reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry :-)

Taki tydzień to ja lubię...wczoraj pierwszy dzień w pracy a dziś już piątek ;-):-D

Kiki wkońcu sie doczekałaś i już dzisiaj będziesz tulić swoją księżniczkę w ramionach :tak::-) Trzymam kciuki żeby szybko i łatwo poszło! :tak:

Patrysia fajnie że synuś ma taką zabawe z pieskami :-) a pieski napewno są fajniusie :tak:

Royanna dobrze że Maciusiowi podoba się w przedszkolu :tak: i że ze zdrówkiem lepiej, życzę szybkiego powrotu do pełni zdrowia :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco życząc miłego dnia! :-):-):-)

Ciekawe co u Kiki, czy juz urodziła

mój mały dzisiaj ma biopsje jelita grubego, Profesor mówił, ze może tu tkwi problem i dlatego sam kupek nie chce robić tylko po czopku glicerynowym a mój starszy syn jak na złość ma kaszel i muszę z nim do lekarza jechać

Pyszczku ja kupowałam wszystko z Nivea baby i Kubusia uczuliły te pachnące kosmetyki, położne kazały kupić mi najzwyklejsze kosmetyki z Bambino i wszystko jak ręką odjął, ale to nie reguła mój starszy syn tolerował Niveę, więc na początku nie kupuj dużo kosmetyków z jednej firmy tylko parę na " próbę"

buziaki

hej dziewczyny!ja wlasnie sprzedalam Maja i mam wolne:-)

Kiki ciekawe co u niej??

Bershka 3mam kciuki aby ta biopsja pomogla Kubusiowi..i czekamy na wiesci!!

Buziaki dla babeczek:-)

Witam , dziewuszki

Bershka , mam nadzieje ze biopsja da odpowiedź i rozwiąże problem....

Kiki myślami jestem z Tobą ...alez ci fajnie :):):)

Anka u mnie ciagłe problemy sprawiły ze juz nie mysle tak o planowaniu płci ...teraz walcze w ogóle o dzieciątko ....walcze...ale przyznam , że coraz trudniej mi uwierzyc ze sie moze udac...ale mówią , że gdy przestajesz marzyć umierasz ....więc marzę dalej....:);-)
poza tym mam tak cudowne dzieci , które każdego dnia sprawiaja , że sie usmiecham , że grzechem by było marudzic i narzekac ...

HELLO:-)
Taki tydzień to ja lubię...wczoraj pierwszy dzień w pracy a dziś już piątek ;-):-D

Patrysia fajnie że synuś ma taką zabawe z pieskami :-) a pieski napewno są fajniusie :tak:

hehe no tak jeszcze troche i znowu wolne:-Dps.to sa zdjęcia szczeniaczków;-)są tu młodsze bo wcześniej miałam zdjęcia zrobione ale dużo się nie zmieniły no tyle że są nieco większe ale tak troszke biegają bawią się szczekają ;-)niektóre wtedy spały co nie są aż tak fajne zdjęcia ;-)

mój mały dzisiaj ma biopsje jelita grubego, Profesor mówił, ze może tu tkwi problem i dlatego sam kupek nie chce robić tylko po czopku glicerynowym a mój starszy syn jak na złość ma kaszel i muszę z nim do lekarza jechać

buziaki dla Kubisia:tak:

WITAM:-)
anufifi Zobacz załącznik 160357 Jesteś bardzo silan, nie jedna osoba by już się załamała i podała, Ty zasługujesz na to by mieć wymarzone maleństwo i ja wierzę że się uda. Jak patrzysz na swoich chłopaków to jeszcze bardziej pragniesz prawda.

Bershka buziaki dla Kubusia, biedaczek musi się tyle nacierpieć a mama z nim.
Oby nasza Kiki szybciutko urodziła księżniczkę.
Patrysia mój synek też uwielbia zwierzaki, ale kochana pamiętaj o odrobaczeniu.
royanna super że mały zadowolony z przedszkola, tam jest inny świat dla dzieci niech się cieszy i korzysta.
U nas też na całego przygotowania do przedszkola, Kamile już nie może się doczekać pierwszego dnia.:-) najgorsze to poranne wstawanie skoro teraz się śpi do 9.

reklama
Do góry