reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja popołudniu wybieram się do kumpeli na pogaduchy. Trza się oderwać od codzienności. Centralne już pomału dobiega końca. Jeszcze parę dni i będzie cacy:)

Witam z południa!

U nas przedszkola dzień drugi. Dzisiaj mama zaprowadziła przedszkolaka i z jęzorem na brodzie autobusu i jeszcze odbiera Synia :tak:. Ale ogólnie dzisiaj Bartosz stwierdził, że to "najlepsze przedszkole na świecie", więc może będzie dobrze :tak:

Trochę mi już tak cięzko latać :zawstydzona/y:. Czuję się jak słonica :zawstydzona/y:

Jutro będę nadrabiać, bo dzisiaj jakoś nie ma kiedy :tak:

Pozdrawiam wszystkie Ogrzyce ;-):-D

byłam dziś na tym 4d w Przemyślu. Doktorek fantastyczny, taki zyciowy i wesoły. Chyba z pół godziny mi tam wszystko mierzył, ważył i sprawdzał. Dostałam opis że wszystko okej, i tam parametry brzuszka, kości, głowy, itp itd... jakie jest łożysko, czy może sie stać przodującym, ile jest płynu owodniow., jaka pępowina bla bla bla :] najpierw zrobił 2d żeby zobaczyć w moim przypadku siusiaka :))))) i później przełączył na 4d - tylko że u mnie jest łożysko własnie na przedniej ścianie no i ciężko było bo mały sie przytulał głową do łożyska i widac było jakby miał dziure w głowie :) kazał mi chwile pochodzić, porobić przysiady albo coś hehe żeby sie mały ruszył jakoś inaczej, no i troche sie przestawił, nagrał mi 9 filmików, na jednym coś tam mlaska, ręke podnosi i robi fajne miny :))) dostałam płytke ze zdjęciami i z filmikami, za wszystko zapłaciłam 150 zeta /za wizyte płace 80zł/
Podobno w Przemyślu jest najtaniej /lekarzyk mówił że w Polsce chyba nie ma taniej, i że miał pacjentki z Warszawy itp - pewnie ktoś przy okazji sobie zrobił :p
ogólnie jestem bardzo zadowolona, bo pytałam faceta o wszystko, i na wszystko mi odpowiadał, i mówił dużo rzeczy od siebie :]

Gratuluje chlopcaaaa :)

Hej laseczki ja to dopiero wygladam jak ogrzyca smieje sie z moim narzeczonym ze mam dwa brzuchy bo mi sie cholera zlaczyc nie chce gora z dolem i wygladam komicznie lekarka stwierdzila ze taka budowa hihi no i dala mi delikatnie do zrozumienia ze troche za duzo przytylam no ale co ja mam poradzic jak w sumie sie nie obzeram ale zawsze mialam sklonnosci do tycia a juz jak zaczynalam ciaze to z dyche powinnam zrzucic hehe. NO ale najwazniejsze ze dzidzia zdrowa kupilismy juz z moim orbitreka i jak urodze bede smigala codziennie a co:)

Co do kłótni z mężem to juz mamy ten ''najgorszy docierający'' okres za sobą, i bardzo się z tego powodu cieszę, teraz dopiero widać jak Nam obojgu służy bycie razem, uzupełnianie się ,współdziałanie i współgranie .....

Owszem jak w każdym związku, gdzie ścierają się dwie różne osobowości i charaktery dochodzi do sprzeczek, ale sa to naprawdę mało istotne rzeczy ....
np. on czegoś niedosłyszy, przeinaczy :eek:i jest na mnie ....
Lub też, że za długo siedzi i gra, albo, że ''ŚMIECI NIE WYNIÓSŁ'' hehe :p :)

W poważnych sprawach jesteśmy zgodni i jednomyślni :)

NO to wlansie u nas tez tak jest ! Choc ja od wczoraj fochem wale ot co !!! Dzis pewnie bedzie na glowie stawal co by dogodzic ...no i niech staje ! Ale u nas tak jak u Was ,klocimy sie o bzdety ,jezeli chodzi o cos waznego zawsze jestesmy zgodni !

Mój maluch jezdzi z lewej na prawą stronę aż miło - przyjemne doznanie bo w szpitalu nie ruszał się dużo :tak: jutro zobacze czy wszystko OK na USG, i pysiaka może w końcu pokaże a nie siusiaka : )

Zdrowotnie bidula to fakt ....... ale trzeba być dobrej myśli, boję się ale muszę po prostu 2 x mocniej o siebie na wietrze dbać :tak: dziś sobie własnie szukałam jakichś ciążowych sweterków, bo niestety w stare się już nie mieszczę, kurtki tak samo :/
Daj znac koniecznie jak po usg !
Co do garderoby jesienno - zimowej ja tez musze zakupic sweterki i kurtkeeeeeeee! NO i spodnie na dlugo tez musze !

reklama
Dziewczynki, przepraszam, że tak późno. Byłam u gina faktycznie coś tam się wczoraj działo.
Szyjka bardzo krótka, chciał mnie zamknąć ale jak mu powiedziałam co się stało to mi powiedział, że nerwy robią swoje i żebym podziękowała mężowi :-(

Z neewsów to mąż śpi dziś u kolegi i jak zasnął to dostałam neewsy, że pije codziennie po pracy i że mu płacze dzisiaj, że jest głupi, ale nie przeprosi.
Picie już przerabiałam i mam to gdzieś wolę być sama i już.
Tylko o alimenty muszę z nim pogadać :-( bo ja teraz nie dam rady z opłatami.
Znowu siedzę i mi się płakać chce.:wściekła/y:

Natalka m
kochana jestem 7 lat po ślubie i był nawet etap, że ja pracowałam a on nie bo się uczył, nigdy mu tego nie wygadałam.
Ostatnie 2 lata pracowałam a parę dni temu dostałam ostatnią kasę z ZUS bo od operacji kolana mi płacili, więc jednak coś dokładałam/
Dlatego mnie to rozwścieczyło :wściekła/y:

Gdzie ta Akozka?

NO to pieknie !!! Wspolczuje kochana ,ale jestem pewna ze rura mu zmieknie i przeprosi !!!!!Ty sie nie stresuj i wypoczywaj ! Najwazniejsze sa teraz dzieci i dzidzia w brzuszku .Mam nadzieje ze sprawy szybko sie pozmieniaja i maz zrozumie !Trzymam za was kciuki!

Do góry