reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

moj sie wyrabia i z kazda firanka wychodzi mu to lepiej ... oza tym ja sobie poszylam firanki tak ze nie ma z nimi wiele roboty ... ot wychodzisz na drabine i wieszasz na zabkach :D
zaba wieszająca na żabkach ;D
i Cie opiernicze teraz a cooo!
następnym razem będziesz w wodziu to Ci nie przepuszczę.. zanotuję sobie w kalendarzu i Cie dopadne na miescie.. !! :-D:-D:-D

reklama
Hej hej!
Szybko się odzywam, bo znowu zginę na co najmniej 2 dni (powrót do domu).
Z Misią wszystko ok! Wyniki ma nawet większe niż powinna ;-) Na dzisiejszym badaniu wyszło, że główkę ma na 28 tydzień wręcz! Lekarz był zszokowany jak ktoś może mówić, że jest maciupka, skoro to kawał baby jest :-) Nawet nie wiecie jaka to ulga! Normalnie prawie zemdlałam ze szczęścia na tej leżance, gdy mówił, że jest duża, zdrowa i bardzo towarzyska :-) No i potwierdził dziewczynkę, więc na 1000% nawet to Misia :-D I nawet na chwilę przerzucił na 4D, żebym mogła zobaczyć jaka śliczna :-) Profil ma po tatusiu i nie wyprze się jej za żadne skarby :-D Nagrał nam to wszystko na płytę, bo stwierdził, że jak przychodzę sama to muszę coś tatusiowi pokazać, żeby też się nie martwił :-) Jestem leciutka jak piórko obecnie. Nawet nie docierało do mnie jak bardzo się denerwowałam. Gdy powiedziałam Mamie, że wszystko w porządku to aż usiadła i odetchnęła, bo też nie spała całą noc tylko się denerwowała co jest.
Słonko bardzo się cieszę!! Buziaki dla Miśki:-)

ide eraz powalczyc troche z kuchnia bo sajgonik tam mam :) jak by to tesciowa widziala !!!! jak fajnie ze jej nie ma :D moge sprzatac kiedy mam na to ochote a nie wtedy kiedy trzeba :)

na 100% bede w wodziu w przyszlym tygodniu :) ale jak zobaczylam te worki z ciuchami to stwierdzalam ze malo mi zostalo do kupowania :D
ja od teraz zaczne .. szał zakupów.. widziałam fajne rożki za 19zł ;o
usztywniane.. no boskie.. ale póki co chce się wstrzymac.. bo dalej mam wrazenie ze to chlopa noszę..:cool:
a w pon sie zapisze do Grudnia a co !!
po tym plewki 'pani sie nie napala bo ja 100% pewności nie mam' ;D
ach ten mój plewka.. ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki muszę się podzielić radością, że bratanica jest już na świecie:)) Rano bratowa miała cc. Brat dopiero niedawno jechał do niej do szpitala bo nie miał co z dziećmi zrobić (jestem jeszcze ciocią dwóch bliźniaków 3 letnich chłopaków). Brat ma mi wysłać eskiem wagę i miarę Małej:)
Właśnie ją opijam Lechem Free:p

Na śniadanie jadłam dziś chleb z Nutellą. Smaka miałam:p I mam ogromnego smaka na papryki te takie długie marynowane z pesteczkami w środku w słoiku (czerwone, żółte, zielone). Mamusia na zakupy do Kaufa jechała to powiedziała, że mi kupi;D

Dziewczynki muszę się podzielić radością, że bratanica jest już na świecie:)) Rano bratowa miała cc. Brat dopiero niedawno jechał do niej do szpitala bo nie miał co z dziećmi zrobić (jestem jeszcze ciocią dwóch bliźniaków 3 letnich chłopaków). Brat ma mi wysłać eskiem wagę i miarę Małej:)
No to gratulacje dla szczęśliwej cioci!!! :-D:-D:-D:-D

Na śniadanie jadłam dziś chleb z Nutellą. Smaka miałam:p I mam ogromnego smaka na papryki te takie długie marynowane z pesteczkami w środku w słoiku (czerwone, żółte, zielone). Mamusia na zakupy do Kaufa jechała to powiedziała, że mi kupi;D
Gratuluję ciociu ;D
tylko się nie upij ;p:-D:-D:-D

ja od teraz zaczne .. szał zakupów.. widziałam fajne rożki za 19zł ;o
usztywniane.. no boskie.. ale póki co chce się wstrzymac.. bo dalej mam wrazenie ze to chlopa noszę..:cool:
a w pon sie zapisze do Grudnia a co !!
po tym plewki 'pani sie nie napala bo ja 100% pewności nie mam' ;D
ach ten mój plewka.. ;D

dzwon juz teraz bo napewno rejestrua !!

reklama
Do góry