reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam,
ja niestety tez tu żadnej rodzinki nie mam , mama i teściowa w innych miastach:zawstydzona/y:no ale ja planuje wrócić do pracy. Do roku życia Miłusia mama obiecała się nim zająć, ma do nas przyjechać.
Poźniej jak dostanie to żłobek, a jak nie to opiekunka. Będzie ciężko, ale ja też tak w domu miałam , że mama pracowała i jakoś na ludzi wyszłam:-DChciałabym z nim zostać, ale potem mogłabym nie mieć gdzie wracać, bo wiadomo jak z pracą. Z jednej wypłaty jakoś tak cieżko byłoby.
Poza tym ja długo w domu bym nie wytrzymała, chyba nie potrafiłabym.

czesc:-)
u mnie jest specyficzna sytuacja z meza praca wiec ogolnie wyglada to tak ze wszystko lacznie z mechanikiem od samochodu jest na mojej glowie
nieraz mnie to :wściekła/y:ale coz

reklama
no to moze i dobrze :-D:-D
ja tam wogole nie znam sie na autach :no: nawet nie mam prawka i nie chce miec jak narazie :no:

my juz sie ubieramy na dworek :-):-)

ja tez nie mam prawka ale moze w tym roku zrobie
dlatego ten nasz machanik to jest dla mnie wyzwanie dobrze ze ma sie znajomych co pomoga:-)ale nic za darmo zawsze za ciacho- handel wymienny

milego dnia dziewczyny:)

uff ale zescie sie rozgadaly:-):-)
ja juz troszke porobilam dawid zasnal wiec luzik:-)
z domu jak narazie nie wychodze,brzuchol boli,ale chyba raczej bede musiala wyskoczyc po chlebek bo nima na kolacje,no chyba ze cos innego wymysle:-)
a jutro z rana tak kolo 8 chce pojechac rowerem do netto i lidl bo potem kolejki masakryczne,juz nie raz nastalam sie w kolejce z dawidkiem...takze wole sama:-)
a potem pewnie do mamy po obiedzie pojdziemy:-):-)
co do wlosow to ja jak narazie zapuszczam tak do pazdziernika lub listopada,zobacze jak mi wlosy urosna,bo ta pinda co u niej bylam to mi za przeproszeniem spie.....la wlosy,nawet jak wyprostowane to lipnie wygladaja i szczerze zle sie czuje tak bo jak taka nie zadbana i wiecej do tej mendy nie pojde o nie!!!!!
zreszta musze kupic jakis nowy szampon mam z gliss kur czy cos takiego taki czerwony i chyba nie bardzo mi sluzy....
wrocilam do mojego starego nawyku:-)do picia miety i melisy bez cukru:-D:-D

reklama
hej ja wrocilam jeden spacer zaliczony
polataly maluchy na 2 placach zabaw a teraz odpoczynek
smile.gif

u nas tez znow robi sie goraco,chyba dzis pojedziemy znow na wies do niedzieli...zobaczymy nie wiem czy tak wypada co tydzien babci zwalac sie na glowe hmm...niby nic nie mowi ale wiecie jak jest.:tak:

u nas jutro festyn pozegnanie lata.i bedzie Pectus....ale jeszcze nie wiem czy bede szla bo jak pojedziemy to nie..i moze lepiej bo wtedy dzieciaki nas naciagaja na wszystko a to strata kasy na te pierdoly jeszcze karuzela jest to juz calkiem....

ale jak bede u babci to wlece do Przytocznej tam tez impra bo dni przytocznej sa...:tak::tak: Marzenka nie wybierasz sie tam czasem??

no to wrzuce wam kilka nowych fotek do galeri jak chcecie to ogladajcie :-):-)....

tymczasem !!!

Do góry