reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam sie z poludnia ;)

wizytę mam 8 września, na pewno zapytam co z tym guzkiem... dziwne to trochę, bo on mnie dość boli.

a jak boli to tym bardziej nie masz sie czym martwic, w ciazy juz tak sie zdarza

Heloł :]
Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle :tak:
moge prosic tez: martabroniarczyk@op.pl

Dziewczyny, u was też taki upał, bo ja już zdycham w tych żelbetonowych ścianach:crazy: Obskrobałam okno z resztek farby. Pełna konspiracja, bo jestem na L4.;-)

reklama
Do góry