reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Pajka,to moj 5,ktory mierze i poerwszy bezowulacyjny.
obrona 11 wrzesnia?!uwazaj na samoloty z Talibami ;-)

niestety bezowulacyjny i nie mam na co liczyc,nawet porownujac wykresiki prawie plaskie,ktore wrzucalas,bo tam byly caly czas wysokie tempki,a u mnie sa caly czas niskie :-(

Na tyle dobrze, ze to tylko jeden bezowulacyjny :-) ja mam w ciągu roku tylko 2 owulacyjne (oczywiście bez leków) trzymam kciuki za następny cykl ;-)

reklama
my mamy gazowy 2-funkcyjny,kupowalismy 2 lata temu,firmy Dietrich,czy jakos tak,moj M twierdzi,ze ecogroszek jest drogi,bo ktos go musi przetworzyc,a jak jest na drewno to jest taniej,a my mamy na gaz,bo jest wygodniej...
to prawda - teraz węgiel poszedł w górę - groszek i tak jest tańszy od innego węgla, ale piec niestety przyjmuje tylko groszek - nie można palić drewnem - palnik to jest taki talerzyk a nie jak w piecach palenisko i to dlatego:baffled: w każdym razie chyba się zdecydujemy podciągnąć gaz i zobaczymy - od razu piec dwufunkcyjny :tak: dzięki za info:-)

No własnie ja kupiłam te W5 i jak dla mnie są paskudne. Naczynia mają osad i tzreba dawac jeszcze raz do mycia. Teraz tez mam calgonitu, ale była promocja 50 szt po 26 zł
a ja wam poceam tabletki kupowane w niemczech, albo sprowadzane z niemiec. Kosztują tyle samo co polskie, a są o niebo lepsze. Zresztą ja większość chemi (płyny, proszki i takie tam) ma sprowadzane z Niemiec, są takie stoiska we Wrocławiu, gdzie moge to kupić, naprawdę jak będziecie miały okazję to spróbujcie, największą różnicę (na plus) widać w proszkach do prania - te Niemieckie naprawde dopierają plamy:tak::tak:

Andzia mieszkam w domku, gdzie mam ogrzewanie na gaz, powiem tak - jest to bardzo wygodne, bo nie musisz nic dokładć, o niczym pamiętać, sterowany jest komputerowo, więc sam dostosowuje moc grzania do temperatury jak ma być w domu, woda jest zawsze ciepła. A jeżeli chodzi o koszta, to w miesiącach zimowych, jest to ok. 400-500zł, bo tak to tylko za podgrzanie wody, to nie wychodzi dużo, ale nie potrafie powiedzieć ile...Nie wiem czy to się opłaca, ale wydaje mi się, że raczej tak i takie tez słyszałam opinie...

a mam jeszcze jedno pytanie.jesli dostane @ przed 10-tym dniem brania luteiny,to mam ja odstawic czy dalej brac do konca?

ja odstawiałam bo to nie ma sensu brania jej dalej skoro będziesz miała na wywołanie @. Mi sie tak zdarzyło 2 razy , że dostałam @ podczas bania raz w 8 dniu brania a raz w 9. I przerywałam

to prawda - teraz węgiel poszedł w górę - groszek i tak jest tańszy od innego węgla, ale piec niestety przyjmuje tylko groszek - nie można palić drewnem - palnik to jest taki talerzyk a nie jak w piecach palenisko i to dlatego:baffled: w każdym razie chyba się zdecydujemy podciągnąć gaz i zobaczymy - od razu piec dwufunkcyjny :tak: dzięki za info:-)
Koniecznie dwufunkcyjny, żeby Ci podgrzewał i wodę w kranie i nagrzewał mieszkanko. My też mamy tej firmy co Szafirek i jesteśmy zadowoleni:tak:

reklama
Do góry