reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ren
ciekawy ten wózek , powiedzialabym nawet że stylizowany na te starsze co kiedyś były :-)

a no dziewczyny i jeszcze żeby nie miał zbyt jaskrawych kolorów , bo podobno strasznie robactwo różne przyciąga

ren
ciekawy ten wózek , powiedzialabym nawet że stylizowany na te starsze co kiedyś były :-)

a no dziewczyny i jeszcze żeby nie miał zbyt jaskrawych kolorów , bo podobno strasznie robactwo różne przyciąga

Dlatego mi sie podoba bo nei jest taki jak wikszosc wozkow teraz (choc i one ciekawe) oraz duza gondolka i jakos tak odrazu mi sie przypodobal. A i ciemne kolory tez nei sa dobre ;-). Z kolorem to bedzie problem bo kolorystyka bardzo szeroka jest :szok:

Wiekszosc wozkow teraz ma mozliwosc sciagania materialu wiec nei ma problemu z wyczyszczeniem :)

ja narazie ciuszkow nie kupuje bo nie moge chodzic po sklepach z ubrankami dla dzieci, bo tam pelno kobiet w ciazy albo z malymi dziecmi, a ja takie widoki wole omijac szerokim lukiem bo mnie az w dolku skreca z zazdrosci :zawstydzona/y:
Pierwszym zakupem beda takie malutki buciki:-) te pare miesiecy temu jak mi wyszly te dwie krechy to sie nie powstrzymalam i B powiedzialam od razu i jak widac zle zrobilam:-( takze teraz chocby nie wiem co powstrzymam sie i powiem mu jak bedzie juz po terminie @ i wlasnie mam zamiar mu nic nie mowic tylko takie malutkie buciki albo skarpeteczki dac :-D

reklama
Wlasnie Pati mialam Ci napisac, ze laska z Ciebie niezla:tak: , a chlopakow to masz swietnych :)) ten mlodszy to chyba smieszek jakich malo, bo na zdjeciach to az mu oczy blyszcza i sie smieja :-D

Do góry