtr węglowy w domu i po trzech latach uzywania czajnika nie mam w nim grama kamienia a nie był nigdy czyszczony . Ten foltr robi 5 l wody w ponad godzinę ale jest naprawdę czyściutka

reklama
pawimi, ja tam piszę co uważam. Też zauważyłąm, że ta aria jakas biedniutka jest. Ja swój rozum mam i byle gówna nie kupię :-D Może nie każdy ma priorytety takie jak my :tak: niech sobie kupują co chcę ja tym jexdzić nie będę, a póki co mój jane się świetnie sprawdza i Ada uwielbia w nim jeździć :tak:

Właśnie wystawiłam swojego buzza na sprzedaż :-(

goska nie wiem, ale w takim razie wystawia ta kolekcje pewnie u nas na targach we wrzesniu.
ania - ja tez nie slyszalam o proszkach do sterylizatora ale wiem ze moj maz czyscil go jakims srodkiem przeciwko odkladaniu kamieniowi i mineralom z wody kranowej a poza tym uzywalismy tylko specjalnej wody takiej jakiej sie do zelazek wlewa. Nie wiem jak to po polsku sie mowi, destylowana?
tak myslalam ze u Was w Usa szybciej bedzie premiera nowej kolekcji to skoro sie wybierasz to cyknij zdjecia nowym buzzom jak sie da i zdaj relacje:-)
wlasnie chodzi mi o ten srodek co Twoj maz uzywal do odkamieniania sterylizatora czy u Was normalnie mozna to kupic bo ja szukalam i nie bardzo:-(
pawimi, ja tam piszę co uważam. Też zauważyłąm, że ta aria jakas biedniutka jest. Ja swój rozum mam i byle gówna nie kupię :-D Może nie każdy ma priorytety takie jak my :tak: niech sobie kupują co chcę ja tym jexdzić nie będę, a póki co mój jane się świetnie sprawdza i Ada uwielbia w nim jeździć :tak:

Właśnie wystawiłam swojego buzza na sprzedaż :-(

widze m przekonal Cie:-(i jak idzie sprzedaz??sa juz jacys chetni??

gie-oska, nie mam innego wyjścia :-( Teraz w moim "salonie" stoją 2 wózki, krzesełko do karmienia, bujaczek leżaczek i masa zabawek nie licząc naszych sprzętów. Wszystko na niecałych 20 m :baffled:

gie-oska, nie mam innego wyjścia :-( Teraz w moim "salonie" stoją 2 wózki, krzesełko do karmienia, bujaczek leżaczek i masa zabawek nie licząc naszych sprzętów. Wszystko na niecałych 20 m :baffled:

domyslam sie ze ciezko to pomiescic..a gdzie sprzedajesz buzza??

a mi sie juz srednio podoba imie Kacper i co teraz??;-(

Narazie tak od niechcenia wystawiłam tu na forum (dla świetego spokoju, żeby M widział, że działam), ale pewnie on na allegro wystawi, jak skończy przemeblowania w domu :-D

gie-oska a mzoe FILIP:-D
Masz juz Maje to moze Gustaw;-) bedzie maly Gucia:-) mi sie jeszcze podoba Macius, Wojtus i Michalek

Eve ojej :-( szkoda ale napewno sie ładnie sprzeda, szkoa tylko ale jesli jestes zadowlona z tego co masz to nie ma co sie smucic, bedzie wiecej miejsca... Moj buzzz stoji tez w osobnym pokoju(pokoju graciarnia) hehehe;-)
daj link do aukci;-) jesli mozesz...

ja sie wzielam na ciuszki ciazowe i Fi i Sofijk do sprzedania na allegor, ale ciazko mi to idzie:rofl2:

Co do Butelek z TT dzis jade je wymeinic bo mam zle ale juz w Laktatorze mam dobra i jest ten napis uffffff

Ostatnia edycja:
Narazie tak od niechcenia wystawiłam tu na forum (dla świetego spokoju, żeby M widział, że działam), ale pewnie on na allegro wystawi, jak skończy przemeblowania w domu :-D
to utrudniaj mu to przemeblowanie hehe:-)
gie-oska a mzoe FILIP:-D
Masz juz Maje to moze Gusta;-) bedzie maly Gucia:-)

Eve ojej :-( szkoda ale napewno sie ładnie sprzeda, szkoa tylko ale jesli jestes zadowlona z tego co masz to nie ma co sie smucic, bedzie wiecej miejsca... Moj buzzz stoji tez w osobnym pokoju(pokoju graciarnia) hehehe;-)
daj link do aukci;-) jesli mozesz...

ja sie wzielam na ciuszki ciazowe i Fi i Sofijk do sprzedania na allegor, ale ciazko mi to idzie:rofl2:

Co do Butelek z TT dzis jade je wymeinic bo mam zle ale juz w Laktatorze mam dobra i jest ten napis uffffff
Filip mi sie podoba ale m cos nie bardzo:-(Gustaw nie podoba nam sie...a czemu Twoj buzz w graciarni stoi nie uzywasz go juz?? daj namiar na te ciuszki jak jjuz wystawisz:-)skoro ciazowe sprzedajesz to wiecej bobaskow nie planujesz??

Twoj buzz w graciarni stoi nie uzywasz go juz?? daj namiar na te ciuszki jak jjuz wystawisz:-)skoro ciazowe sprzedajesz to wiecej bobaskow nie planujesz??

uzywam uzywam ale mowie ze tam soji bo duzo miejca zajmuje :rofl2: ale i tak jest supar, moj kumpela kupila wkoncu buzza granatowego :-Djest b. zadowolona...

A ja wczoraj Zamowilam Fi taka fajna Zyrafke !!!!!!! szyszalyscie o niej!!!!!!

link: Żyrafa Sophie

a ja kupilam ta zeby Sofik mila pluszowa, zeby nie byla poszkodowana :
Sophie the Giraffe plus Soft Toy Baby Gift Set BNIP NEW (aukcja 250470453964) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!

reklama
Do góry