reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
sorki ale na poczatku musze to zrobic KUUUUUUURWA MAĆ!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiatam wszystkch!! a kozka ciesze sie ze wsio ok, georgina gratulacje na ta ciotke!!

Sorki za wstep ale chce mi sie ryczec! bylam dzis umoiona na 10 do doktorka i przychodze i caluje klamke, nic tylko plakac!! tak sie zdenerwowalam, ze nie umialam dojechac d domu bo dostawalam takich skurczy w nogach ze bieda bylo zmienic biegi!!

dlatego zawsze dzwonie do lekarza zanim wyjde z domu ... bo jak bym pojechala i pocalowala klamke to wqrw niezly i by sie chlop przez telefon nasluchal !!

Apropo ciuszków. Zrobiłam dzisiaj wielkie pranie, bo pogoda ładna. Wywaliłam większość moich ciuchów i wyprałam. Tyle, że nie bardzo miałam co po domu założyć. Wygrzebałam getry.....zielone. Nawet nie pamiętam skąd je mam:sorry: Jak je ubrałam, to z brzucholem wyglądam jak Shrek, hehehehe:-D:-D:-D Oby mąż się nie odkochał jak wróci z pracy.....:sorry::laugh2:

No akurat są grzeczne:) Dam radę bo to bratankowie, miłość do nich jest ogromna i nie straszne mi pilnowanie ich. Zresztą przywykłam. Często wpadali na ferie, wakacje czy inne okazje tak na dłużej.

Apropo ciuszków. Zrobiłam dzisiaj wielkie pranie, bo pogoda ładna. Wywaliłam większość moich ciuchów i wyprałam. Tyle, że nie bardzo miałam co po domu założyć. Wygrzebałam getry.....zielone. Nawet nie pamiętam skąd je mam:sorry: Jak je ubrałam, to z brzucholem wyglądam jak Shrek, hehehehe:-D:-D:-D Oby mąż się nie odkochał jak wróci z pracy.....:sorry::laugh2:

ogry sa fajne ... a ogrzyce jeszcze fajniejsze :D

No nie dziwię się. Mnie też byłoby przykro. Sama się wkurzyłam jak to przeczytałam. A najgorsze, że jeżeli planujesz tam wrócić, to nie zawsze można powiedzieć co się myśli na czyjś temat. Skąd ja to znam.
Ale najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe i przygotowania ruszają, z tego co czytałam wcześniej.:-D:-D:-D Ja też już czekam 10 na wypłatę i ruszam na zakupy.;-):-) Jak ja to lubię.........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chyba kazda kobieta kocha kupaowac takie malenkie cudenka:-)

a jak mnie mala wczoraj skopala jak zaczelam przegladac ciuszki !!! szok !! ach te kobiety ... troche szmatek a tyle radosci :D

Rosna male damy:-D

Shrek:-D:-D:-D:-D:-D:-D Chcialabym to zobaczyc:-D:-D:-D

no a jak jest ich 2 to i razem sie zajma nie trzeba im tak bardzo zasu organizowac :D
Jedynie mają niefajne pobudki. Jak się obudzą to wołają a jak wchodzę do ich pokoju to Kacperek, który jest czasem diabełkiem, ale słodkim, leży na Jasiu i nie chce z niego zejść a Jasio panikarz płacze:-) Ale to takie pobudki są tylko kosmiczne.

reklama
Do góry