reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hej ja tylko w ramach uprzedzenia zebyscie sie ło mnie nie jmartwily ..... temp spadla ja siedze i patrze sie w sciane...... powroce jak @ sie rozkreci pewnie jutro dostane wiec jakos we wtorek sie pojawie papapa:-(

reklama
Witam się z rańca ;-)
Nektarynka info for you - negatyw ;-) tak jak myślałam :-) stawiam, ze to cykl bezowulacyjny
U mnie pogoda do kitu myślałam, że pojde nad wode a tu nici :wściekła/y:pewnie od poniedziałku ładnie będzIe:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry:-)
dopiero wstałam:szok: chyba przesadziłam ze spaniem do 10.30:szok:

Eve - spadła, ale jest akurat na linii - poczekaj do jutra i nie uciekaj od nas:tak:

Lolitko - gdzie Ty byłas jak Ciebie nie było;-) witaj:-)

Marzenko - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-):tak::-)

Bernadko - witaj - jak wysypka???

Pajkaa - od jutra ma być znowu ciepło, bo weekend sie kończy - zawsze tak jest

reklama
Witam miłe panie mam pytanko owulacje miałam 3 dni temu i mierzę temp.dzień po miałam 36.9 następnego dnia 37. i rośnie z dnia na dzień dziś rano 37.2 czy to normalne że tak rosnie????

Do góry