G
Georgina
Gość
Ja jutro lub w czwartek jadę do optyka popytać ile kosztują te soczewki. Badanie chyba za darmo jest coś czytałam. Mam nadzieję, że cena soczewek zbyt kosmiczna nie będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro lub w czwartek jadę do optyka popytać ile kosztują te soczewki. Badanie chyba za darmo jest coś czytałam. Mam nadzieję, że cena soczewek zbyt kosmiczna nie będzie.
Ja się kompletnie nie znam na soczewkach. Nigdy nie miałam. Ciekawe czy będą problemy z zakładaniemz soczewkami to jest tak ze RAZ kupujesz u optyka a potem na allegro ... przebicie cenowe jest mniej wiecej takie ze u optyka za 1 pare placisz tyle co na allegro za 3mam 2 sprawdzonych dostawcow soczewek wiec moge ci polecic
![]()
marta, jakie te objawy masz, białkomocz, puchniesz, masz wysokie ciśnienie?
siusiak![]()
Ja się kompletnie nie znam na soczewkach. Nigdy nie miałam. Ciekawe czy będą problemy z zakładaniem![]()
nie boj nic !!! po miesiacu bedziesz juz ekspertemja teraz to zakladam soczewki w kazdych warunkach a sciagam w kazdych i czasem po pijaku
![]()