reklama

Grudzień 2009

reklama
ja po malu wykopuje sie z zaplanowanej na dzis roboty :) na obiad wiem co zrobie /sos z serka topionego z makaronem/ a potem zaczynam akcje z oknami ale to jak moje kochanie wstanie z lozka :D
a teraz smigam po jezyny do ogrodu ... upieknia moja salatke owocowa :D

sorki ale na poczatku musze to zrobic KUUUUUUURWA MAĆ!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiatam wszystkch!! a kozka ciesze sie ze wsio ok, georgina gratulacje na ta ciotke!!

Sorki za wstep ale chce mi sie ryczec! bylam dzis umoiona na 10 do doktorka i przychodze i caluje klamke, nic tylko plakac!! tak sie zdenerwowalam, ze nie umialam dojechac d domu bo dostawalam takich skurczy w nogach ze bieda bylo zmienic biegi!!

Przyznam sie szczerze, ze jak mi to powiedzieli to poryczalam sie jak dziecko:-( Ale tak mi sie przykro zrobilo, ze nie bylam w stanie sie opanowac:wściekła/y:
No nie dziwię się. Mnie też byłoby przykro. Sama się wkurzyłam jak to przeczytałam. A najgorsze, że jeżeli planujesz tam wrócić, to nie zawsze można powiedzieć co się myśli na czyjś temat. Skąd ja to znam.
Ale najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe i przygotowania ruszają, z tego co czytałam wcześniej.:-D:-D:-D Ja też już czekam 10 na wypłatę i ruszam na zakupy.;-):-) Jak ja to lubię.........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki za gratulacje:) Ciekawa jestem jak Mała wygląda, ale jeszcze troszkę muszę zaczekać na jakiekolwiek zdjątko:) Jutro brat z bratankami wpadają, chłopaki będą u mnie na ok miesiąc by odciążyć bratową.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry