reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Rączka jest łamana i wózek składa się w parasolkę :tak:
Waga...hmmm ja widzę róznicę między buzzem a tym, dla mnie jest zadawalająca. Mnie kosztował 100 wi ecej niż na aukcji. Pojedz do sklepu, przymierz dziecko, może Ci się spodoba :tak:

eve- tez sie szczerze zastanawialam dlaczego kolezance nie polecilas tego wozka:tak:

Witam kobialii po dlugiej przerwie.Nareszcie mam internet uff.Dzis sie tylko witam a od jutra wlacam do dyskusji.
Aco do wozkow,wlasnie wczoraj sobie zdalam sprawe ze moje jane energy jeszcze mnie nie zawiodlo ani razu a uzywam go juz p-rawie dwa lata.Ostatnio uzywam wozka malo, mohe dziecie wiecej chodzi na nogach oczywiscie ale wciaz maniaczka pozostaje bo przeciez planuje drugiegi uytkownika heheh

od kilku dni myslę tylko o wózkach:-D :-) spędza mi to sen z powiek:-)
jutro jade zobaczyć zoopera hula (w wawie malo jest go jednak:baffled:) i musze poszukac gdzieś jane bo też chce zobaczyc:tak:
Już mam kilka wizji-
ostatnia to kupic wiekszy na razie np zooper zabudowany , ale nadal mam chętke również na icoo pluto;-) tyle ze wszedzie gdzie sie pytałam to trzeba czekac 2-3 tygodnie:wściekła/y:

Pawimi a Ty uzywasz jeszcze tego silver crossa dazzy czy jakos tak??on ma regulowane oparcie??i ktory lepszy ten silwer cross czy pluto??

reklama
Dziewczyny, ale czy parasoloka jest tak bardzo potrzebna? Jak widziałam zimą jak mamy jeżdżą tymi wózkami - coś strasznego, przecież te kółeczka są takie małe, że nie mają szans ze śniegiem? I tak sobie myślałam, że nie zamierzam czegos takiego kupować, no ale z tego co widzę i czytam, to praktycznie każdy ma spacerówkę. Ja chyba będę jeździć Speedim jeszcze co najmniej rok - tak myślę. No już sama nie wiem - poradźcie coś :confused:

Pawimi, a ty od kiedy masz buzza? Gondolą też jeździłaś? Bo to aż trudno uwierzyć, że tak drogi wózek a tak "uprzykrza" ci życie:tak: A przecież masz kilka na zmianę i codziennie niim nie jeździsz :baffled: A tak fajnie wygląda... :tak:

Jeszcze chciałam wam się pochwalić jakie kupiłam dla Gucia literki - wczoraj przyszły i musiałam je nakleić (na razie u nas w sypialni) Myślę tylko żeby "e" przemalować jednak na czerwono :-)

Załączniki

• PICT0021.jpg
    PICT0021.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 43
Do góry