reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc kochane
asienka no to niezle,tylko jak ona to zrobila:szok::szok::szok:
niech szybko to sciagaja :-)a mowili ile czasu ma to miec?
my dopiero wstalismy,moj dzis wolne ma:-)a ja niewiem co na obiad zrobic mam,musialabym isc do miasta po zakupy ale niechce mi sie,chcialam zrobic se dzis lenia,ale chyba nie da rady.
aneteczka super ze fryzurka ci sie podoba,pewnie i psychicznie sie lepiej poczulas cio?
madzia aty gdzie sie podziewasz?

reklama
Dzien doberek !!
dzis u nas ciut chlodniej odrazu lepiej
smile.gif
ale slonce wychodzi to pewnie znow bedzie goraco potem...
ja robie sobie wlasnie kawuche,obcielam juz szymkowi wlosy
smile.gif
..nie chcial ale dalam rade troche plakal ale tak szybko sie udalo...juz mial dlugie..
pranko juz wisi na balkonie...:-)

marzenka a troche mialam roboty z rana...
ja na obiad mam wczorajsze miesko i zrobie soso i do tego pyzy na pare kupne oczywiscie :-D:-D

asienka wspolczuje,biedna malutka a ty razem z nia..dlugo musi to miec zalozone??

anateczka super ze zadowolona jestes z fryzrurki :-):-)

Mamy jechać do szpitala za tydzień - mam nadzieje, ze wtedy ściągną. Nie wiem kto teraz jest bardziej biedny Oliwka, która szaleje czy szwagier, który ją wiózł. Mówi, że tylko obrócił się zobaczyć swojego szkraba, który jechał za nimi i po chwili był płacz. Wczoraj jak zobaczył niunke to sam prawie płakał.

czesc dziewczyny, ja dzisiaj pozniej wstac mi sie nie chcialo:sorry2:
aneteczka to ciesze sie ze jestes zadowolona, psychicznie tez bym sie
dobrze czula po takiej wizycie:-)
przy malym dziecku nozka musi byc usztywniona wrazie W bo to roznie bywa:-(
wierze ci Asiu ze daje ci w kosc dzieciatko;-)

Mamy jechać do szpitala za tydzień - mam nadzieje, ze wtedy ściągną. Nie wiem kto teraz jest bardziej biedny Oliwka, która szaleje czy szwagier, który ją wiózł. Mówi, że tylko obrócił się zobaczyć swojego szkraba, który jechał za nimi i po chwili był płacz. Wczoraj jak zobaczył niunke to sam prawie płakał.

no wspolczuje napewno bardzo to przyzywa i pewnie wini siebie :tak::tak:
no ale stalo sie jak sie stalo i trzeba sie cieszyc ze nie ma zlamania...

i niby dziecko siedzi w tym foteliku to powinno byc bezpiecznie a tu jednak klops...:tak:

czesc ciasteczko ty spiochu hihi :-D:-D:-D
masz juz takie duze dziewczyny ze mozesz sobie spac i do poludnia aprzy moim to nie idzie :no::no:...

a ty kochana do pracy sie nie wybierasz jak cora idzie juz do przedszkola??
gdzie twoj m pracuje?:baffled:

czesc ciasteczko ty spiochu hihi :-D:-D:-D
masz juz takie duze dziewczyny ze mozesz sobie spac i do poludnia aprzy moim to nie idzie :no::no:...

a ty kochana do pracy sie nie wybierasz jak cora idzie juz do przedszkola??
gdzie twoj m pracuje?:baffled:

czesc madzia
z tym spaniem to roznie bywa
ja pozno chodze spac a pobudke mam kolo 6 rano ale nieraz dogorywam w lozku jak w nocy nie spalam:wściekła/y:, czasem cierpie na bezsennosc wybudzam sie w nocy albo probuje usnac przez godz albo i dluzej:-(
ale ja tu pisze a w piekarniku mufiny mi sie piekly wiec nie jest ze mna ta zle:-D:-D
Poszlabym gdzies ale tylko na max na 4 godz. bo nie mam komu pozniej dzieciakow zostawic a na mojego M nie mam co liczyc jego doslownie nie ma calymi dniami:-(

a przedszkole jest na 5 godz, i sytuacja wyglada tak ze jak dzieciaki choruja a zazwyczaj obie jednoczesnie to nie moge liczyc na jaka kolwiek pomoc,
sama musze sobie pomoc:-)
nie mam tu dziadkow bo inaczej to by mnie pewno juz dawno w domu nie bylo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc madzia
z tym spaniem to roznie bywa
ja pozno chodze spac a pobudke mam kolo 6 rano ale nieraz dogorywam w lozku jak w nocy nie spalam:wściekła/y:, czasem cierpie na bezsennosc wybudzam sie w nocy albo probuje usnac przez godz albo i dluzej:-(
ale ja tu pisze a w piekarniku mufiny mi sie piekly wiec nie jest ze mna ta zle:-D:-D
Poszlabym gdzies ale tylko na max na 4 godz. bo nie mam komu pozniej dzieciakow zostawic a na mojego M nie mam co liczyc jego doslownie nie ma calymi dniami:-([/QUOTE

aha,czyli gdzies na pol etatu by ci pasowalo...
a przedszkole na ile godzin masz??bo u nas normalnie na 8-9 godz...:tak:
ja tez najlepiej jakbym znalazla sobie prace od 10-17 bo m pracuje na 3 zmiany wiec tez bede miala klopot pozniej z dzieciakami :tak::tak:
hania juz wieksza to i sama moze zostac jak bedzie potrzeba na kilka godzin ale szymon to juz nie :no::no: a kasa potrzebna bo ciezko zjedenej wyplaty ...wiec isc mi trzeba do roboty :angry::angry:

reklama
a przedszkole jest na 5 godz, i sytuacja wyglada tak ze jak dzieciaki choruja a zazwyczaj obie jednoczesnie to nie moge liczyc na jaka kolwiek pomoc,
sama musze sobie pomoc:-)
nie mam tu dziadkow bo inaczej to by mnie pewno juz dawno w domu nie bylo

nie przejmuj sie ja mam to samo :wściekła/y::wściekła/y:
mama moja pracuje wiec nici z jej pomocy,tesciowa mieszka w slubicach wiec tez odpada :tak::tak:...
wiec sama widzisz mamy podobna sytuacje :-D:-D

jak bede sie wybierac do gorzowa to rezerwuje sobie spotkanie z toba,z Ania-PR i z anateczka :tak::tak::tak: nasze cory znalazly by wspolny jezyk :tak:
:tak:

Do góry