reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenia.. teraz spokojnie moge napisac.. ha wiedziałam ze trafiłam z wytypowaniem owu:)
.
No jak zwykle sie nie myliłaś :) boshe mam nadzieje ze te serduszka wystarczą!
A wogóle te serduszka wyszły bardzo spontanicznie, bo planowalam zacząć gwałcic męża od wczoraj dopiero przez caly weekend! Bo sądzilam ze tak mniej wiecej bedzie owu...... a tamte serducha byly spontanem i dzieki bogu tam są bo bym sie chyba zalamala ze ominelam te dni!! a tak przynajmniej jakas nadzieja jest.......

reklama
Tez chcialabym byc pedagogiem szkolnym...... planuje teraz od wrzesnia jakos isc na studium podyplomowe na pedagogike , tylko jeszcze sie waham co do specjalizacji...:tak:
Ja w sumie zdecydowałam się na ten kierunek po licencjacie. Zrobiłam licencjat z przedszkolnej i wczesnoszkolnej i byłam na stażu w świetlicy środowiskowej. Wtedy właśnie pomyślałam, że to jest fajna sprawa. Na studiach z kolei dowiedziałam się trochę na temat pracy pedagoga szkolnego i też mi się spodobało.
Ogólnie praca jest bardzo fajna, ale ja bardziej żyję jednak przedszkolem niż szkołą, może dlatego, że prowadzę to przedszkole od początku i spędzam tam większość czasu. No i oczywiście to jest też zasługa moich dzieciątek :-D
Marzenko, a Ty co kończyłaś?

Ja w sumie zdecydowałam się na ten kierunek po licencjacie. Zrobiłam licencjat z przedszkolnej i wczesnoszkolnej i byłam na stażu w świetlicy środowiskowej. Wtedy właśnie pomyślałam, że to jest fajna sprawa. Na studiach z kolei dowiedziałam się trochę na temat pracy pedagoga szkolnego i też mi się spodobało.
Ogólnie praca jest bardzo fajna, ale ja bardziej żyję jednak przedszkolem niż szkołą, może dlatego, że prowadzę to przedszkole od początku i spędzam tam większość czasu. No i oczywiście to jest też zasługa moich dzieciątek :-D
Marzenko, a Ty co kończyłaś?
Ja skonczylam socjologię, ale zawsze bardziej mnie ciagnelo w kierunku psychologii i pedagogiki..... chcialabym wlasnie pracowac albo jakos pedagog szkolny albo w przedszkolu:tak: wiec teraz bym poszla sobie na podyplomówke na pedagogike opiekunczo wychowawcza, albo wczesnoszkolną z nauczaniem przedszkolnym czy jakos tak :sorry2:

to jest maść EPIDUO i Aknemycin plus do smarowania
co do pierwszego to wydczytalam ze nie mozna ale ponoc on prawie w ogole nie przenika do krwioobiegu.. wiec trudno wyczuc..
a odnosnie drugiego znalazlam ze nie nalezy stosowac w 1 trymestrze

No jak zwykle sie nie myliłaś :) boshe mam nadzieje ze te serduszka wystarczą!
A wogóle te serduszka wyszły bardzo spontanicznie, bo planowalam zacząć gwałcic męża od wczoraj dopiero przez caly weekend! Bo sądzilam ze tak mniej wiecej bedzie owu...... a tamte serducha byly spontanem i dzieki bogu tam są bo bym sie chyba zalamala ze ominelam te dni!! a tak przynajmniej jakas nadzieja jest.......
takie serduszka spontaniczne sa najlepsze.. u nas taksze w okolicach owu było spontanicznie.. ale nie wyszło.. teraz we wtorek moj M jedzie do lekarza wiec zobaczymy co tak mu powie..

Ostatnia edycja:
Ja skonczylam socjologię, ale zawsze bardziej mnie ciagnelo w kierunku psychologii i pedagogiki..... chcialabym wlasnie pracowac albo jakos pedagog szkolny albo w przedszkolu:tak: wiec teraz bym poszla sobie na podyplomówke na pedagogike opiekunczo wychowawcza, albo wczesnoszkolną z nauczaniem przedszkolnym czy jakos tak :sorry2:
Osobiście polecam :-D Ja tam uwielbiam moją pracę, choć oczywiście narzekam czasem, jak każdy, ale to naprawdę wdzięczne zajęcie, a dzieciaczki są naprawdę cudowne :-D

co do pierwszego to wydczytalam ze nie mozna ale ponoc on prawie w ogole nie przenika do krwioobiegu.. wiec trudno wyczuc..
a odnosnie drugiego znalazlam ze nie nalezy stosowac w 1 trymestrze

takie serduszka spontaniczne sa najlepsze.. u nas taksze w okolicach owu było spontanicznie.. ale nie wyszło.. teraz we wtorek moj M jedzie do lekarza wiec zobaczymy co tak mu powie..
dziękuję kochana za pomoc a co byś mi doradziła bo ja sie biję z myślami bo niby mam nadzieje ze sie udało a z drugiej strony dlaczego miało sie udać skoro przez prawie rok się nie udawało i czy dać sie na qyle zwariować i odstawic te specyfiki czy nie myśleć o ciąży i życ jak do tej pory
ale namieszałam :-D:-D

a do jakiego lekarza sie Twój M wybiera??

reklama
Do góry