niedosc ze nie wolno to jeszcze calkiem bezczelnym jest tak komus wpieprzac sie w watek bez pytaniaNie wolno takich reklam zamieszczać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niedosc ze nie wolno to jeszcze calkiem bezczelnym jest tak komus wpieprzac sie w watek bez pytaniaNie wolno takich reklam zamieszczać![]()
Rączka jest łamana i wózek składa się w parasolkę
Waga...hmmm ja widzę róznicę między buzzem a tym, dla mnie jest zadawalająca. Mnie kosztował 100 wi ecej niż na aukcji. Pojedz do sklepu, przymierz dziecko, może Ci się spodoba![]()
eve- tez sie szczerze zastanawialam dlaczego kolezance nie polecilas tego wozka![]()
Spoko Pawimi nie zastrzelę cię :-) ja miałam pliko i dla mnie był ok, ale nie miałam porównania z innymi, może dla Emci kupię arię ;-)
![]()