reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Royanna moje Wielkie Gratulacje dla Maciusia 3- latka
)))
Widze ze nasze synki w podobnym wieku i oba Macki
))
Jesli to taki Maciek jak mój to na brak wrażeń narzekać nie możesz
))
Calusy...
Ja dziś padam...byłam na zakupach...a poza tym pada i pada i szaro i brrr i ogólnie ble
Widze ze nasze synki w podobnym wieku i oba Macki
Jesli to taki Maciek jak mój to na brak wrażeń narzekać nie możesz
Calusy...
Ja dziś padam...byłam na zakupach...a poza tym pada i pada i szaro i brrr i ogólnie ble
Czarodziejka
Bershka- Kochana czy u Was wiadomo kiedy Kubuś wyjdzie ze szpitala?
Jak on sie miewa..jest taki uroczy, kochany i bezbronny...tak bym juz chciala przytulic swoje maleństwo
)))
Jak on sie miewa..jest taki uroczy, kochany i bezbronny...tak bym juz chciala przytulic swoje maleństwo
Czarodziejka
Kurcze ze tez takie maluszki cierpiec muszą...
Bardzo Ci wspołczuję Kochana i jednoczesnie podziwiam..bo w takich sytuacjach potrzeba duzo sily , spokoju i wiary ze bedzie dobrze....
Z calego serca zycze Wam zebyscie jak najszybciej znaleźli sie w domku i spokojnie zaczeli życ ciesząc sie kazdym dniem!!!!!
Czesto o Was myśle.....
Bardzo Ci wspołczuję Kochana i jednoczesnie podziwiam..bo w takich sytuacjach potrzeba duzo sily , spokoju i wiary ze bedzie dobrze....
Z calego serca zycze Wam zebyscie jak najszybciej znaleźli sie w domku i spokojnie zaczeli życ ciesząc sie kazdym dniem!!!!!
Czesto o Was myśle.....
Dziękuje...siły potrzeba podwójnej..po pierwsze dla dziecka a po drugie żeby walczyć z bezdusznymi położnymi i lekarzami ale póki co dajemy radę i nie dajemy się 
co niektórzy nas tam lubią a niektórzy nienawidzą
:-) no ale to wszystko dla dobra dziecka....
Mamy tam swojego lekarza więc mam mur za sobą ale i tak ciężko czasami bywa..
Dopiero w takich sytuacjach człowiek docenia zdrowie i szczęście dzieci.... ok koniec marudzenia
ciekawe czy Kiki urodziła 

Dopiero w takich sytuacjach człowiek docenia zdrowie i szczęście dzieci.... ok koniec marudzenia

P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
A mój M jechał dzisiaj z rana na giełde ze szczeniaczkami narazie 3 samiczki wziął bo jeszcze po południu ma przyjechać jeden pan po samca co zostawił w domu aby mógł facio sobie wybrać
oby się udało chociaz 2 sprzedać
ale ze mnie gapa
STO LAT STO LAT WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
zdrówka dla Maciusia
a tort mmmm sama bym sobie zjadła
KIKI pewnie już ma Darya przy sobie
TUSIA kciuki oby to nie był torbiel
AGNIESIAK już mi tu gadać co tam u ciebie jak fasolka
BERSHKA oj tak imprezke trzeba zrobić
i ja wirtualnie się przyłącze i wypije za zdrówko(oczywiście Picolo
):-)
A mój M jechał dzisiaj z rana na giełde ze szczeniaczkami narazie 3 samiczki wziął bo jeszcze po południu ma przyjechać jeden pan po samca co zostawił w domu aby mógł facio sobie wybrać

A ja dzis malo na bb, bo od rana na obrotach. Synek konczy dzis 3latka wiec dziadkowei i kuzyn specjalnie przyjechali, byl tort i swieczka i upragniony prezent-wiertarkato bylo najwazniejsze
izej fotki z imprezki
Teraz bede pic capuccinko, moj M robi kompocik z jablek(bo babcia swojskich przywiozla) ono i ogolnie po 14tej zrobilo se spokojnie. Co do zdrowka Maciejka, to "infekcja zakichana" nie chce go opuscic. Temperatura raz na jakis czas wzrasta do ok 39st, ale dzis rzadziej niz poprzednio, wiec ma lepsza kondycje.
ale ze mnie gapa

zdrówka dla Maciusia

KIKI pewnie już ma Darya przy sobie

TUSIA kciuki oby to nie był torbiel

AGNIESIAK już mi tu gadać co tam u ciebie jak fasolka

BERSHKA oj tak imprezke trzeba zrobić

Dzieńdoberek z samego ranka :-)
Wczoraj byliśmy na 30-tce kumpeli i dzisiaj mój M dogorywa, a ja jak ranny ptaszek spać nie mogę więc postanowiłam się przywitać :-)
Pati trzymam kciuki żeby było trafienie w 10 :-)
Ja to im bliżej to tych dni to mam większego stracha :-) Jeszcze z 14 muszę poczekać. I jak w tym cyklu nie trafimy to chyba zrobię przerwę, żeby nie trafić z porodem na wakacje :-) Wiem, że to troszkę głupie, ale mój syn strasznie boleje, że ma właśnie urodziny w wakacje i jakoś tak zawsze wtedy jesteśmy gdzieś na urlopie więc taka prawdziwa imprezka z tortem, kolegami itp. nam nie wychodzi. Niby w sumie można byłoby zrobić później, ale to już nie to samo. Czar urodzin pryska :-(
Bershka Twój Kubuś słodziak jest ogromny!! Buziak
Royanna serdeczne życzonka dla Maciusia, torcik piękny, domowej roboty?
Miłej niedzieli dla wszystkich!!
Wczoraj byliśmy na 30-tce kumpeli i dzisiaj mój M dogorywa, a ja jak ranny ptaszek spać nie mogę więc postanowiłam się przywitać :-)
przyszla @ no i dobrze szybciej nastepne starankadzis zaczynamy nowy cykl czyli przytulam sie ostatni raz 12 dnia cyklu w nocy lub 13 dnia ctklu wczesnie rano zobaczymy co z tego wyjdzie za ok miesiac buziaki dziewczynki i powodzenia
Pati trzymam kciuki żeby było trafienie w 10 :-)
Ja to im bliżej to tych dni to mam większego stracha :-) Jeszcze z 14 muszę poczekać. I jak w tym cyklu nie trafimy to chyba zrobię przerwę, żeby nie trafić z porodem na wakacje :-) Wiem, że to troszkę głupie, ale mój syn strasznie boleje, że ma właśnie urodziny w wakacje i jakoś tak zawsze wtedy jesteśmy gdzieś na urlopie więc taka prawdziwa imprezka z tortem, kolegami itp. nam nie wychodzi. Niby w sumie można byłoby zrobić później, ale to już nie to samo. Czar urodzin pryska :-(
Bershka Twój Kubuś słodziak jest ogromny!! Buziak
Royanna serdeczne życzonka dla Maciusia, torcik piękny, domowej roboty?
Miłej niedzieli dla wszystkich!!
Agniesiak85
Dziewczyny witajcie
Nie było mnie tak długo bo z M pojechaliśmy do mojego rodzinnego miasta na tydzień
Mama z panem Markiem wyjechali na jeziorko i mieliśmy całe mieszkano dla siebie
Przepraszam,ale nie mam siły nadrabiac
W poniedziałek tydzien temu byliśmy na imprezie u koleżanki. A że mieszka na końcu naszego miasteczko i droga jest daleka to mieliśmy u niej nocowac.. Oczywiście mieliśmy na drugi dzień wizytę u gina.. No nic.. nocujemy bo przeciez nie będziemy po nocy łazic;-) Ale była masakra.. nie dało się spac tak okropnie komary cieły
Mój M wstał o 4:30 i powiedział, że idziemy do domu bo on tu oka nie zmruży
No i szliśmy tacy niewyspani.. o 5:20 bylismy w domku a o 8 trzeba bylo wstac i do gina iśc, koszmar. Jednak nie przyjął mnie lekarz bo był strasznie zaganiany bo lekarze na urlopach i na oddział latał co chwila. Pielęgniarka zdążyła mi ciśnienie zmierzyc i zważyc przed wizytą i powiedziała, że doktorowi może długo się zejśc na oddziale i że można przepisac się na inny termin. Oczywiście się przepisałam (na 8 września mam teraz wizytę)
I tego samego dnia jechaliśmy do mojego rodzinnego miasteczka
Urlopik udany, wypoczeliśmy
Teraz już jesteśmy u siebie w domku to będe z Wami na bieżąco
Przez cały tydzień nie widziałam moich suwaczków na BB a tu taka niespodzianka dziś bo dzidzia na suwaczku większa

Pozdrawiam Kochane!

Nie było mnie tak długo bo z M pojechaliśmy do mojego rodzinnego miasta na tydzień

Przepraszam,ale nie mam siły nadrabiac

W poniedziałek tydzien temu byliśmy na imprezie u koleżanki. A że mieszka na końcu naszego miasteczko i droga jest daleka to mieliśmy u niej nocowac.. Oczywiście mieliśmy na drugi dzień wizytę u gina.. No nic.. nocujemy bo przeciez nie będziemy po nocy łazic;-) Ale była masakra.. nie dało się spac tak okropnie komary cieły

Przez cały tydzień nie widziałam moich suwaczków na BB a tu taka niespodzianka dziś bo dzidzia na suwaczku większa

Pozdrawiam Kochane!
reklama
P
patrysia*
Gość
AGNIESIAK no nareszcie jesteś wśród nas:-)no to super że tak udał się pobyt:-)szkoda że gin nie miał czasu
z drugiej strony to troche nie zafajne bo skoro miałaś umówioną wizyte na ten dzień i do tego ciężarna to powinien cię przyjąć no ale czasami jak widac różnie z tym bywa
no to czekamy do 8 września ps.ja mam 7 września badania;-)

Podziel się: