NeSSi
Moderatorka
Nie ma co oglądać![]()
![]()
Poka
Poka
A ja dzisiaj przysiadłam do kanwy, szyję, szyję i ........... końca nie widać ...... muszę poszukać innego zajęcia heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma co oglądać![]()
![]()
byłam dziś na tym 4d w Przemyślu. Doktorek fantastyczny, taki zyciowy i wesoły. Chyba z pół godziny mi tam wszystko mierzył, ważył i sprawdzał. Dostałam opis że wszystko okej, i tam parametry brzuszka, kości, głowy, itp itd... jakie jest łożysko, czy może sie stać przodującym, ile jest płynu owodniow., jaka pępowina bla bla bla :] najpierw zrobił 2d żeby zobaczyć w moim przypadku siusiaka)))) i później przełączył na 4d - tylko że u mnie jest łożysko własnie na przedniej ścianie no i ciężko było bo mały sie przytulał głową do łożyska i widac było jakby miał dziure w głowie
kazał mi chwile pochodzić, porobić przysiady albo coś hehe żeby sie mały ruszył jakoś inaczej, no i troche sie przestawił, nagrał mi 9 filmików, na jednym coś tam mlaska, ręke podnosi i robi fajne miny
)) dostałam płytke ze zdjęciami i z filmikami, za wszystko zapłaciłam 150 zeta /za wizyte płace 80zł/
Podobno w Przemyślu jest najtaniej /lekarzyk mówił że w Polsce chyba nie ma taniej, i że miał pacjentki z Warszawy itp - pewnie ktoś przy okazji sobie zrobił
ogólnie jestem bardzo zadowolona, bo pytałam faceta o wszystko, i na wszystko mi odpowiadał, i mówił dużo rzeczy od siebie :]
Co do kłótni z mężem to juz mamy ten ''najgorszy docierający'' okres za sobą, i bardzo się z tego powodu cieszę, teraz dopiero widać jak Nam obojgu służy bycie razem, uzupełnianie się ,współdziałanie i współgranie .....
Owszem jak w każdym związku, gdzie ścierają się dwie różne osobowości i charaktery dochodzi do sprzeczek, ale sa to naprawdę mało istotne rzeczy ....
np. on czegoś niedosłyszy, przeinaczyi jest na mnie ....
Lub też, że za długo siedzi i gra, albo, że ''ŚMIECI NIE WYNIÓSŁ'' hehe![]()
W poważnych sprawach jesteśmy zgodni i jednomyślni![]()
Daj znac koniecznie jak po usg !Mój maluch jezdzi z lewej na prawą stronę aż miło - przyjemne doznanie bo w szpitalu nie ruszał się dużojutro zobacze czy wszystko OK na USG, i pysiaka może w końcu pokaże a nie siusiaka : )
Zdrowotnie bidula to fakt ....... ale trzeba być dobrej myśli, boję się ale muszę po prostu 2 x mocniej o siebie na wietrze dbaćdziś sobie własnie szukałam jakichś ciążowych sweterków, bo niestety w stare się już nie mieszczę, kurtki tak samo :/
No to teraz co u mnie obstawiacie?? Bo już wiem jaka płeć![]()
Dziewczynki, przepraszam, że tak późno. Byłam u gina faktycznie coś tam się wczoraj działo.
Szyjka bardzo krótka, chciał mnie zamknąć ale jak mu powiedziałam co się stało to mi powiedział, że nerwy robią swoje i żebym podziękowała mężowi :-(
Z neewsów to mąż śpi dziś u kolegi i jak zasnął to dostałam neewsy, że pije codziennie po pracy i że mu płacze dzisiaj, że jest głupi, ale nie przeprosi.
Picie już przerabiałam i mam to gdzieś wolę być sama i już.
Tylko o alimenty muszę z nim pogadać :-( bo ja teraz nie dam rady z opłatami.
Znowu siedzę i mi się płakać chce.
Natalka m
kochana jestem 7 lat po ślubie i był nawet etap, że ja pracowałam a on nie bo się uczył, nigdy mu tego nie wygadałam.
Ostatnie 2 lata pracowałam a parę dni temu dostałam ostatnią kasę z ZUS bo od operacji kolana mi płacili, więc jednak coś dokładałam/
Dlatego mnie to rozwścieczyło
Gdzie ta Akozka?