reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja jutro lub w czwartek jadę do optyka popytać ile kosztują te soczewki. Badanie chyba za darmo jest coś czytałam. Mam nadzieję, że cena soczewek zbyt kosmiczna nie będzie.

reklama
Ja jutro lub w czwartek jadę do optyka popytać ile kosztują te soczewki. Badanie chyba za darmo jest coś czytałam. Mam nadzieję, że cena soczewek zbyt kosmiczna nie będzie.

z soczewkami to jest tak ze RAZ kupujesz u optyka a potem na allegro ... przebicie cenowe jest mniej wiecej takie ze u optyka za 1 pare placisz tyle co na allegro za 3 :) mam 2 sprawdzonych dostawcow soczewek wiec moge ci polecic :)

W ogóle mam niefajny problemik. Tzn najgorzej latem bo teraz jesień, zima to mi to będzie lekko zwisać, ale na ramionach i przedramionach miałam kiedyś potóweczki, które sobie mądrze powyciskałam rok temu;/ No i są lekkie ślady. Wygląda to jak piegi:p I to mnie pociesza bo piegi to mi tam się podobają.. ale chciałabym to zlikwidować. Nie wiecie czym? Czerwone to nie jest, brązowe troszkę. Nie rzuca się w oczy, ale ja to widzę.

z soczewkami to jest tak ze RAZ kupujesz u optyka a potem na allegro ... przebicie cenowe jest mniej wiecej takie ze u optyka za 1 pare placisz tyle co na allegro za 3 :) mam 2 sprawdzonych dostawcow soczewek wiec moge ci polecic :)
Ja się kompletnie nie znam na soczewkach. Nigdy nie miałam. Ciekawe czy będą problemy z zakładaniem:cool2:

marta, jakie te objawy masz, białkomocz, puchniesz, masz wysokie ciśnienie?

Wszystkie objawy mam, najbardziej niepokojący to białkomocz, no i położna zauważyła że puchnę, mi tak na co dzien trudno to stwierdzić. W kazdym razie mam leżeć, ewentualnie dzwonić do lekarza.

mnie, jak leżałam w szpitalu, też nastraszyli zatruciem ciążowym, bo wysokie ciśnienie (140/90, nie dało im się wytłumaczyć, że to ciśnienie gabinetowe, a na codzień mam odpowiednie) no i popuchnięte nogi, szczególnie prawa (kostka i stopa - robiłam nawet prywatnie usg żył, czy się zatory nie robią), ale porobili badania i wszystko wyszło w porządku. opuchlizna to skutek upałów i ucisku Małej. może i u Ciebie maarta100 to wcale nie okaże się zatrucie? trzymam kciuki!

reklama
nie boj nic !!! po miesiacu bedziesz juz ekspertem :D ja teraz to zakladam soczewki w kazdych warunkach a sciagam w kazdych i czasem po pijaku :D

ja namawiam męża, żeby okulary zamienił na soczewki, bo wygodniej by mu było w pracy, a ten uparty...
no ale w sumie jemu okulary dodają uroku, więc niech postanie na jego zdaniu :laugh2:

Do góry