reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam,
ja niestety tez tu żadnej rodzinki nie mam , mama i teściowa w innych miastach:zawstydzona/y:no ale ja planuje wrócić do pracy. Do roku życia Miłusia mama obiecała się nim zająć, ma do nas przyjechać.
Poźniej jak dostanie to żłobek, a jak nie to opiekunka. Będzie ciężko, ale ja też tak w domu miałam , że mama pracowała i jakoś na ludzi wyszłam:-DChciałabym z nim zostać, ale potem mogłabym nie mieć gdzie wracać, bo wiadomo jak z pracą. Z jednej wypłaty jakoś tak cieżko byłoby.
Poza tym ja długo w domu bym nie wytrzymała, chyba nie potrafiłabym.
Witam się ;)
Ja też będę z dzieckiem tylko do końca macierzyńskiego, później teściowa się nim zajmie, nic nie poradzę, szkoda mi stracić pracę. Teraz w ciąży cały czas pracuję i pomału zaczynamy się tutaj zastanawiać, kto mnie zawiezie z pracy do podrodu :) dobrze, że w biurze z siostrą siedzę, a brat i szwagier mają inne zmiany więc któryś mnie zawiezie w razie "W" :pP hehe

reklama
ja tez juz w domu:-) ale sama bo dziewczyny wybyly na plac zabaw sciagne je tylko na obiad,
w domu mam chlodek ale jak wyszlam na dwor uderzylo we mnie ciepelko
az sie zdziwilam ze az tak cieplo:-D

magda to bedziesz miec zabawowy weekend

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wlasnie bylam na balkonie pranie wywiesic,wypralam tez w koncu moje adidaski reeboka:-Di mojego tez ale teraz czysciutkie:-Daz chce sie w nich chodzic:-Dpol roku pralam i pralam i dopiero teraz to zrobilam:-D:-D:-D:szok:
madziarena to w sumie nie masz co sie martwic co nie:-)super ze z siostra pracujesz:-):tak::tak:
madzia do przytocznej sie nie wybieram a do m-cza zreszta tez nie:baffled::baffled:jakos mnie nie bawia takie imprezy:baffled:
ciasteczko ale masz dobrze z corami,swiety spokoj co nie:-):-):-)
jezyk gdzie sie podziewasz?
ciekawe jak tam befatka w polsce:-)bo chyba juz doleciala:confused:
a beti to nawet nie raczy sie pochwalic zdjeciami z urlopu:wściekła/y:

milego my tez uciekamy :-):-):-):-):-):-)

ciasteczko fajny ten wasz uklad wymienny hehe :-D:-D

kasy nie chca ale ciasto chetnie bo kolezanka nie piecze a jej M spragniony ciasta
zreszta jak idziemy do nich na % to zawsze ze soba cos niose slodkiego
i jak do mnie ktos przychodzi tez musze cos upiec- ten typ(ja) tak ma:-D:-D

marzenka bo szampony z glis kur sa niezbyt dobre, ja uzywam jakis tam zwyklych ale
po pyciu to musze jakis balsam co sie splukuje i rzecz jasna jedwab nakladam bo
nie wyrobie z wlosami tak sie pusza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej wrocilam z miasta ale jestem upocona odspane troche i biore sie za obiad
smile.gif

sos zrobilam wiec tylko pyzy nastawie a to 5 minut i gotowe
smile.gif

ja tez uzywam zwyklych szamponow przewaznie mam taki jeden co w lidlu kupuje i jest dobry :tak::tak: i jakas tam odzywke tez do splukania..nieraz mam panten albo palmoliwe i tez nieraz zwykle biore ....

Larvunia jak tam humorek??i co z tym wynajmem idziesz na to??

no beti to ma juz minusa :-D:-D ze nawet fotek z urlopu nie pokaze nu nu kobieto :angry::angry:

magda nie myslalam jeszcze nad tym tak powaznie, nie wiem, w poniedzialek podejme decyzje..., narazie niechce o tym myslec bo sie doluje.

chcialam sie pochwalic ze dzis nasza Befatka z rodzinka do mnie przyjezdza :-D:-D:-D

magda nie myslalam jeszcze nad tym tak powaznie, nie wiem, w poniedzialek podejme decyzje..., narazie niechce o tym myslec bo sie doluje.

chcialam sie pochwalic ze dzis nasza Befatka z rodzinka do mnie przyjezdza :-D:-D:-D

o to super !! koniecznie zrob jakies foto i pochwal sie nam nimi ok...:-):-):-)

No a ja już chatkę ogarnęłam, zakupy zrobione, byliśmy z m i Zuzką tradycyjnie w netto:-) teraz nastawiłam pyrki, dziś z paluszkami rybnymi bo piątek:-D Mężulek porwał moją niunię na dwór i dobrze a ja muzy słucham i luz:-D

Befatko widzę już jesteś w Polsce i już w pierwsze odwiedziny śmigasz do larvuni, super:tak:Madzia ma rację fotki prosimy!!!

Madzia mam pytanko jak ty to robisz że masz taki duży rozmiar zdjęcia na pulpicie w postach, ja jak robię mam małe zdjęcie :(

Ostatnia edycja:
reklama
hej megi !!:-):-)
jedzieci na glebokie dzis??
a twoj m ma wolne nie w pracy?jeszcze chyba ma urlop co??
i braciszek byl w tych firmach??

ja tez bylam wczoraj w netto spacerkiem,powiesilas ogloszenie moze?:baffled:

a ty gdzie masz fotki z jeziorka co?? :dry:a ten basen fajny to chyba jak bylas w mogilnie?:-):-)

zalezy jaki rozmiar sobie wybierasz
ja dodaje z fotosika i wybieram rozmiar 500px na forum tak pisze i tamten kod kopiuje

Do góry