reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2009

vusia,gratki wielkie dla mamuski i synka!!!
A w cycusiach pewnie masz teraz nawal pokarmu,musisz sciagas,zeby nie doszlo do zapalenia....:sorry2:

Aja dalej bez humoru,teraz chociaz chwila ciszy w domu,dzieciaki poszly do sasiadki sie pobawic...ufff...troche odetchne....
A jeszcze maz wrocil z pracy i sie pyta: ,,czemu mam dola"....ja na to,: ,,ze jeszcze nie rodze,dlatego".....a on:,, bo widocznie jeszcze nie czas,czym sie przejmujesz...."

Pewnie,jemu latwo mowic,bo to nie on sie meczy po calych dniach z brzuchem i dziecmi,i to zeby jeszcze tylko z Gosia,a tu jeszcze Meza siorka mi podrzuca codziennnie....ale zaciskam zeby i na razie nic nie mowie,bo jak szkola sie zacznie to mam nadzieje ze bedzie moja Gosie podrzucac razem ze swoimi.....:sorry2:

reklama
Anet naprawde Ci wspolczuje ze musisz sie jeszcze nie swoje dzieci pilnowac jak i tak teraz jest Ci ciezko! Ja chyba bym sie nie zgodzila na to! Nie wiem ale ostatnio nie mam wogole cierpliwosci! A moj P sie chowa po katach bo o wszystko sie go czepiam! Jak tak potrwa do wrzesnia to nie wiem czy biedak wytrzyma moje humorki!!!! Wszystko mnie denerwuje i dobija! A najlepiej sie czuje jak zamkne sie sama w sypialni i przeplacze caly dzien w poduszke:sorry2:

Witam sie ponownie dzisiaj...
Byłam, pojechałam.... i to nie wody :crazy:
Za to rozwarcie na 3 cm i szyjka mieciutka.
Na Ktg wyszły skurcze ale tym sie nie przejeli, za to okazalo sie że mały ma podwyższone tętno :-( i kazali dziś przyjechać jeszcze raz o 20. Jak nie spadnie to będą jeszcze dzisiaj wywoływać :blink: i w sumie nei wiem czy mam sie cieszyć czy martwić tym wszytkim... nie wiem co mam teraz czuć, z jednej strony wole by serduszko biło normalnie a z drugiej chce te wywołanie... czuje sie taka rozdarta :-(

zagladam czy Kasia juz i widze ze w trakcie :) trzymam kciuki :)

dziewczyny ten odruch moro jest normalny i moze sie zdarzac nawet i pzy piersi od jakiegos nagłego, niekoniecznie głośnego odgłosu czy nawet przy zapadaniu w sen

Witam sie ponownie dzisiaj...
Byłam, pojechałam.... i to nie wody :crazy:
Za to rozwarcie na 3 cm i szyjka mieciutka.
Na Ktg wyszły skurcze ale tym sie nie przejeli, za to okazalo sie że mały ma podwyższone tętno :-( i kazali dziś przyjechać jeszcze raz o 20. Jak nie spadnie to będą jeszcze dzisiaj wywoływać :blink: i w sumie nei wiem czy mam sie cieszyć czy martwić tym wszytkim... nie wiem co mam teraz czuć, z jednej strony wole by serduszko biło normalnie a z drugiej chce te wywołanie... czuje sie taka rozdarta :-(
Aniaso napewno bedzie wszystko dobrze! Nie martw sie za wczasu! To do ilu dochodzi tetno jak jest podwyzszone? U mnie tez bylo dosc wysoko ale nic nie powiedzieli...:confused: Aniaso glowa do gory!!!!!

Wiesz szczerze Ci powiem że nie wiem bo ktg stalo za mna i nic nie widzialam a potem nie pokazali:zawstydzona/y: tylko mi powiedzieli o silnych skurczach ( to wiedziałam i bez tego) i o tetnie
Ahaaa.... To trzymam kciuki zebys pojechala o 20 i... hmmm sama nie wiem czy zyczyc Ci wywolania czy powrotu do domu z brzuszkiem:confused::confused: Wkazdym badz razie w tej i tej sytuacji bedzie dobrze:tak:

reklama
u nas są gotowe druki, które kadrowa mi przysłała do wypełnienia - może i u Ciebie tak jest, rozmawiałaś z nią? na pewno musi być informacja które to Twoje dziecko i czy 1 przy porodzie, no i kiedy się narodziło;

Do góry